Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ustawianie forum jak się chce.

Gość Majoreq.

Jesteś za zmianą?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za zmianą?

• Tak
      17
    • Nie
      3
    • Niewiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Cześć!

Ja dziś krótko i na temat. Proponuję, by w ustawieniach dało się pozmieniać kolejność działów. Na przykład: Moderatorzy Via WWW, Moderatorzy Komputery, Dobre Programy, FanArtu muszą scrollować dużo, a można by w ustawieniach sobie zmienić kolejność. Na przykład. Moderator Battlefield i Grafik wybiera sobie jako 1 poddział FPS, jako 2 Forum ogólne. Dzięki wielkie.

Opublikowano

Była taka sugestia chyba, żeby można zaznaczyć (czy coś takiego) swojego ulubione działy i one by się pokazywały na samej górze, ale nie przeszło.

Ja jestem za tym, żeby można było np. dodać 3 swoje ulubione działy i one by się pokazywały na samej górze. TAK!

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dla mnie jest to zbędne, na forum można ukrywać działy, sam mam ukryte 7 działów (MMORPG itd.) więc jeden czy dwa ruchy scroll'em to żaden problem.

Neutral.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

W formie czegoś takiego jak lista ulubionych tematów tak.

Rotfl takie coś jest

Opublikowano

Ukrywam działy, zostają tylko te, co mnie interesują. Wychodzi na to samo. Nigdy nie miałem problemu, żeby wejść do działu, który znajduje się najniżej.

Konsole, singleplayer mnie nie interesują - ukrywam, a co za tym idzie od razu mam działy niżej.

Niepotrzebna opcja, na nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja jestem na tak, może nie każdy chce ukrywać działy, w których się nie udziela.

Opublikowano

Była taka sugestia chyba, żeby można zaznaczyć (czy coś takiego) swojego ulubione działy i one by się pokazywały na samej górze, ale nie przeszło.

Ja jestem za tym, żeby można było np. dodać 3 swoje ulubione działy i one by się pokazywały na samej górze. TAK!

giphy.gif

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...