Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiedź Serwera Atreya i Q&A z TheNaid (Administratorem)

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie dobrze. :D Obojętnie co by się działo to znajdzie się grupka graczy która będzie narzekać. :D

Trzeba być dobrej myśli zamiast marudzić. :D

Ogólnie dziwne, że jeszcze nikt się nie przyczepił do "szto". :D

Już napisałem na yt dawno ;d

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne nagranie przydatne myślę że wiele osób czekało na coś takiego. Administracja na prawdę nie kładzie chu... na projekt i zna się na rzeczy. Na bank serwer roku. Pozdrawiam.

Opublikowano

Samobójstwem też jest branie przykładu z Invorii  :unsure: Chodzi tutaj o exp który za przeproszeniem robi ludzi w " c***a ".

Naid pamiętaj że od początku zapowiadacie serwer " easy " a ustawianie takie expa jak ma Invoria raczej nie jest rozsądne.

Serwer EASY nie oznacz, że serwer na 5dni gry... 

Wbijesz MAXa w 5dni i co będziesz robił dalej? zwiedzał m1? 

EASY oznacza, uproszczone i przyjemne zdobywanie wszystkie ale nie, że skończysz grę w 5dni. 

Opublikowano

Pierdółki typu nagroda 1 item zamiast dwóch lub literówki w dialogach naprawiam w ciągu sekund a nie dni jak inni więc nie boję się tak ustawić daty startu.

Błędów z dupy na serwerze nigdy nie miałem bo myślę nad tym co robię zamiast walić wódę a potem do kompa. ;D

To jakaś aluzja do mnie? xD

Bez kebaba się nie pokazuj.

PS. Ciekawe jak tą średnią wieku wyliczyłeś skoro najmłodsza osoba w teamie ma 22 xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Fajne nagranie przydatne myślę że wiele osób czekało na coś takiego. Administracja na prawdę nie kładzie chu... na projekt i zna się na rzeczy. Na bank serwer roku. Pozdrawiam.

Serwer roku, który jeszcze nie wystartował - uwielbiam to określenie.

Polecam serdeczne serwer - ziomki znają się na rzeczy i robią to z głową przede wszystkim.

Opublikowano

Serwer EASY nie oznacz, że serwer na 5dni gry... 

Wbijesz MAXa w 5dni i co będziesz robił dalej? zwiedzał m1? 

EASY oznacza, uproszczone i przyjemne zdobywanie wszystkie ale nie, że skończysz grę w 5dni. 

Ja wiem że to nie oznacza że bd to serwer na 5 dni :) Mam nawet taką nadzieję że jest tutaj nawet 5% na ulepszenie ostatniego setu. Żeby się troszkę pomęczyć z eq.

Ludzie aż tak nie zwracają uwagi na ulepszanie eq tylko na expa ;) Pytałem znajomego czy idziemy na Invorię odpowiedział " Nie bo nie mam zamiaru wbijać cały dzień 1lvla na easy " inni odpowiedzieli podobnie ^^ Mi tylko o to chodzi żebym tych ostatnich 10 lvli nie musiał wbijać na PD z isu/gry i innych pierdółek na expa w ponad 8h 1 lvl ^^

Można ustawić ten 200 lv na trochę trudniej do zdobycia ale bez przesady :P

Opublikowano

Dobrze Kains, że jesteś taki wspaniały i umiesz wszystko zrobić w ciągu paru sekund.

Jesteś moim Bogiem.

A tak szczerze mówiąc, dla mnie jesteś nikim, narcyzem któremu mówi się błędy i chociaż ma się rację to i tak nie słuchasz.

Gracze lepiej wiedzieli co się dzieje na Twoich wcześniejszych serwerach.

Przetoczmy przykład Nexanity, 2 dni mówiłem Ci osobiście o Navi na serwerze,

a Ty sprawdziłeś gościa o którym była mowa i powiedziałeś, że nie masz zastrzeżeń zadnych co do jego konta/eq.

A tym czasem on i jego gildia zniszczyła Ci serwer, o przepraszam sam zniszczyłeś swój serwer.

Nie polecam gry na serwerach Kainsa/TheNaid, co prawda jest wiele nowatorskich dodatków, nowe mounty/bronie/zbroje/mapy.

Ale serwer nie istnieje bez odpowiedzialnej administracji, a taką osobą nie jesteś.

PS: Teraz czekam na hejty w moją stronę ;P

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Dobrze Kains, że jesteś taki wspaniały i umiesz wszystko zrobić w ciągu paru sekund.

Jesteś moim Bogiem.

