Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiedź Serwera Atreya i Q&A z TheNaid (Administratorem)

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bonusy Maksymalne ?i do tego bs ? Ten serwer nie ma prawa się rozwinąć przez to :) Będzie coś w stylu Pandory każdy ma full perfekt eq i pvp jest do bani. Nigdy bym takiego błedu nie popełnił. To może sie podobać gracza na poczatku ale nie na dłuższa mete :) to sie znudzi przez te bonusy. Ciekaw jestem zmianek skad i ile. (pewnie w sklepie)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bonusy Maksymalne ?i do tego bs ? Ten serwer nie ma prawa się rozwinąć przez to :) Będzie coś w stylu Pandory każdy ma full perfekt eq i pvp jest do bani. Nigdy bym takiego błedu nie popełnił. To może sie podobać gracza na poczatku ale nie na dłuższa mete :) to sie znudzi przez te bonusy. Ciekaw jestem zmianek skad i ile. (pewnie w sklepie)

Przestań... Już sb wbili nóż w plecy ustawiając expa jak invoria... Easy bez max bonów i BS w tych czasach nie bd miał powodzenia ^^ Usunięcie BSa czy też danie 5/10/15 to by była przesada. Racja że pvp byłoby ciekawsze i jak to na easy nie zależna wygrana od krytyka no ale... ^^

Dodanie 6/7 bez klasy oraz przerobienie broni do pvp z trutki itp jest najlepszym rozwiązaniem na easy :D

Opublikowano

Przestań... Już sb wbili nóż w plecy ustawiając expa jak invoria... Easy bez max bonów i BS w tych czasach nie bd miał powodzenia ^^ Usunięcie BSa czy też danie 5/10/15 to by była przesada. Racja że pvp byłoby ciekawsze i jak to na easy nie zależna wygrana od krytyka no ale... ^^

Dodanie 6/7 bez klasy oraz przerobienie broni do pvp z trutki itp jest najlepszym rozwiązaniem na easy :D

Won, exp na invorii jest bardzo dobry. nie za szybko nie za wolno, tym bardziej ze tam jest 220 lvli do zdobycia a tutaj 200, to co ty śmiesz wmawiać?

Invoria jakoś ma powodzenie mimo takiego expa i bonów perfekt, więc proszę was.... darujcie sobie.

Opublikowano

Won, exp na invorii jest bardzo dobry. nie za szybko nie za wolno, tym bardziej ze tam jest 220 lvli do zdobycia a tutaj 200, to co ty śmiesz wmawiać?

Invoria jakoś ma powodzenie mimo takiego expa i bonów perfekt, więc proszę was.... darujcie sobie.

Won ziomeczku to pisz sb to kumpli na invorii ;) Zgaduję że wbiłeś może 100lv :D A powodzenie ma dzięki 3 YT ^^ Czar szybko pryśnie...

Jak coś to PW.

Naid/Mizune Kiedy bd dostępne forum?

Opublikowano

Wbiłem 150 w 4 dni, więc co to za exp? Jeszcze bez isu. Zresztą to nie jest temat, a na PW już mi się nie chce wypowiadać. A won mogę mówić do kogo chcę, a zwłaszcza do takich ludzi, bo ty chyba pojęcia o serwerach i expie nie masz.

Opublikowano

Bardzo fajne rozwiązanie z expem w pt.

6/7 bon mogłeś skończyć na tym, że powiedziałeś "nie,nie ma "...

Co do fabuły, którą widziałem u was na Fanpage, niestety ale szału nie zrobiła...

No chyba, że to właśnie polega na tym, że książka ma x stron i jakiś tam kawałek staje się widoczny, kiedy ukończy się misje.

Opublikowano

Wiele postów tutaj można zacytować. Postaram się napisać najprościej jak się da. Pisząc to nie miałem styczności z serwerem, tylko ss/video.
Co do samego projektu ukazujecie nam kawałek ciężkiej pracy,a za pewne taka ona była. Ten Wasz projekt może faktycznie pęknąć jak bańka mydlana w momencie wykorzystywania jakiś niedopracowań w grze. Dużo nowości co za tym idzie jeszcze wiecej kombinowania przez Nas graczy jak to wykorzystać na swoją korzyść.
Co do "navi" to wiadomo da albo nie da. (tak jest wszędzie)
Jeżeli chodzi o przyszła reklamę YT nie powinno być takich sytuacji że pseudo YT w tym i Ja!  dostają masę SM za odcinki. Nikt nie będzie próbował nawet rywalizować z takim graczem bo to nie ma sensu, skoro ten za odcinek wykupi cały IS...

* na zakończenie zapytam się (nie doczytałem nigdzie informacji o becie) czy będzie beta, pytam o bete otwarta?

Opublikowano

Wiele postów tutaj można zacytować. Postaram się napisać najprościej jak się da. Pisząc to nie miałem styczności z serwerem, tylko ss/video.

Co do samego projektu ukazujecie nam kawałek ciężkiej pracy,a za pewne taka ona była. Ten Wasz projekt może faktycznie pęknąć jak bańka mydlana w momencie wykorzystywania jakiś niedopracowań w grze. Dużo nowości co za tym idzie jeszcze wiecej kombinowania przez Nas graczy jak to wykorzystać na swoją korzyść.

Jeżeli chodzi o przyszła reklamę YT nie powinno być takich sytuacji że pseudo YT w tym i Ja!  dostają masę SM za odcinki. Nikt nie będzie próbował nawet rywalizować z takim graczem bo to nie ma sensu, skoro ten za odcinek wykupi cały IS...

* na zakończenie zapytam się (nie doczytałem nigdzie informacji o becie) czy będzie beta, pytam o bete otwarta?

no bedzie beta, jej czas to 2 dni a potem start

Opublikowano

W eq 999kk czy kkk ? Bo jak 999kk to bez sensu dawac na handel 10 kkk

999.999.999.999 w EQ tyle można mieć, a na handlu można dac 10.000.000.000 maxymalnie :D

Opublikowano

Nowości na serwerze są tworzone na funkcjach które same przed aktywacją sprawdzają swoją poprawność więc wątpię aby były jakieś bugi z dupy typu, że ktoś się zarobi po uszy.

Bardzo fajne rozwiązanie z expem w pt.

6/7 bon mogłeś skończyć na tym, że powiedziałeś "nie,nie ma "...

Co do fabuły, którą widziałem u was na Fanpage, niestety ale szału nie zrobiła...

No chyba, że to właśnie polega na tym, że książka ma x stron i jakiś tam kawałek staje się widoczny, kiedy ukończy się misje.

Książka na screenie który pokazaliśmy ukazuje prolog a nie fabułę.

Fabuła jest w questach które towarzyszą graczom przez cały proces rozwijania postaci.

0LsM05U.png

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...