Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiedź Serwera Atreya i Q&A z TheNaid (Administratorem)

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam dla was dzisiaj Zapowiedź Serwera MPCforum o którym ostatnimi czasy jest całkiem głośno i również Q&A z Administratorem TheNaid, zapraszam do oglądania i jeżeli się podoba nie zapomnijcie zostawić po sobie łapki w górę i suba ! :D

Pozdrawiam JuicyPussy.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przewiduje że serwer ten skończy dokładnie tak samo jak Pompa :)
Wielkie boom na początku, a potem nie będzie zupełnie nic do roboty.

Bo co tam robić skoro wszystko jest takie łatwe i szybkie do osiągnięcia?

Opublikowano

Z doświadczenia Naid mogę ci powiedzieć że ustalanie terminu startu na 2 dni po becie to samobójstwo - a już na pewno przy tak autorskim serwerze ;).

Na becie zawsze wychodzi masa pierdółek których jako twórca nie widzisz, ale gracze na to zwracają uwagę.

sygnatura2.png

Opublikowano

Z doświadczenia Naid mogę ci powiedzieć że ustalanie terminu startu na 2 dni po becie to samobójstwo - a już na pewno przy tak autorskim serwerze ;).

Na becie zawsze wychodzi masa pierdółek których jako twórca nie widzisz, ale gracze na to zwracają uwagę.

Naid da sobie radę :D

Aw, jestem tego samego zdania.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Pierdółki typu nagroda 1 item zamiast dwóch lub literówki w dialogach naprawiam w ciągu sekund a nie dni jak inni więc nie boję się tak ustawić daty startu.

Błędów z dupy na serwerze nigdy nie miałem bo myślę nad tym co robię zamiast walić wódę a potem do kompa. ;D

0LsM05U.png

Opublikowano

Pierdółki typu nagroda 1 item zamiast dwóch lub literówki w dialogach naprawiam w ciągu sekund a nie dni jak inni więc nie boję się tak ustawić daty startu.

Błędów z dupy na serwerze nigdy nie miałem bo myślę nad tym co robię zamiast walić wódę a potem do kompa. ;D

Okej, twój projekt/serwer twoja decyzja, ale myślę że w ten jeden dzień sobie przypomnisz mój post xD

sygnatura2.png

Opublikowano

Okej, twój projekt/serwer twoja decyzja, ale myślę że w ten jeden dzień sobie przypomnisz mój post xD

E tam, robiłem projekty bez dnia na naprawę bugów i było dobrze. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

E tam, robiłem projekty bez dnia na naprawę bugów i było dobrze. xD

No oby, ale też nie miej takiej pewności, bo wiadomo jak to potem wychodzi... Qentinios dobrze Cię ostrzega, nawet najlepszym się zdarza.

Opublikowano

No oby, ale też nie miej takiej pewności, bo wiadomo jak to potem wychodzi... Qentinios dobrze Cię ostrzega, nawet najlepszym się zdarza.

Będzie dobrze. :D Obojętnie co by się działo to znajdzie się grupka graczy która będzie narzekać. :D

Trzeba być dobrej myśli zamiast marudzić. :D

Ogólnie dziwne, że jeszcze nikt się nie przyczepił do "szto". :D

0LsM05U.png

Opublikowano

Będzie dobrze. :D Obojętnie co by się działo to znajdzie się grupka graczy która będzie narzekać. :D

Trzeba być dobrej myśli zamiast marudzić. :D

Ogólnie dziwne, że jeszcze nikt się nie przyczepił do "szto". :D

Bo ludzie mają szto innych problemów niż się przyczepiać do "szto" hahaha :D

Opublikowano

Ta.. Te drzewa. Podłoże... Niech to lepiej metin3 się zwie..

Dla mnie jak i dla pewnie innych graczy na pewno dalej jest to Metin2 tylko po prostu jest dużo urozmaicań :D

Opublikowano

Ta.. Te drzewa. Podłoże... Niech to lepiej metin3 się zwie..

Najlepiej odpalić czysty serwer jak, po co nowości, po co coś oryginalnego. Lepiej puścić gówno bez zmiany czegokolwiek i nazwać "starym PLem", des ne?

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Samobójstwem też jest branie przykładu z Invorii  :unsure: Chodzi tutaj o exp który za przeproszeniem robi ludzi w " c***a ".

Naid pamiętaj że od początku zapowiadacie serwer " easy " a ustawianie takie expa jak ma Invoria raczej nie jest rozsądne.

Opublikowano

Samobójstwem też jest branie przykładu z Invorii  :unsure: Chodzi tutaj o exp który za przeproszeniem robi ludzi w " c***a ".

Naid pamiętaj że od początku zapowiadacie serwer " easy " a ustawianie takie expa jak ma Invoria raczej nie jest rozsądne.

A jaki tam jest exp? Jak dla mnie idealny jak na serwer easy. Chociaż mógłby być mniejszy o trochę.

Opublikowano

A jaki tam jest exp? Jak dla mnie idealny jak na serwer easy. Chociaż mógłby być mniejszy o trochę.

Rzeczywiście ;) 215-216 (6h) reszta lvli od 7 do 9 godzinek. :D Easy jak ta lala ;>

Opublikowano

Rzeczywiście ;) 215-216 (6h) reszta lvli od 7 do 9 godzinek. :D Easy jak ta lala ;>

Poziom trudności to nie czas potrzebny do osiągnięcia czegoś.

Gdybyś miał odkładać 1 kamień dziennie przez rok za nowe ferrari stwierdziłbyś, że owe ferrari było trudne do zdobycia? Facepalm.

0LsM05U.png

Opublikowano

No ale tutaj będzie max 200, więc wiesz, mniej czasu na wbicie Ci się zejdzie, a exp będzie troszkę większy z tego co mówił na filmiku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...