Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aravil.eu

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer, bo administracja pracowała nad nim przez bardzo długi czas i wiem, że znają się na swojej robocie. Życzę powodzenia na starcie i zapraszam ;).

PS. Tutaj co niektórzy mają ból dupy, bo na innych forach się nie umieli zachować to dostawali bany ;].

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer ze względu na pracowitą Administracje. :)

Wiedzą co robią i wykonują ciekawy projekt, na który warto zajrzeć. 

Powodzenia ze startem serwera i bardzo ładna prezentacja. 

Pozdrawiam.

837341413742376668518.png

Opublikowano

DT prywatne też będzie czy nie ?

Jeżeli będzie taka potrzeba to dodamy. Czemu by nie ; ) Obecnie nie ma. Wszystko zależy od ilości graczy. Jeżeli będzie sporo założonych kont no to od razu dodam Prywatne DT bo mam nawet przygotowany odpowiedni quest pod to więc loozik.

Opublikowano

stary klimat? trzeba być głąbem żeby takie coś napisać..

Tutaj nie ma nic ze starego klimatu ziomuś + marna pseudo-kopia Ascariala.

Nie polecam, nic ciekawego.. :c

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dobra sygna, bo nie potrafisz niczego docenić człowieku. Nie widziałem Twojego postu bez ani słowa krytyki. 

Stary klimat? Ja go tutaj widzę i czuję. Mogę mieć odmienne zdanie, ale moim zdaniem to, że nie widzę tutaj zmienionych map i miliona nowości przemawia za tym, że ewidentnie czuć stary klimat Metina.

Opublikowano

"Stary Klimat" dodając ten prefix w naszej zapowiedzi mieliśmy na myśli iż na serwerze nie wystąpi coś takiego jak:

-System Energii

-System Pasów

-System Run

i inne zbędne dla serwera dodatki. Nowościami na naszym serwerze będą mapy, wierzchowce i bronie/zbroje.

Połaczenie starego klimatu z nutką nowości.

+ jak wspomniał kolega UP sygna mówi sama za sb..

SF Ascarial'a ? Face Palm. Pliki i tak były udostępniane już na MPC więc każdy może z nich korzystać. Jeżeli chcesz wiedzieć to nie .. serwer nie stoi na plikach ascariala. Wykorzystałem tylko kilka questów z nich. M.in. Fryzjerka. To na tyle.

Opublikowano

Z pewnością zagram. Od dawna szukam czegoś dobrego z przedziału medium/hard, a ten serwer zapowiada się naprawdę obiecująco. To chyba również pierwszy serwer od kilku miesięcy, którego prezentację przeczytałem od deski do deski.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Azbest dodadzą. xD

Serwer na 2089m? Dinozaury widzę. xD

Wracając do tematu azbestu jeszcze do dziś mi nie pokazałeś jego ikony co miała być podobno na eternity  B)

33748387117269464751.png

Opublikowano

­http://gyazo.com/a86cc8136fb7c917ca19ab263dd58de1Rozumiem że ranga "Administrator Serwera" jest dla ozdoby? Kogo Wy chcecie w c***a zrobić xD

antymix Występują tutaj ppk/ppm ?

to się wyjebie na starcie.

Skąd truta?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

­http://gyazo.com/a86cc8136fb7c917ca19ab263dd58de1Rozumiem że ranga "Administrator Serwera" jest dla ozdoby? Kogo Wy chcecie w c***a zrobić xD

antymix Występują tutaj ppk/ppm ?

Emm sr ale nie rozumiem. Forum Creative Board dałą rangę Administratora Serwera Argin - bo mogłeś zauważyć że w Partnerstwo jest TS sss użytkownika Argin. Nasze rangi wyglądają następująco:

Y0P0iNx.png

to się wyjebie na starcie.

Skąd truta?

Czytaj FAQ

Opublikowano

­

Emm sr ale nie rozumiem. Forum Creative Board dałą rangę Administratora Serwera Argin - bo mogłeś zauważyć że w Partnerstwo jest TS 4Games.pl użytkownika Argin. Nasze rangi wyglądają następująco:

Y0P0iNx.png

Czytaj FAQ

http://gyazo.com/7513b0c025f07408b0a32eca0fa9570bNadal w c***a próbujecie mnie zrobić i coś nie wychodzi.

antymix Czy z RIP'a lecą tylko bronie 75?

Opublikowano

­

http://gyazo.com/7513b0c025f07408b0a32eca0fa9570bNadal w c***a próbujecie mnie zrobić i coś nie wychodzi.

antymix Czy z RIP'a lecą tylko bronie 75?

Nie rozumiem o co ci dokładnie teraz chodzi ? o Quenzo ? no ma rangę moderatora i Administratora Aravil. 

Opublikowano

Nic ciekawego... 

-tylko 2 karty eq...

-znowu biolog...

-paskudne sety zbrojek(2 ostatnie)

-jakiś mod graficzny, który u 20% graczy wywoła lagi,

Możecie to krytykować co powiem, ale nie ukrywajmy... albo inaczej

Podaj 5 nowości na serwerze(nowość to takie coś jak system szału na zakrea).

Bez reklamy, dość grubej reklamy, ten serwer nie przetrwa. Weezy coś tam widze, że działa więc max.300-500 osób.

Opublikowano

­

Nie rozumiem o co ci dokładnie teraz chodzi ? o Quenzo ? no ma rangę moderatora i Administratora Aravil. 

Quenzo powiedział że Argin ma GM'a w grze, a Ty nadal próbujesz wcisnąć kit że nie ma go w team.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...