Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie Lag Exploit i Ward Exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pierdziel bez sensu bo póki co ty tu wyrabiasz teorie spiskowe.. FoV nie działa a ty tylko bez sensu pie*dolisz...

Macie linka do FoVa

https://github.com/vperpl/Lsharp

działało wcześniej teraz tam został tylko trojan..

Tam był zamieszczony co najwyżej lag exploit.

https://github.com/vperpl/Lsharp/commits/master/FoV-exploit/fov/program.cs

eSwH2k3.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pierdziel bez sensu bo póki co ty tu wyrabiasz teorie spiskowe.. FoV nie działa a ty tylko bez sensu pie*dolisz...

Macie linka do FoVa

https://github.com/vperpl/Lsharp

działało wcześniej teraz tam został tylko trojan..

Ty tłumoku,nawet mi Cię nie szkoda xD

To jest githuba Xana,on jest prawowitym Twórcą i cebulandii tego nigdy nie udostępni.

Opublikowano

Ty tłumoku,nawet mi Cię nie szkoda xD

To jest githuba Xana,on jest prawowitym Twórcą i cebulandii tego nigdy nie udostępni.

Jeszcze śmieszniejsze jak ten "TheMineFan" Ci napisał, że jesteś taki "bee" bo chwalisz się posiadaniem fov exploita, kiedy on sam się chwalił, że już kilka miesięcy temu go "używał" XDDDD

I jeszcze dobre akcje robił typu tworzył tematy typu "L# mi nie działa" i on chciał wzbudzić respekt w oczach innych pisząc, że ma programy, o których nam się nie śniło? XDDD

579571423327107377857.png

Opublikowano

@TheMineFan

Jak miałeś tego exploita to na luja się pytasz o linka do niego? Najpewniej takowy nie istnieje, a tylko dajesz się jakiemuś trollowi. Poza tym zauważyłem, że Twoja jedyniaa linia obrony i "ciętych ripost" składa się z wyzywania od gimbów/dzieciaków (ciekawe jak mnie wyzwiesz :D). 

@AdixxDD

No to gratulacje! Jesteś w małym gronie osób, które (niby xDD)mają FoV exploita! Wiec teraz zapie**alaj w podskokach ogrywać normalnych ludzi na summoner's rift, myślę, że będziesz miał w luja satysfakcji z tego! :) 

Nawet jak masz to czemu nie grasz tylko przesiadujesz na jakimś nudnym MPC, które (Twoim zdaniem) jest przepełnione cebulą i chwaląc się potwierdzasz istnienie skryptu?  Chyba nie chcesz, żeby RITO Ci załatało jedyną opcję na zwycięstwo? ;)  

No i jeszcze zanim mi to napiszesz to wyznam, że jestem tylko kolejnym cebulakiem, który chce exploita. 

Pozdrawiam obu Panów 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

No to gratulacje! Jesteś w małym gronie osób, które (niby xDD)mają FoV exploita! Wiec teraz zapie**alaj w podskokach ogrywać normalnych ludzi na summoner's rift, myślę, że będziesz miał w luja satysfakcji z tego! :)

Nawet jak masz to czemu nie grasz tylko przesiadujesz na jakimś nudnym MPC, które (Twoim zdaniem) jest przepełnione cebulą i chwaląc się potwierdzasz istnienie skryptu?  Chyba nie chcesz, żeby RITO Ci załatało jedyną opcję na zwycięstwo? ;)

No i jeszcze zanim mi to napiszesz to wyznam, że jestem tylko kolejnym cebulakiem, który chce exploita. 

Pozdrawiam obu Panów 

Ja osobiście największą satysfkację czerpię z tego,jak zaoram cały enemy team sameu na spacji,albo gościa zniszcze do tego poziomu że zaczyna flejmić na każdego,to jest piękne xD

I czy tylko przesiaduję na MPC? Nie. Ale lubię tutaj strasznie przebywać,takiego dużego skupiska przysłowiowych 'cebul' nigdy nie spotkałem,a te wasze płacze,proszenie i wszystko również jest cudne <3

Riot nic nie załata,bo nie będzie wiedział jak :rolleyes:

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, ze ta 2ka uzytkownikow, ktorzy sie klocili, oboje nie maja zadnych exploitow (no, moze lag exploit bo nie sposob nie znalezc) i na wymyslone argumenty sie bili i jezdzili po sobie nawzajem - ale nie wiem to sie nie wypowiadam. W kazdym razie dla mnie wygrana z exploitami jest slaba. Osobiscie powatpiewam w to, ze fov byl zupdatowany, a jak ktos go ma to ruscy co najwyzej, w polsce nie daloby rady, zeby ktos go dostal i nie podzielil sie z kims dalej...

