Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Update Ce Scripts

Shinset

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Psze admina, pytanko mam.

Czy da się edytować skrypt MassSpawn? Tzn. chodzi mi o to, by pojawiało się więcej mobów na sekundę.

Owy skrypt kiedyś wyglądał inaczej, łatwiej można go było edytować. ;P

Pozdro.

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

Psze admina, pytanko mam.

Czy da się edytować skrypt MassSpawn? Tzn. chodzi mi o to, by pojawiało się więcej mobów na sekundę.

Owy skrypt kiedyś wyglądał inaczej, łatwiej można go było edytować. ;P

Pozdro.

---->CSV<---- FTW

Opublikowano

Mam mały problem mianowicie nie mogę odpalić żadnych innych cheatow oprócz VAC... jak chce zaznaczyć w CE, aby no aggro też działało to na chwile się zwiesza i nie zaznacza mi tej opcji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

a ja mam problem bo jak chce wziasc dekaron.exe i klikam open to wyskakuje "Error while opening this process." co mam zrobić ? ;p

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

sprawa jest prosta, jeśli zrobisz wszystko tak jak Ci napisze to będzie ok :

Po pierwsze musisz zrobić upload gry, następnie ściągnąć nowego bypassa do folderu bin,

Otwierasz swoje CT z offsetem i wybierasz dekaron.exe już po uruchomieniu gry przez bypassa.

Budowniczy
Opublikowano

a skąd mam tego bypassa pobrać ? :D daj mi jakiś link xD

Budowniczy
Opublikowano

yeee ! ;] dzięki wielkie :) bardzo mi grę umiliłeś a bardziej jeszcze byś mi umilił mówiąc gdzie gra najwięcej polaków :)

Opublikowano

ja gram na serv Helion i jest dużo polskich quildi. Kiedyś grałem na SIZ i było podobnie wiec na to nie ma reguły myślę.

Budowniczy
Opublikowano

a jak używam tego Spawna że potwory do mnie podbiegają to jakiś program albo skrypt żeby sam atakował bo mam 10 lvl i nie chce mi się samemu ciągle tak szybko klikać żeby wszystkie bić xD

Opublikowano

To ja mam coś z przeglądarką, czy wszystkim się wali link w spoilerze? Białe okienko mam.

Czy poda ktoś działający link?

(\__/)

Opublikowano

Nie no, nie ma takiego bicia!

Specjalnie dla Ciebie screen:

TUDZIEŻ

Chcę tylko, by ktoś podał mi link z tego spoilera.

(\__/)

Opublikowano

Hi guys,

I know the site is not suposed to be in english, but can you help to get the speedhack working.

I am around for a long time,and you do a great job...keep up the good work.

Opublikowano

I git. Wygląda na to, że sam będę musiał powklejać te literki do CE. ;P

(\__/)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

GM Hack/TeleportHack

dlaczego mi nie działa ?

moze macie coś innego ? jakiś telehack do dekaron eternia albo wogole do jakiegos dekarona prosze o szybka odpowiedz :) z góry dzięki :D

Opublikowano

GM działa. Jest tylko małe "ale"- mianowicie: Blokada uniemożliwiająca skakanie po mapie.

Jak ominąć? Teleportuj się w trakcie rzucania jakiegoś buff`a. :)

(\__/)

Opublikowano

Bo ten hack działa tylko na moby, które "rodzą" inne moby.

Mam tu na myśli wszelakich bossów- Począwszy od tych w Parca, aż po Oreada w Tombie.

(\__/)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pewien problem nie mogę dodać skryptów :/

Pograłem CheatEngine 5.6.1 z oficjalnej strony oraz ReXIGNation v2.3.10 ze strony elivepvper.de.

Robiłem to tak:

Uruchomiłem grę poprzez minilauncher/launcher włączyłem grę i podczas ekranu logowania alt+tab uruchomiłem CheatEngine i chciałem otworzyć dekaron.exe, ale wyskakuje mi błąd "Error while opening this process."

Próbowałem również uruchomić grę poprzez rexignation zaznaczyłem opcje "Disable XIGNCODE" i "Bypass CRC check" wybrałem ścieżkę pliku dekaron.exe (gdyż ReXIGNation mam na pulpicie w folderze) i kliknąłem "Launch". Proces Dekaron.exe odpala się ale nic po za tym. Więc wyłączyłem wszystko i włączyłem na nowo ReXIGnation i zaznaczyłem opcję "Update Emulator", wybrałem ścieżkę dekaron.exe i kliknąłem na "Launch". Gra się uruchamia i podczas logowania alt + tab uruchamiam CheatEngine i nadal wyskakuje ten error: "Error while opening this process". Nie wiem o co chodzi, nigdy wcześniej nic takiego nie robiłem może mi ktoś pomóc ?? Potrzebuję tych hacków przez następne 10-15 lvl'i.

Edit

Po kilku próbach się udało. Po prostu muszę mieć zaznaczone tylko "Disable XIGNCODE" wtedy gra się uruchamia oraz mogę uruchomić dekaron.exe w CE. Niemniej jednak mam inny problem. Używam skryptów z tego topic'a: http://www.mpcforum.pl/topic/137489-auto-update-ce-scripts/

Wszystko działa ok chociaż atakują mnie tylko agresywne mooby, a powinno być tak, że atakują wszystkie z resztą to nie ważne bo w +roomie są same agresywne. Problem polega na tym iż kiedy włączę VAC'a to później nie mogę go wyłączyć ;/ a powinno się dać poprzez minimalizację gry i odznaczeniu pola w CE jednak to nic nie daje tak samo jest z no aggro. Z tych samych skryptów zrobiłem też na teleport i tego mogę włączyć i wyłączyć.

Próbowałem zrobić skrypty z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/76301-ce-skrypty/

ale gdy wczytuje się mapa to pod koniec wyłącza się gra. Nie wiem może trzeba te kody jakoś zmienić czy coś :/

Jeśli ktoś ma takiego VAC'a oraz no aggro, które można włączyć i wyłączyć w każdej chwili to proszę o PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba bylo używać z tego: http://www.mpcforum.pl/topic/188002-najnowsze-rexi-dzialajace-hacki/ , ale juz nieaktualne...

PS. Jakaś lama miała skillhacka, ktory pieknie smigal, wiec nie mówcie, że nie działa... tak samo jak z bypassem: działą ale nie jest publiczny :)

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...