Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i umowa z RITO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oboje jesteście siebie warci. 

Jeden to troll, który udaje(albo i nie), że nie widział nigdy słownika na oczy, klnie co słowo i się żali, że dostał bana za używanie wspomagaczy(no bardzo dziwny powód bana, no nie?), a drugi dał się złapać na takiego marnego trolla i się z nim kłóci. xD

@Toppic 

Nadal utrzymuję swoje znanie, że L#, ani BoL nigdy nie współpracowały z RITO. Za dużo h@j$u by stracili na wsypywaniu swoich eee... kolegów z eee... branży(?). 

zjadł bym cie w dwoch zdaniach xD nie wiem kto tutaj trolluje od kilku msc j****y idioto.

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zjadł bym cie w dwoch zdaniach xD nie wiem kto tutaj trolluje od kilku msc j****y idioto.

a Ty jeszcze bez bana? 

pasujesz mi do tej definicji anonimowy ...,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim,najczęściej ludziom popularnym.Swoimi postami zaśmiecają sieć.

@topic 

jak dyskutować na temat, który nie jest poparty żadnym dowodem. jaka umowa między L a rito... jodu zjebał kod i tyle xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

a Ty jeszcze bez bana? 

pasujesz mi do tej definicji anonimowy ...,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim,najczęściej ludziom popularnym.Swoimi postami zaśmiecają sieć.

@topic 

jak dyskutować na temat, który nie jest poparty żadnym dowodem. jaka umowa między L a rito... jodu zjebał kod i tyle xD

jakos na starym nicku po mnie nie jechalas/es ;q smuteczeg teraz no ale dobra.

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...