Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aravil.eu

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Quenzo powiedział że Argin ma GM'a w grze, a Ty nadal próbujesz wcisnąć kit że nie ma go w team.

No to ja ci mówię że nie ma GM w grze co najwyżej dostanie jakąś nagrodę w postacji Kostiumu i jakieś pierdoły. Nie rozumiem czemu w pierwszej kolejności słuchasz się osób z rangi GM a nie HA / GA

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic ciekawego... 

-tylko 2 karty eq...

-znowu biolog...

-paskudne sety zbrojek(2 ostatnie)

-jakiś mod graficzny, który u 20% graczy wywoła lagi,

Możecie to krytykować co powiem, ale nie ukrywajmy... albo inaczej

Podaj 5 nowości na serwerze(nowość to takie coś jak system szału na zakrea).

Bez reklamy, dość grubej reklamy, ten serwer nie przetrwa. Weezy coś tam widze, że działa więc max.300-500 osób.

Nawet jak mają Moda Graficznego co za problem wyłączyć go? Shift + F12? Kto chcę to użyję kto nie to sobie wyłączy masz problem. :)

Opublikowano

Po tematach jakie zakładał w Lutym bieżącego roku L E N Y stwierdzam, że serwer za dobry nie jest. Jak na 2015 rok nic praktycznie nowego nie wnosi - kolejny serwer pokroju Ascariala, z tym że ten drugi był tworzony dawno temu. Będziecie mieli bardzo ciężko o graczy, chyba że macie kilka tyś na reklamę.

Tak tak boje się konkurencji xDDD

Opublikowano

Zapowiedz wyglada swietnie - pieniadze wydane na grafika byly tego warte :D.

Serwer bardzo ciekawy , wydaje sie byc przemyslana koncepcją . 

Bede obserwowal ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ja mam pytanko dlaczego łuk na 50 wygląda jak kruk

czy luk na 75 ma inny wygląd? 

Ojojoj coś się grafikowi pomyliły ikonki :D Będzie poprawionę. Powinna tam być Upiorna Kusza.

Po tematach jakie zakładał w Lutym bieżącego roku L E N Y stwierdzam, że serwer za dobry nie jest. Jak na 2015 rok nic praktycznie nowego nie wnosi - kolejny serwer pokroju Ascariala, z tym że ten drugi był tworzony dawno temu. Będziecie mieli bardzo ciężko o graczy, chyba że macie kilka tyś na reklamę.

Tak tak boje się konkurencji xDDD

Gdzie tam tysiące. Mamy miliony :D Nie no żart ;3

Reklama będzie. Ilu graczy zobaczym na starcie ? kto to wie ; )

Wiem że się boisz. Spokojnie. Z 50 graczy ci zostawimy ;)

Kiedy będzie klient?­

Klient zostanie udostępniony po beta testach. Na pewno zdążycie go pobrać przed startem. Nie zajdzie taka sytuacja że client zostanie podany 2 godziny przed startem ..

Zapowiedz wyglada swietnie - pieniadze wydane na grafika byly tego warte :D.

Serwer bardzo ciekawy , wydaje sie byc przemyslana koncepcją . 

Bede obserwowal ;)

Dziękować i zapraszać do gry ! :D

Opublikowano

Prezentacja 10/10

Administracja 10/10

Polecam jest najlepiej dopracowany serwer mt2 w historii zawiera to co brakowało tej grze klasyka z innowacyjnymi nowościami

zapewne wiele graczy z globala polskiego z chęcią zagra na tym serwerze ja osobiście też nie mogę się doczekać :)

signature.png

Opublikowano

Wierzchowiec jakis będzie na start? Bo zanim się konika zrobi to trochę zejdzie :D

Jak na serwer HARD | MEDIUM to i tak macie ułatwione zadanie.

Co do wierzchowca to  tak będzie do zdobycia w początkowych misjach. Nie mogę zdradzić w, której. Wystarczy wykonywać wszystkie misje ; )

Opublikowano

mi sie podoba to ze nie bedzie pasow i systemu energii ^^. z tych wszystkich nowosci wlasnie te dwa systemy sa najgorsze. ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ładna prezentacja oraz grafika i przyciąga do grania i może spróbuje zagrać na serwerze.

Opublikowano

Moim zdaniem nie wypali, ok 200 osób. Serwery HARD już nie są pożądane jak przynajmniej rok temu, jedynie Balmora, Ravia . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

serwerz miażdży, jeżeli nie będzie lipy na starcie (jak na większosci serwerów z epicką prezentacją) to rzucam LoL'a i wracamy do metina xD

VsxuB58.png

Opublikowano

serwerz miażdży, jeżeli nie będzie lipy na starcie (jak na większosci serwerów z epicką prezentacją) to rzucam LoL'a i wracamy do metina xD

Hehe postaramy się. Rzucaj LoL'a : D

@ Jeżeli są tu jakieś osoby, które chciały by zareklamować nasz serwer to zapraszam na PW

Opublikowano

mi sie podoba to ze nie bedzie pasow i systemu energii ^^. z tych wszystkich nowosci wlasnie te dwa systemy sa najgorsze. ;)

No tak, kierowaliśmy się starym klimatem MT2 :) dlatego stwierdziliśmy iż nie będzie takich systemów ^^

Dziękujemy, mam nadzieje że start będzie udany :P postaramy się o to i to bardzo :D

Moim zdaniem nie wypali, ok 200 osób. Serwery HARD już nie są pożądane jak przynajmniej rok temu, jedynie Balmora, Ravia . 

Hm, zanim zaczniesz pisać poczytaj dobrze :x taka rada na przyszłość

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Lipton że BS w cliencie każdy będzie miał łatwo bony do wbicia , lipa że trutka lota z lodowej wiedzmy 

mimo to wbije na start i zobaczymy jeżeli będzie ponad 400 można pograć ;)

Kiedy start bo coś nie doczytałem oraz czy planujecie reklamę na YT większa ? :)

Powodzonka ;)

Opublikowano

Lipton że BS w cliencie każdy będzie miał łatwo bony do wbicia , lipa że trutka lota z lodowej wiedzmy 

mimo to wbije na start i zobaczymy jeżeli będzie ponad 400 można pograć ;)

Kiedy start bo coś nie doczytałem oraz czy planujecie reklamę na YT większa ? :)

Powodzonka ;)

Start tuż po beta testach :) Tak, będzie na youtubie reklama :P a czy jakaś wielka... przekonamy się już nie długo :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jest gdzies wstawiona tabela z bonusami 1-5 lub czy sa gdzies wypisane, bo w prezentacji nie ma ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...