Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i umowa z RITO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na ten temat? np przed patchem 4.21 można było gadać teraz tematy takie są zamykane w mniej niż 10 minut :P czyżby coś było na rzeczy?

MEGUSTA

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź się puknij w łeb chłopie jaki L# z riot to nie miało by żadnego sensu

Gdyby L# miało umowę z Riot wszyscy byli by zbanowani 

Riot nie jest taki głupi by się posunął do czegoś takiego , jakby to gracze odkryli że riot z nimi współpracuje to już byli by skończeni

Zapraszam na mój teamspeak3 adres: ts-mesharsky.pl 

Opublikowano

Riot nie jest taki głupi by się posunął do czegoś takiego , jakby to gracze odkryli że riot z nimi współpracuje to już byli by skończeni

Otóż gdyby zrobiliby coś takiego to można by ich nazwać mądrymi. Dlaczego? Od czasu do czasu banwave, skiny idą się pindolić ludzie kupują kolejne, czysty monopol. =)

­

­azYIWDl.png

Opublikowano

Oni już są skończeni :v

Ciągle Banvaw'y 

Kradzież kont użytkowników

Itp Itd.

Co do umowy nic nie jest niemożliwe.

(Oprócz tego że bol to zaufana marka)

Spudgy™

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

tak jak @1361622928-U485574.pngSpudgy mi się wydaje to bardzo prawdopodobne że riot współpracuje oczywiscie za jakies pieniadze albo moze, ze nie zablokuja im stron i nie pojda z tym do sadu.

bo oni na tym zarabiaja duzo kasy. albo tez myslelismy z kolegami ze riot sami mogli zrobic te skrypty. itd a pozniej banuja ,

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Riot gryby z nimi wpsółpracował stracili by popularność w tydzień

Opublikowano

Riot gryby z nimi wpsółpracował stracili by popularność w tydzień

Nikt by się o tym nie dowiedział :)

Rito nie jest głupi.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Haha smieszy mnie ze jak by to sie wydalo to by stracili popularnosc czlowieku ty wiesz na jaka skale ta gra jest ?

aktualnie league of legends pobilo world of warcraft i jest najwieksza gra na swiecie gdzie 70 milionow graczy gra miesiecznie,

a ile osob z tego uzywa jakiegos bola czy #L ? maksymalnie milion nie wiecej i to nie regularnie.

nie ma szans zeby taka firma upadla bo jednym gluipm incydencie. gdzie world of warcraft dodawalo jakies debilne dodatki i tracili

maskysmalnie 20% graczy gdzie po usunieciu 19% wracalo. to wszystko to statystyki,.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Patrzcie na to że wcześniej exploity były udostępniane teraz są ukrywane typu FoV czy Twitch, wcześniej przed słynnym patchem 4.21 rozmowy o Exploitach to była codzienność teraz nagle są zakazane i zamykane po 5 minutach od stworzenia czasem nawet szybciej :) Coś mi się zdaję ze to teraz jest taki monopol pewnie po IEMie albo jeszcze przed będzie kolejny Banwave i tylko dla ludzi korzystających z L# :P

MEGUSTA

Opublikowano

Patrzcie na to że wcześniej exploity były udostępniane teraz są ukrywane typu FoV czy Twitch, wcześniej przed słynnym patchem 4.21 rozmowy o Exploitach to była codzienność teraz nagle są zakazane i zamykane po 5 minutach od stworzenia czasem nawet szybciej :) Coś mi się zdaję ze to teraz jest taki monopol pewnie po IEMie albo jeszcze przed będzie kolejny Banwave i tylko dla ludzi korzystających z L# :P

jest exploit na fova? gdzie? dasz linka?

Opublikowano

jest exploit na fova? gdzie? dasz linka?

Jest. Niestety niedostępny. Nie wiem kto go ma ale napewno nie da.

