Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aravil.eu

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wygląda na ładny i dopracowany pod względem dropu wraz z levelowaniem.

Jednak nie jestem przekonany co do ostatniego setu zbroi... 

Poczekam do startu i potem swoje zdanie nakreślę.

Czy żeby zrobić kolejną broń po tej na 65 lvl trzeba trochę bardziej podropić i przy dużej ilości graczy może być to męczące?­

­

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda na ładny i dopracowany pod względem dropu wraz z levelowaniem.

Jednak nie jestem przekonany co do ostatniego setu zbroi... 

Poczekam do startu i potem swoje zdanie nakreślę.

Czy żeby zrobić kolejną broń po tej na 65 lvl trzeba trochę bardziej podropić i przy dużej ilości graczy może być to męczące?­

Jeżeli czytałeś prezentację to zauważyłeś pewnie że do dropu dodane zostały tzw. "Koszyki z Ulepszaczami" dzięki, którym możemy zdobyć potrzebne ulepszacze. Bojowy +9-->>Tryton +0 - Potrzeba tylko Yang a szansa 100% ;)

Pzdr. i zapraszam do gry ! :)

Opublikowano

Jeżeli czytałeś prezentację to zauważyłeś pewnie że do dropu dodane zostały tzw. "Koszyki z Ulepszaczami" dzięki, którym możemy zdobyć potrzebne ulepszacze. Bojowy +9-->>Tryton +0 - Potrzeba tylko Yang a szansa 100% ;)

Pzdr. i zapraszam do gry ! :)

Oczywiście, że zauważyłem tylko może nie doczytałem i nie ogarnąłem tego, że takie ulepszacze dropią. :)

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Zawitam na pewno i życzę jak najmniej bugów! 

­

­

Opublikowano

prezentuje sie ciekawie, kiedy start?

Od nast. tygodnia prawdopodobnie w piątek rusza Beta [ Zamknięta ]. Prosimy o cierpliwość. Myślę że za tydzień w niedzielę podamy wstępne rokowania co do startu a zaraz po ukończeniu Beta Testów zostanie podana oficjalne info na temat startu.

Opublikowano

Usun bs nie potrzebny serw fajny dodajcie zwierzaka na 3h na start jakiegos lwa pande zmniejsz czas cztania medali do 30 min np

BS jest dla ułatwienia gry, ale nie zmniejszymy czytania medali :) to jet hard/medium więc coś musi być ciężkiego do robienia :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Fajny serwerek, naprawdę mi się podoba :) 
Myślę, że ujrzycie mnie na starcie. Życzę wam jak najbardziej powodzenia i udanego startu :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Ja juz tez nie moge sie doczekac :D

Inne serwery zawsze maja jakies szczegoly ktore psują jak dla mnie gre. 

Tutaj wydaje sie to byc przemyslane , oby nigdy nie pojawily sie np pasy, czy runy ^^.

Mozna trzymac sie klimatu metina , jednoczesnie mając na serwerze nowosci , trzeba je tyko odpowiednio dobierac. ;).

Powodzenia ze startem , oby nie bylo zadnych bugow , cofek , off'ów czy przesuniec startu ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Ja juz tez nie moge sie doczekac :D

Inne serwery zawsze maja jakies szczegoly ktore psują jak dla mnie gre. 

Tutaj wydaje sie to byc przemyslane , oby nigdy nie pojawily sie np pasy, czy runy ^^.

Mozna trzymac sie klimatu metina , jednoczesnie mając na serwerze nowosci , trzeba je tyko odpowiednio dobierac. ;).

Powodzenia ze startem , oby nie bylo zadnych bugow , cofek , off'ów czy przesuniec startu ;)

Dzięki

Fajny serwerek, naprawdę mi się podoba :) 

Myślę, że ujrzycie mnie na starcie. Życzę wam jak najbardziej powodzenia i udanego startu :)

Dzięki

Kiedy start?

"Od nast. tygodnia prawdopodobnie w piątek rusza Beta [ Zamknięta ]. Prosimy o cierpliwość. Myślę że za tydzień w niedzielę podamy wstępne rokowania co do startu a zaraz po ukończeniu Beta Testów zostanie podana oficjalne info na temat startu."

Opublikowano

Nie wiem co zacheca innych graczy do gry po takiej video-prezentacji. Sam rowniez potrafie czytac, przeanalizowac serwer. Niczego nowego sie nie dowiedzialem, ale mam nadzieje ze ludzie z poza mpc ogladna taki filmik i sie zainteresują. 

Wolalbym jakis materiał z gry ;)

Edit: gosciu ma 99 subow , najwiecej wyswietlen 778 , zaraz po tym filmik 482.  Faktycznie gruba reklama , mam nadzieje tylko ze sie duzo nie wykosztowaliscie na niego  xD . W sumie to on powinien placic wam , kto tutaj kogo promuje. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Nie wiem co zacheca innych graczy do gry po takiej video-prezentacji. Sam rowniez potrafie czytac, przeanalizowac serwer. Niczego nowego sie nie dowiedzialem, ale mam nadzieje ze ludzie z poza mpc ogladna taki filmik i sie zainteresują. 

Edit: gosciu ma 99 subow , najwiecej wyswietlen 778 , zaraz po tym filmik 482.  Faktycznie gruba reklama , mam nadzieje tylko ze sie duzo nie wykosztowaliscie na niego  xD . W sumie to on powinien placic wam , kto tutaj kogo promuje. 

Możliwe że podczas bety coś nagramy :)

BETA TESTY 6|7 MARCA

Opublikowano

Nie dostał żadnych pieniędzy za filmik, reklama będzie już nie długo... ;) a co do filmiku chłopak nagrał go z własnej woli, chce się może wybić oraz wziąść udział w konkursie :P 

Opublikowano

Usun bsa dodaj lwa na start 3h np zmnirjsz czas czytania medali

Było już pisane że BS zostaje. Wierzchowiec będzie dostępny do zdobycia z misji. Wystarczy wykonywac wszystkie. Mogę tylko wam powiedzieć że to misje początkowe. Czas czytania medali -- jest przecież 1 minuta + zalicza w 100% więc jak na ten typ to chyba łatwiej być nie może ;)

Opublikowano

Te pliki są jakiegoś servera którego kojarzę z tamtego roku :P. Tylko na tamtym servie była masa bugów, postarajcie się bo ten server ma potencjał.

Opublikowano

Te pliki są jakiegoś servera którego kojarzę z tamtego roku :P. Tylko na tamtym servie była masa bugów, postarajcie się bo ten server ma potencjał.

Nie są to pliki któregoś serwera :) tyle ci mogę powiedzieć :P

Opublikowano

serwer sie fajnie zapowiada

moze wbije i zobacze co i jak

tylko system wbijania medali mi sie nie podoba. nie powinno byc na odwrot ze co 1min powinno sie wbijac medale zeby szybko zrobic bojowca a dalej na militara coraz trudniej?

Gość Lajk™
Opublikowano

Administracja hmm.. nic do nich nie mam, wręcz przeciwnie. Sądzę że Janko i reszta ekipy będą uczciwymi i bardzo pomocnymi ­administratorami.

Serwer wygląda elegancko, widać że dopracowany także zapraszam wszystkich ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...