Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba w żartach, ty nie masz pewnie pojęcia ile zarabiają na stałe ludzie zatrudnieni w macu

RobeM widzisz że to dziecko nigdy nie pracował to ustąp głupszemu, dorośnie pójdzie, zarobi, zobaczy, na razie to tyle widzi pieniędzy co mama da do szkoły, więc o czym tu dyskutować, co to autora tematu, jak masz motywacje to idź, pieniądze ci cie zapewne przydadzą, fakt że to na czarno, musisz uważać na siebie, bo w razie czego pamiętaj że nie masz ubezpieczenia.

Opublikowano

5k w 1,5msc to bym nawet sie nie zastanawiał nawet jeśli chodzi o wakacje ;)

Jak  nie pojdziesz do pracy poleniuchujesz z 2tyg a potem bedziesz mieć zwałe a tak to chociaż hajs wleci ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeżeli twój "pracodawca" jest zaufany i masz pewność, że cie nie wyjebie na hajs to leć śmiało. Jak za takie pieniądze to bardzo opłacalne, sam bym skorzystał gdybym mógł.  B)

Opublikowano

swoją drogą co za głupota, że nieletni nie może pracować w nocy

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

RobeM widzisz że to dziecko nigdy nie pracował to ustąp głupszemu, dorośnie pójdzie, zarobi, zobaczy, na razie to tyle widzi pieniędzy co mama da do szkoły, więc o czym tu dyskutować, co to autora tematu, jak masz motywacje to idź, pieniądze ci cie zapewne przydadzą, fakt że to na czarno, musisz uważać na siebie, bo w razie czego pamiętaj że nie masz ubezpieczenia.

Jak widać niektórzy mimo swojego wieku niedorośli do pewnych spraw. Jeśli masz mnie zamiar obrażać to możesz od razu opuścić ten wątek i przestać ze mną dyskutować. Głupi to w tym momencie możesz być ty, bo inteligentny człowiek umie prowadzić dyskusję na poziomie i nie zachowuję się jakby miał okres. W każdym razie TAK jestem dzieckiem i dobrze mi z tym. Kolega zarobił 2200 w miesiąc i nie wiem co tu jest niemożliwego. MacDonald zatrudnia przeważnie młodych ludzi żeby nie odprowadzać od nich różnych opłat. ;)

Opublikowano

Specjalnie dla ciebie poinformowałem się ile sięga wynagrodzenie w McDonald, dostałem odpowiedź że minimalna stawka, początkowego pracownika, zatrudniony na umowę na czas próbny " okres dwu miesięczny " wynosi 1680zł brutto miesięcznie , czyli na rękę dostaniesz 1237zł. Dziękuje

Maksymalnie ile można usyskać wynagrodzenia w McDolandzie to

około 1700-2100zł Brutto, czyli 1530zł. Na stanowisku Swing menadżer

Nie mam pojęcia skąd twój niby kolega, tyle zarabia, w dodatku jak jest niepełnoletni.

Widocznie wkręca ci takie bajeczki a ty mu wierzysz.

Wszystkie stawki możesz sobie obliczyć na kalkulatorze wynagrodzeń

http://wynagrodzenia.pl/kalkulator_oblicz.php

A tu masz informacje na temat zarobków w McDonaldzie

http://praca-w-mcdonalds.blogspot.de/p/zarobki-w-mcdonalds.html

Tu masz tabele podatków od wynagrodzenia 2100zł 

lv9u7ecj6abf.jpg

Opublikowano

Widocznie wkręca ci takie bajeczki a ty mu wierzysz.

Nie ma takiej opcji. Sam z ciekawości pytałem się jego rodziców czy to prawda. Teraz zaczynam wątpić czy na pewno pracował w MacDonaldzie. Może coś źle zrozumiałem. Jednak pewne jest to, że pracował w jakieś restauracji przy S11.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji. Sam z ciekawości pytałem się jego rodziców czy to prawda. Teraz zaczynam wątpić czy na pewno pracował w MacDonaldzie. Może coś źle zrozumiałem. Jednak pewne jest to, że pracował w jakieś restauracji przy S11.

Przestań się człowieku ośmieszać... Najpierw próbujesz wszystkim wmówić, że pracował w Maku, a jak dostałeś tabelkę z zarobkami, to nagle piszesz, że może coś źle zrozumiałeś...

@topic

Mieć, a nie mieć 5k...

Gdybym nie miał kasy, to bym się nawet nie zastanawiał tylko zaklepał sobie taką robotę.

5k, to duża suma za półtora miesiąca pracy. 12 godzin zleci Ci szybko jeśli będzie faktycznie co robić. Sam nie raz pracuje po 12h, a wydaje mi się, że czas tak zapierdziela i siedzę tylko 6h w robocie.

Moim zdaniem warto.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Przestań się człowieku ośmieszać... Najpierw próbujesz wszystkim wmówić, że pracował w Maku, a jak dostałeś tabelkę z zarobkami, to nagle piszesz, że może coś źle zrozumiałeś...

Jako moderator powinieneś mieć trochę więcej kultury. No ale cóż... Zarobił tyle ile powiedziałem i koniec kropka. Sam mi tu udowodnił. Błagam cię człowieku... Nikt mi nie musi wierzyć. Zwisa mi to. Chciałem się jedynie podzielić taką informacją. ;)

Koniec dyskusje z mojej strony, bo zaraz komuś żyłka pęknie.

Opublikowano

Jak srasz kasą to nie, jak klepiesz biede to pracuj... K***a ale problemy. Ja osobiście nawet za 1000 zł bym mógł całe wakacje pracować bo i tak pewnie bym zamulał na kompie i chlał z kolegami więc lepiej chyba zarobić grosza...

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...