Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie Lag Exploit i Ward Exploit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ward exploit-widać całą mapę

Jaką całą mapę xD

Ward exploit pokazuje CI wszystkie wardy enemy teamu. Do widzenia całej mapy jest FoV exploit,tak on istnieje,tak jest OP.

Opublikowano

FoV już nie działa :P Fixed
Lag jeszcze fyrla ale rzadko :P Przeważnie to wpie*dalamy się pod wieże przeciwnków i się buguje nie wspominając o tym że jedyne lagi jakie robi czasami to tylko nam FPsowe :D

MEGUSTA

Opublikowano

skoro działa to w takim razie czemu nie można go nigdzie znaleźć?

Nagle dzieci majnkrafta zaczęły by tego używac do niecnych celów , a Riot nie lubi exploitów :D

Opublikowano

skoro działa to w takim razie czemu nie można go nigdzie znaleźć?

Bo nie jest udostępniany ludziom  pokroju Twojego umarłego mózgu

Opublikowano

Bo nie jest udostępniany ludziom  pokroju Twojego umarłego mózgu

nie wiem czy wiesz, ale mam większe IQ od ciebie cymbale. i nie pytam się o fov exploit tak jakbym pierwszy raz o nim słyszał. tak się składa że używałem go dobre kilka miesięcy temu.. sęk w tym, że w porównaniu z ,,exploitami'' których używam teraz, fov exploit jest praktycznie bezużyteczny. pomyśl zanim coś napiszesz bo np. o flow control to pewnie nawet nie słyszałeś. możesz się cieszyć fovem tak jak ja w 4 sezonie, ale pamiętaj że mam programy o których ty możesz co najwyżej pomarzyć siedząc na kiblu ;)

Opublikowano

nie wiem czy wiesz, ale mam większe IQ od ciebie cymbale. i nie pytam się o fov exploit tak jakbym pierwszy raz o nim słyszał. tak się składa że używałem go dobre kilka miesięcy temu.. sęk w tym, że w porównaniu z ,,exploitami'' których używam teraz, fov exploit jest praktycznie bezużyteczny. pomyśl zanim coś napiszesz bo np. o flow control to pewnie nawet nie słyszałeś. możesz się cieszyć fovem tak jak ja w 4 sezonie, ale pamiętaj że mam programy o których ty możesz co najwyżej pomarzyć siedząc na kiblu ;)

No, ty używałeś fov exploita XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD     Typ, który założył temat o tym, że system jest idiotą i o tym, że chciałeś złamać blokadę gier za pomocą napisania do supportu "ej to nie ja grałem tylko skrypt"

Już nie wspominając głębiej jak spamowałeś do każdego by ci pomógł skompilować fov exploita, który nie był W OGÓLE exploitem a jedynie trollem z 5 linijkami kodu typu "local" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

579571423327107377857.png

Opublikowano

No, ty używałeś fov exploita XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD     Typ, który założył temat o tym, że system jest idiotą i o tym, że chciałeś złamać blokadę gier za pomocą napisania do supportu "ej to nie ja grałem tylko skrypt"

Już nie wspominając głębiej jak spamowałeś do każdego by ci pomógł skompilować fov exploita, który nie był W OGÓLE exploitem a jedynie trollem z 5 linijkami kodu typu "local" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

przecież ten exploit nie działa. i jak możesz stwierdzić że spamowałem do każdego skoro nie masz wglądu w prywatne wiadomości? bo tak sie składa że pisałem jedynie do 2 osób. ja jebie, myślałem że udajesz ale nie, ty na prawdę masz downa. chciałem po prostu sprawdzić czy ktoś nie wpadł na ten właściwy kod do fov exploita. jak sie okazało że to niewypał to po prostu wyszedłem z tematu.

Opublikowano

przecież ten exploit nie działa. i jak możesz stwierdzić że spamowałem do każdego skoro nie masz wglądu w prywatne wiadomości? bo tak sie składa że pisałem jedynie do 2 osób. ja jebie, myślałem że udajesz ale nie, ty na prawdę masz downa. chciałem po prostu sprawdzić czy ktoś nie wpadł na ten właściwy kod do fov exploita. jak sie okazało że to niewypał to po prostu wyszedłem z tematu.

Na prawdę Marny z Ciebie troll,bardzo marny

FoV exploit jest dziełem Polaka,ma go nieliczna grupka osób i nikt go dalej nie udostępnia. Jakie k***a flow control? xD ile siedziałeś by takie coś wymyśleć? xD

Tym bardziej nie mogłeś go używać kilka miesięcy temu,bo po prostu było to niemożliwe xD

edit; mój błąd,zaspany jestem. Można było używać,lecz od patcha 5.1 było to nie możliwe,lecz zmaina pakietów na L#,wprowadziła 'glitch' dzięki któremu jest to możliwe.

>mam programy

Do LoLa ostatnio wyszedł tylko sposób z sentry,ale już nie opłaca się go używać,wszystkie konta unverified ludzie sobie pobrali B)

Chyba że mówisz o MKjogo,to tak tylko Ty jeden go posiadasz i na pewno królujesz w silverowej jungli B)

Zakończyłem dyskusje,nie masz żadnej wiedzy na temat exploitów i programów trzecich,a próbujesz sposobem 'na idiote' je pozdobywać. Za niski poziom jak dla mnie,elocha wacku!