A tak szczerze mówiąc, dla mnie jesteś nikim, narcyzem któremu mówi się błędy i chociaż ma się rację to i tak nie słuchasz.

a Ty sprawdziłeś gościa o którym była mowa i powiedziałeś, że nie masz zastrzeżeń zadnych co do jego konta/eq.

A tym czasem on i jego gildia zniszczyła Ci serwer, o przepraszam sam zniszczyłeś swój serwer.

Nie polecam gry na serwerach Kainsa/TheNaid, co prawda jest wiele nowatorskich dodatków, nowe mounty/bronie/zbroje/mapy.

Ale serwer nie istnieje bez odpowiedzialnej administracji, a taką osobą nie jesteś.

w parę sekund to On tylko kebaba kręci i wali do głównego zbiornika  :D  xD
PS: Nie smakował Ci kebab? 

Opublikowano

PS. Ciekawe jak tą średnią wieku wyliczyłeś skoro najmłodsza osoba w teamie ma 22 xD

Tez to poczułem. :/ Z wiekiem to wiesz, każdy chce byc wiecznie młody. xD

Opublikowano

Jesteś moim Bogiem.

Nie polecam gry na serwerach Kainsa/TheNaid, co prawda jest wiele nowatorskich dodatków, nowe mounty/bronie/zbroje/mapy.

Ale serwer nie istnieje bez odpowiedzialnej administracji, a taką osobą nie jesteś.

Wszystko w temacie. Pamiętam jak wszyscy się jarali serwerem Nexanity, a co z tego wyszło? odpowiedź UP

Teraz pora na MPCforum gdzie 1/2 modeli jest kradzionych. Czego się spodziewaliście po takiej administracji? TheNaid aka Kains ma problemy z wymową po tym jak Trynkiewicz mu szczotkował zęby, i na dodatek 24/7 siedzi przed komputerem więc nie zna świata rzeczywistego.,  Mizune zaś uważa się za najlepszego grafika na tym forum.. od dawna ma stwierdzone problemy z niewydajnością mózgu. Także również nie polecam serwera i pewnie dojrzała grupa graczy z tego forum zrozumie dlaczego, a gimby jak to gimby eh.. szkoda gadać :)

NIE POLECAM

Krytyk Serwerowy Metin2 :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jeszcze nie było lipca, żebym miał 22 lata. Owszem to była aluzja do Ciebie brudasie, idź kręcić kebsy. xD

Jesteś moim Bogiem.

Wyloguj się.

Porównywanie Atreyi do Nexanity jest bez sensu i każdy racjonalnie myślący człowiek to zauważy. Rozumiem, że aktualnych danych nie masz więc jak laps będziesz się opierał na danych z przed 3 lat?

Tez to poczułem. :/ Z wiekiem to wiesz, każdy chce byc wiecznie młody. xD

DO CIEBIE TEŻ BYŁA ALUZJA! xD

Wszystko w temacie. Pamiętam jak wszyscy się jarali serwerem Nexanity, a co z tego wyszło? odpowiedź UP

Teraz pora na MPCforum gdzie 1/2 modeli jest kradzionych. Czego się spodziewaliście po takiej administracji? TheNaid aka Kains ma problemy z wymową po tym jak Trynkiewicz mu szczotkował zęby, i na dodatek 24/7 siedzi przed komputerem więc nie zna świata rzeczywistego.,  Mizune zaś uważa się za najlepszego grafika na tym forum.. od dawna ma stwierdzone problemy z niewydajnością mózgu. Także również nie polecam serwera i pewnie dojrzała grupa graczy z tego forum zrozumie dlaczego, a gimby jak to gimby eh.. szkoda gadać :)

NIE POLECAM

Krytyk Serwerowy Metin2 :)

Administracja Atreyi jest z*******a i swoim postem tego nie zmienisz, możesz się uczyć od nas za darmo, pozwalam.

Peace yo.

0LsM05U.png

Opublikowano

Oczywiście, że mam aktualne dane.

Swoją pogardę do Twojej osoby oraz skutki końcowe Atreyi napisze w prezentacji gdy serwer bd upadał.

Tak jak już wspomniałem wcześniej, znasz się na rzeczy, umiesz wiele ale charakter czyni człowieka takim jaki się staje.

Może gdyby w administracji były bardziej odpowiedzialne osoby, które szanują 2 osobę i słuchają co ma do powiedzenia serwer miałby przyszłość.

Niestety trudniejszą sprawą od zrobienia serwera, jest jego utrzymanie, co w Twoim przypadku 2 (może i więcej) razy skończyło się porażką ;)

Btw. nie wierze, że ludzie się zmieniają, zmienia się jedynie obraz w jaki ich postrzegamy.