@Edit

OK, sadze, ze jednak Adixx na pewno tez nie ma zadnego exploita magicznego, sadzac po jego wypowiedziach ... wyglada na typowego mlodziaka z zbyt duza wyobraznia.

http://www.mpcforum.pl/topic/1363328-lag-exploit/#entry11588070

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, ze ta 2ka uzytkownikow, ktorzy sie klocili, oboje nie maja zadnych exploitow (no, moze lag exploit bo nie sposob nie znalezc) i na wymyslone argumenty sie bili i jezdzili po sobie nawzajem - ale nie wiem to sie nie wypowiadam. W kazdym razie dla mnie wygrana z exploitami jest slaba. Osobiscie powatpiewam w to, ze fov byl zupdatowany, a jak ktos go ma to ruscy co najwyzej, w polsce nie daloby rady, zeby ktos go dostal i nie podzielil sie z kims dalej...

@Edit

OK, sadze, ze jednak Adixx na pewno tez nie ma zadnego exploita magicznego, sadzac po jego wypowiedziach ... wyglada na typowego mlodziaka z zbyt duza wyobraznia.

http://www.mpcforum.pl/topic/1363328-lag-exploit/#entry11588070

Tylko sprostuję,temat był założony ku czci płaczu. Nawet nie wiesz ile PW dostałem w sprawie lag exploita xD

Jeżeli ktoś siedzi na epvp,to powinien dojść do wniosku kim tam jestem,więc wyzywanie od 'młodzików' nie znając osoby,jest na prawdę niestosowane i dosyć dziecinne.

W kazdym razie dla mnie wygrana z exploitami jest slaba. Osobiscie powatpiewam w to, ze fov byl zupdatowany, a jak ktos go ma to ruscy co najwyzej, w polsce nie daloby rady, zeby ktos go dostal i nie podzielil sie z kims dalej...

Jeżeli by ktoś je udostępnił dzieciom a'ka cziterom bonzo,to by się rozeszły w kilka minut.  A jeżeli twórca udostępnia je zaufanym,dorosłym i dojrzałym osobom,które na pewno nie roześlą go dalej,to nie ma obaw,ani o fixa,ani o użytkowanie tego co w 2 grze.

I jacy Ruscy? Najszybciej by doszli Niemcy,bo są najbardziej obcykani,ale jak widać Polak potrafi B)

Opublikowano

lecz dzięki bugowi z pakietami

Poczytaj lepiej czym jest pakiet. "bug z pakietami", nie wierze po prostu, co czytam.

Opublikowano

Hmm, nie zamierzam sie klocic, ale masz denne nieargumenty na wypowiedzi innych, ktore wskazuje prawde...

EPVP przegladam regularnie, sam mam tam zreszta 6-7tys postow ...

Btw faktycznie, nie ma opcji na cos takiego jak bug z pakietami, co slusznie zauwazyl @spayq

P.S. zapewniam, ze to rosjanie przoduja wsrod cheaterow ;)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Ja osobiście największą satysfkację czerpię z tego,jak zaoram cały enemy team sameu na spacji,albo gościa zniszcze do tego poziomu że zaczyna flejmić na każdego,to jest piękne xD

I czy tylko przesiaduję na MPC? Nie. Ale lubię tutaj strasznie przebywać,takiego dużego skupiska przysłowiowych 'cebul' nigdy nie spotkałem,a te wasze płacze,proszenie i wszystko również jest cudne <3

Tylko, że ludzie mają bekę z takich osobników jak Ty, a już na pewno nikogo nie "zniszczysz". Jak już widzisz  taką reakcję na Twoje czyny w grze to znaczy, że trafiłeś na osobę Tobie równą. 

