Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verides.pl [Dedyk] [Easy]

patryk3309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki adres tsa ? bo osleplem :<

sss

strasznie mało ludzi gra (60-70), jest kilka bugów, zero odzewu od administracji.. trochę szkoda bo miałem ochotę zagrać na takim serverze ; /

Poprawiamy wszystko co się da

Jak wygląda sytuacja z wirusami?

Zaraz bedzie klient na mpc oraz skan

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem jak po beta testach można nie zauważyć bugu z HP :O

Odepchnęło mnie to i nie mam zamiaru tam wbić większego levela niż 15 :)

normalnie :) bo na bete zaprasza sie gimbusow co stoja w m1 z max lvl i swieca sie tylko ;d ewentualnie robia pvp bo im sie nudzi ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Przede wszystkim naprawcie zbugowane postaci : ) na TSie nie ma praktycznie administracji (jeśli jest to AFK). Nie możecie dodać na stronie czegoś by samemu odbugowywać postać? Postać byłaby teleportowana do M1 czy coś.. Dostępne oczywiście po zalogowaniu...

Opublikowano

Farbowane stalki no przepraszam ale takie coś to w 2009r można było dać, z miejsca odpycha.

Nie nie zagram.

Opublikowano

O kurde! szósty xenox, tego jeszcze nie było !

Nie zagram !!

Opublikowano

POLECAM SERWER WBIŁĘM 140 LV I GRA SIĘ MEGA PRZYJEMNIE ;] NAPRAWDĘ DZISIAJ WIECZOREM bedzie up :) co daje nowe pety kostiumy fryzury itp . polecam !!!

Opublikowano

Zrobiliśmy mały update, w którym poprawiliśmy większość znanych nam błędów. Zalecamy spatchowanie clienta :)

Opublikowano

naprawdę ludzie różni się dużo od Argen*** i Xnx , jest dużo nowości inaczej zbudowany system kd. osiągniecia, is w kliencie dobrze się gra, mega fajny drop. exp luźno leci :D moim zdaniem nawet zaszybko momentami :P, zapraszajcie znajomych i sami wbijajcie na serwer bo naprawde warto!

Opublikowano

mam problem chce się zalogować ale cały czas wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z serwerem... Clienta mam spatchowanego i nie wiem o co chodzi... pomóżcie prosze bo serwer fajny :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...