Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Azuris.eu bez account

AzraY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj  RysieQ RysieQ tyle lat a ty się nadal niczego nie nauczyłeś Brawo !

@ Top

pliki  to marna kopia mortyriusza nic ciekawego tam nie ma zwykła niespodzianka, lecz możliwe że ktoś to wykorzysta .

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajrzyj tutaj pełną klienta: sss

Ale może Pan uprzejmie wyjaśnić, w jaki sposób może odszyfrować pliki w / opakowanie?

Nie rozumiem .. Co Program..ca są rozszerzenia np root.azuris, jak odszyfrowuje?

:( :(  :unsure:

Zajrzyj tutaj pełną klienta: sss

Ale może Pan uprzejmie wyjaśnić, w jaki sposób może odszyfrować pliki w / opakowanie?

Nie rozumiem .. Co Program..ca są rozszerzenia np root.azuris, jak odszyfrowuje?

Opublikowano

na chu* jak jest w temacie... , pliki nie są złe

Opublikowano

na chu* jak jest w temacie... , pliki nie są złe

bo w temacie jest chyba inny unpacker ;)

Ja rozpakowałem tym od mortyriusza i tyle.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Tak, ale nadal nie rozumiem, jak to działa ..cum je rozpakować? Zmieniłem miejsce, ale nic .. co mam zrobić? odszyfrować ich, że proszę. Dziękujemy

Opublikowano

@VegaS98712

najedz root.azuris na azuris_packer.exe poczekaj chwile i enter

zmien ip w serverinfo.py i w intrologin.py

nastepnie uruchom packer.bat

napisz root

poczekaj chwile

nacisnij enter i wyjdz

KONIEC

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Pliki dobre lecz bez kodu nic nie zrobisz. Nie wiem tylko po co zakładać nowy temat jeżeli są to pliki mortyriusza nawet gorsze.

Nic nie zrobisz bez kodu, no to ruszcie dupska i zróbcie swoje !!

@Topic, fakt pliki montyriusza ale przerobione sporo , dzięki za wstawkę.

Opublikowano

Nic nie zrobisz bez kodu, no to ruszcie dupska i zróbcie swoje !!

@Topic, fakt pliki montyriusza ale przerobione sporo , dzięki za wstawkę.

sam rusz "dupsko" i zrob swoje. Gościu napisal prawde wiec o co ci chodzi?
Opublikowano

sam rusz "dupsko" i zrob swoje. Gościu napisal prawde wiec o co ci chodzi?

Hahahahahaha, no kurw.. beka w c**j, a czy ja żebram kod?, czy wy?.

Zróbcie sobie swoje source i wgrajcie, jezuu. Wszystko chcecie na tacy mieć podane.

Cebulaki przeczytały pierwsze posty i spamują posty typu "Nie ma kodu nic nie zrobisz"

Pliki nawet okej  :)

No a ile to jest zrobić swoje source i je wgrać?.

Pliki dobre lecz bez kodu nic nie zrobisz. Nie wiem tylko po co zakładać nowy temat jeżeli są to pliki mortyriusza nawet gorsze.

To są przerobione pliki montyriusza + nowy gejm i db...

czy on prosil o kod, czy zwrocił uwagę ze bez niego nic nie zrobi. Podstawowka, egzamin szostoklasisty- czytanie ze zrozumieniem. Btw ty nie prosisz bo nie umiesz go skompilowac z tuta  xD

Chłopie ja p******e, weź sobie zrób swoje game i db i je wgraj i masz.........

Tak, zapewne ty robisz gmake -rj20 ;p

Opublikowano

Zróbcie sobie swoje source i wgrajcie, jezuu. Wszystko chcecie na tacy mieć podane.

czy on prosil o kod, czy zwrocił uwagę ze bez niego nic nie zrobi. Podstawowka, egzamin szostoklasisty- czytanie ze zrozumieniem. Btw ty nie prosisz bo nie umiesz go skompilowac z tuta xD
Opublikowano

czy on prosil o kod, czy zwrocił uwagę ze bez niego nic nie zrobi. Podstawowka, egzamin szostoklasisty- czytanie ze zrozumieniem. Btw ty nie prosisz bo nie umiesz go skompilowac z tuta xD

Cebulaki przeczytały pierwsze posty i spamują posty typu "Nie ma kodu nic nie zrobisz"

Pliki nawet okej :)

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano
!   C:\Users\ZLATAN\Desktop\Pliki azuris\pliki azuris.tgz: Nie można utworzyć symbolicznego dowiązania C:\Users\ZLATAN\Desktop\Pliki azuris\pliki azuris\db\db

Klient nie ma wymaganych uprawnień.

Opublikowano

!   C:\Users\ZLATAN\Desktop\Pliki azuris\pliki azuris.tgz: Nie można utworzyć symbolicznego dowiązania C:\Users\ZLATAN\Desktop\Pliki azuris\pliki azuris\db\db

takich rzeczy nie wypakowuje się na pulpicie...

Opublikowano

Wypakuj je na swój serwer ftp..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Edit

No a ile to jest zrobić swoje source i je wgrać?.

To są przerobione pliki montyriusza + nowy gejm i db...

Chłopie ja p******e, weź sobie zrób swoje game i db i je wgraj i masz.........

Tak, zapewne ty robisz gmake -rj20 ;p

pokazałbym rozmowę z Tobą z gg ale szkoda zachodu. Udajesz utalentowanego bo dodali tuta jak skompilowac gane, a poziom masz nie wyższy niż ja (pewnie nawet nie odpaliłeś tych Sf bo to dla Ciebie za trudne ;/) xD
Opublikowano

Robiłem kiedyś coś na tych plikach, totalny bałagan, nic ciekawego. W dodatku nie wiadomo czy mają src czy game Mortyriusza

Opublikowano

co w tych plikach jest takiego ? ja nic ciekawego nie widze . :p­

Opublikowano

mysql password ???

o lol takie samo jak sobie robiłeś.

01253622875045164679.jpg

Opublikowano

pokazałbym rozmowę z Tobą z gg ale szkoda zachodu. Udajesz utalentowanego bo dodali tuta jak skompilowac gane, a poziom masz nie wyższy niż ja (pewnie nawet nie odpaliłeś tych Sf bo to dla Ciebie za trudne ;/) xD

Słuchaj synek :P, chyba Ty mylisz ludzi, bo jeśli kiedykolwiek pisałeś z nr gg "32293714" to nie ze mną tylko kolegą :P, bo ja nie robię serwerów z nieznajomymi osobami, jeśli chodzi o te game (40k) to się grubo mylisz, bo ja nie piszę gmake -rj20 jak co nie którzy. ;>

Robiłem kiedyś coś na tych plikach, totalny bałagan, nic ciekawego. W dodatku nie wiadomo czy mają src czy game Mortyriusza

Jak mogłeś na nich robić jak te pliki mają inne game i wgl pozmieniane są?

mysql password ???

To nie są pliki z gotową maszyną, tylko same pliki na vps'a/dedyka.

Jeśli chcesz mieć na hamachi, to musisz gotową maszyne mieć i wgrać pliki na nią.

masz packera do itemproto?

a ten od Terenzo nie da rady?

iemand in staat was om aan te sluit by MySQL?

What is wrong?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...