Rito nie będzie wiedziało jak załatać własną grę. xDDD Z Ciebie to jednak dobry H@k$sIOreq jak nawet twórcy gry nie mogą załatać tego błędu. 

Btw. jak twierdzisz, że nie umieją załatać to podeślij im filmik jak "ogrywasz tych nubufff", albo od razu podeślij im link do cheata. Uwielbiam takich PrO H@k$uff.  <3 

Naszą wymianę zdań uważam za zakończoną. Nie mam chęci na wciąganie się w "walkę" na wirtualnej arenie.  

Pozdrawiam. :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ha. Jaki się pan znalazł z "xD" w nicku ;). Cebulą jesteś ty kolego, skoro satysfakcję sprawia Ci szkodzenie innym. Weź się lepiej nie odzywaj następnym razem bo zaliczysz kolejny strzał w stopę.

Opublikowano

po c**j wy sie wyzywacie od cebuli jak oboje jestescie gownami ktore by sie bily o 20 zl

@AdixxDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ktos z takim nickiem to moglby co najwyżej gary w norwegii szorować.

k***a rn adi xD i c**j xD

@thread

lag exploit-laguje i jest

fov- byl na początku lola od tamtego czasu nie ma nie i nie bedzie i nie sluchaj tych przyjebanych 15 latków ktorzy chcieli zablysnac ze niby maja znajomosci i sa w c**j hakierzy.

uprzedzam, pic or it didnt happen.

beka, pointery dodali usuneli xDDDDDDD wiesz co to jest ty k***o zajebana polska?

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

yyyyy ten fov nie zostal spaczowany, i nie ma go grupa "20 polakow" to ze siedzą na skype nie znaczy ze im daje exploity...

cooltext95758519zc6.gif
Opublikowano

yyyyy ten fov nie zostal spaczowany, i nie ma go grupa "20 polakow" to ze siedzą na skype nie znaczy ze im daje exploity...

potwierdzam, jedynie co z tym exploitem to nam sprzedaje :D

Opublikowano

potwierdzam, jedynie co z tym exploitem to nam sprzedaje :D

co ty k***a mozesz tutaj potwierdzac? ze twuj krul vperpl ci mowi ze jest taki exploit ty popierdalasz za nim po swiecie i forach liczac ze krul da w koncu cos co nie istnieje, brechtam xD

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

Disaster jaki spam xD mniejsza w to a ten lag exploit to na jakich postaciach działa?

Teoretycznie na wszystkich, ale najlepiej na postaciach typu Ryze, brand czy cassio

Opublikowano

Ja swoje powiedziałem,z częścią gimnazjalną nie mam ochoty ani czasu się użerać.
PS: L# v2 zbliża się wielkimi krokami,szykujcie portfele xD

Opublikowano

Raz gralem ze znajomym w tego LoCebula i mial owego Lag expl, wyje*alo caly team *.* 

Apropo, widze ze tutejsze skupisko graczy ma naprawde wysoki iloraz inteligencij. Nie ma posta bez wyzwisk :D Beka :D

61093c6efb.png

Opublikowano

@Ikerel "Jestem uczniem 3 klasy gimnazjum" a wyzywa od gimbusów hahaahhhahahahahaahahahaha :D

Nawet jeżeli jest ten FOV exploit to i tak znając, życie go nie dostaniecie, z tego forum to osoby mogą mięć takie jak Marcoly czy pan @Ikerel Mistejk.

Opublikowano

nie zapominaj o selexie który nie cheatuje i nie cheatował i nie interesuje się tym a jak się go o jakieś exploity pyta to po 2 sekundach już daje swój upload

Opublikowano

@Ikerel "Jestem uczniem 3 klasy gimnazjum" a wyzywa od gimbusów hahaahhhahahahahaahahahaha :D

Nawet jeżeli jest ten FOV exploit to i tak znając, życie go nie dostaniecie, z tego forum to osoby mogą mięć takie jak Marcoly czy pan @Ikerel Mistejk.

Co Ty, dać mi cokolwiek jest równoznaczne z udostępnieniem tego publicznie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...