Opublikowano

Na prawdę Marny z Ciebie troll,bardzo marny

FoV exploit jest dziełem Polaka,ma go nieliczna grupka osób i nikt go dalej nie udostępnia. Jakie k***a flow control? xD ile siedziałeś by takie coś wymyśleć? xD

Tym bardziej nie mogłeś go używać kilka miesięcy temu,bo po prostu było to niemożliwe xD

edit; mój błąd,zaspany jestem. Można było używać,lecz od patcha 5.1 było to nie możliwe,lecz zmaina pakietów na L#,wprowadziła 'glitch' dzięki któremu jest to możliwe.

>mam programy

Do LoLa ostatnio wyszedł tylko sposób z sentry,ale już nie opłaca się go używać,wszystkie konta unverified ludzie sobie pobrali B)

Chyba że mówisz o MKjogo,to tak tylko Ty jeden go posiadasz i na pewno królujesz w silverowej jungli B)

Zakończyłem dyskusje,nie masz żadnej wiedzy na temat exploitów i programów trzecich,a próbujesz sposobem 'na idiote' je pozdobywać. Za niski poziom jak dla mnie,elocha wacku!

tak sobie czytam ten twój komentarz i się zastanawiam ile czasu taki dzieciak musi siedzieć przed monitorem żeby zapomnieć jak się myśli. wygląda na to że nie masz pojęcia o jakichkolwiek exploitach do lola, a twoja rola na tym forum to robienie z siebie idioty którym faktycznie jesteś. myślisz że jak napiszesz że masz fov exploita to nabierzesz szacunku? nadal jesteś typowym dzieciakiem który w desperacji szuka kogoś głupszego od siebie i do tej pory go nie znalazł.

Opublikowano

tak sobie czytam ten twój komentarz i się zastanawiam ile czasu taki dzieciak musi siedzieć przed monitorem żeby zapomnieć jak się myśli. wygląda na to że nie masz pojęcia o jakichkolwiek exploitach do lola, a twoja rola na tym forum to robienie z siebie idioty którym faktycznie jesteś. myślisz że jak napiszesz że masz fov exploita to nabierzesz szacunku? nadal jesteś typowym dzieciakiem który w desperacji szuka kogoś głupszego od siebie i do tej pory go nie znalazł.

Twój nick, kolego, mówi sam za siebie :v

Opublikowano

Dzieciak xD

W tym miesięcu 300k na konto wpłyneło,średnio na miesiąć 5,8k + do końca roku dostaje zasiłek od państwa xD

Twoja cała rodzina nigdy tyle nie zarobi xD

Opublikowano

Dzieciak xD

W tym miesięcu 300k na konto wpłyneło,średnio na miesiąć 5,8k + do końca roku dostaje zasiłek od państwa xD

Twoja cała rodzina nigdy tyle nie zarobi xD

długo nad tym myślałeś? dobrze ci radzę nie kompromituj się, skończysz gimnazjum i wtedy pogadamy.

Opublikowano

Nie ma FoVa, taki exploit był przez moment ale został "naprawiony" przez Rito i już nie działa, Nikt nie ma tego exploita bo nie działa :) A teraz cebule z tego forum w ch*ja robią ze go maja ;)

Jeżeli chcecie mogę wam podać linka skąd go możecie ściągnąć FoVa ale i tak nie będzie działać bo fixed  :)

MEGUSTA

Opublikowano

Nie ma FoVa, taki exploit był przez moment ale został "naprawiony" przez Rito i już nie działa, Nikt nie ma tego exploita bo nie działa :) A teraz cebule z tego forum w ch*ja robią ze go maja ;)

Jeżeli chcecie mogę wam podać linka skąd go możecie ściągnąć FoVa ale i tak nie będzie działać bo fixed  :)

Jest.  Nic nie zostało naprawione,bo Riot o nim nie wie,i posiada go grupa do 20 osób,w Tym sami Polacy.

Istniał bardzo długo,aż do patcha 5.1,ale wtedy Riot usunął jakieś 'pointery' (nie pamiętam dokłądnie nazwy) i na Tym on się opierał,i wszyscy myśleli że exploit death,lecz dzięki bugowi z pakietami również z patcha 5.1 wrócił do życia i działa jak należy. Jedyny minus jest taki,że zjada do 30 fpsów.

Opublikowano

@AdixxDD w takim razie po proszę o linka na pw ;)

Napisałem wyraźnie:

posiada go grupa do 20 osób,w Tym sami Polacy.

Wnioskując po takiej małej ilości osób-nie jest nikomu udostepniany,oprócz znajomych ludzi.

Czekam na Twoje/wasze teorie spiskowe,że bajeczka.że nie istnieje,że chcecie dowodów. Nie czuję potrzeby udowadniania niczego grupce gimnazjalistów,Riot o niczym nie wie i się nie dowie. (zmiana z 5.1 od nich,nie był wspólna z FoVem,czysty przypadek że usuneli pointy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...