Powodzenia, może tym razem serwer wytrzyma pare dni dłużej.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Oczywiście, że mam aktualne dane.

Swoją pogardę do Twojej osoby oraz skutki końcowe Atreyi napisze w prezentacji gdy serwer bd upadał.

Tak jak już wspomniałem wcześniej, znasz się na rzeczy, umiesz wiele ale charakter czyni człowieka takim jaki się staje.

Może gdyby w administracji były bardziej odpowiedzialne osoby, które szanują 2 osobę i słuchają co ma do powiedzenia serwer miałby przyszłość.

Niestety trudniejszą sprawą od zrobienia serwera, jest jego utrzymanie, co w Twoim przypadku 2 (może i więcej) razy skończyło się porażką ;)

Btw. nie wierze, że ludzie się zmieniają, zmienia się jedynie obraz w jaki ich postrzegamy.

Powodzenia, może tym razem serwer wytrzyma pare dni dłużej.

Twierdzisz, że masz aktualne dane a rozmawiałeś ze mną ostatni raz ponad rok temu. xD

Ok wierzę w Twoje słowa. xD (tutaj zajebałem soczystą ironią)

0LsM05U.png

Opublikowano

Rozmowa z tobą to są jedyne dane jakie można uzyskać? Powodzenia.

To jest to o czym wcześniej napisałem, pisze się coś do Ciebie i nie przyjmiesz do wiadomości innego zdania niż swoje.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Pierdółki typu nagroda 1 item zamiast dwóch lub literówki w dialogach naprawiam w ciągu sekund a nie dni jak inni więc nie boję się tak ustawić daty startu.

Błędów z dupy na serwerze nigdy nie miałem bo myślę nad tym co robię zamiast walić wódę a potem do kompa. ;D

Już tak nie gadaj jakby te twoje serwery były nie wiadomo czym.

Nexanity - Zemetinów na sohan dropiły pdki perły i stalki (które nie powinni) Do tego po przeciągnięciu itema na jakiegoś npcka padał kanał.

Eternity - krótko grałem więc oprócz tych yangów i błędów w questach nic ci nie wytknę no oprócz tego zajebistego notice.

Prawda jest taka że wszystkie twoje serwery są robione na tych samych plikach a robisz z nich jakieś wehikuły czasu.

Życzę ci żeby ten serwer też ci padł i tak pewnie będzie.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Już tak nie gadaj jakby te twoje serwery były nie wiadomo czym.

Nexanity - Zemetinów na sohan dropiły pdki perły i stalki (które nie powinni) Do tego po przeciągnięciu itema na jakiegoś npcka padał kanał.

Eternity - krótko grałem więc oprócz tych yangów i błędów w questach nic ci nie wytknę no oprócz tego zajebistego notice.

Prawda jest taka że wszystkie twoje serwery są robione na tych samych plikach a robisz z nich jakieś wehikuły czasu.

Życzę ci żeby ten serwer też ci padł może trochę pokory nabierzesz bo tamte serwery nic cię nie nauczyły. I wiedz że ja przyłożę rękę do tego żeby ten twój marny serwerek się posypał.

Prawdziwa cebula, jedyne co w życiu robisz to komuś zazdrościsz. ( wpierdalasz się tam gdzie nie masz ) Sam nigdy nic nie osiągnąłeś, taka jest prawda. Cebula4ever. 

­

Opublikowano

Reroy nie przejmuj się, ten typ tak ma. :D

Próbuje wetknąć mi cudze błędy ponieważ na Nexanity nie zajmowałem się stroną serwerową a twierdzi, że przeze mnie były tam bugi. xD

Na Eternity był tylko bug z dungeonem który został naprawiony oraz mały overflow przy sprzedaży strzał ale miły gracz powiadomił mnie o tym i też naprawione zostało w chwilę. ^^

Na Atreyi aktualnie wszystko cacy a testuję rzeczy codziennie więc jestem dobrej myśli (nie sprawdzam dialogów więc jakieś tam błędy ortograficzne czy stylistyczne mogą być)

0LsM05U.png

Opublikowano

Prawda jest taka że osoby które narzekają na serwer to i tak na niego wejdą z czystej ciekawości tylko żeby ogarnąć jak to na nim jest :D .

Opublikowano

Prawda jest taka że osoby które narzekają na serwer to i tak na niego wejdą z czystej ciekawości tylko żeby ogarnąć jak to na nim jest :D .

Co  z tego, że zobaczą jak nie zostaną? No chyba, że jednak... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...