Ignoruj pajaców którzy piszą "Ja mam ale nie dam" Albo "Mam napisz na pw"

Tacy ludzie go nie mają i jedynie chcą kase za nic.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

https://github.com/vperpl/Lsharp

Tutaj go masz ale nie będziesz mógł go ściągnąć(zablokowany) a i tak pewnie to tylko Free Trojan :P

To jest kod tego twojego "fov"

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Diagnostics;
using System.IO;
using System.Linq;
using System.Net;
using System.Net.Sockets;
using System.Reflection;
using LeagueSharp;
using LeagueSharp.Common;

namespace fov of war exploit - k***a jego mać pierdolone xrmp 

Co tu będę dużo pisał. Ten nie działa.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

@Nexusetti

Ty widzisz co Ty piszesz? xD

Fabuła lepsza niż z meksykańskiej telenoweli.

L# współpracuje z Riotem?

Niedługo usłyszymy, że VoliBot'a zrobił Riot, bo udostępnił pliki z mechanizmu botów początkujących. xD

Nie, nigdy BoL ani L# nie współpracował z Riotem i nigdy nie będą tego robić, gdyż żadna ze stron nie poniży się do tego stopnia. Jest wiele czynników, które wykluczają ich współpracę.

Oni już są skończeni :v

Ciągle Banvaw'y 

Kradzież kont użytkowników

Itp Itd.

Co do umowy nic nie jest niemożliwe.

(Oprócz tego że bol to zaufana marka)

Banwave - przeoczenie. Za BoL'a było o wiele więcej banwave.

Kradzież kont użytkowników - osobom, które nie grają od dobrych kilku miesięcy/lat. Rozdali tysiące kont dla Użytkowników 30 level zupełnie za darmo.

BoL zaufana marka? W sumie jest zaufany, gdyby nie wliczyć kilka publikacji listy kont.

L#:

H4nMNts.png

Widzisz kłótkę? To SSL wydany przez niemiecki hosting.

Tego czegoś BoL'owi brakuje, bo po ciągłych wyciekach kont, nikt certyfikatu SSL by im nie wydał, sami również by nie chcieli, bo liczyliby się z konsekwencjami. xD

Certyfikat daje "papierowe" bezpieczeństwo, którego złamać nie można.

Bezpieczeństwo? L# > BoL

Podsumowując?

Nigdy nie było i nie będzie żadnej umowy pomiędzy League Sharpem a LoLem.

@Marcoly

Poczytaj sobie na czym polega certyfikat SSL. Wiadomo, że się go kupuje i może go kupić każdy. Ale bezpieczeństwo wtedy zapewnia firma, która wydała certyfikat.

Sam posiadam takowy certyfikat, więc wiem dokładniej od Ciebie, jakie panują przy nim zasady.

Na przyszłość nie spinaj się tak, bo nie widzę potrzeby kolego. Przemyśl fakty, a potem ewentualnie mnie hejtuj. Ja Ciebie nie mam zamiaru. <_<

Opublikowano

L#:

H4nMNts.png

Tego czegoś BoL'owi brakuje, bo po ciągłych wyciekach kont, nikt certyfikatu SSL by im nie wydał, sami również by nie chcieli, bo liczyliby się z konsekwencjami. xD

Bezpieczeństwo? L# > BoL

k***a, znowu te mądrości

https://www.globalsign.com/en/ssl/buy/?type=all

oto ich ssl, zakupiony a nie wydany przez niemiecki hosting.

co do tematu to absolutna bajka.

edit:

zwykle piszesz sensowne posty (Botals) ale momentami..

Opublikowano

@Nexusetti

Niedługo usłyszymy, że VoliBot'a zrobił Riot, bo udostępnił pliki z mechanizmu botów początkujących. xD

Nie, nigdy BoL ani L# nie współpracował z Riotem i nigdy nie będą tego robić, gdyż żadna ze stron nie poniży się do tego stopnia. Jest wiele czynników, które wykluczają ich współpracę.

Kradzież kont użytkowników - osobom, które nie grają od dobrych kilku miesięcy/lat. Rozdali tysiące kont dla Użytkowników 30 level zupełnie za darmo.

BoL zaufana marka? W sumie jest zaufany, gdyby nie wliczyć kilka publikacji listy kont.

L#:

H4nMNts.png

Bezpieczeństwo? L# > BoL

Podsumowując?

Prawda ;)

Chodzi mi o to że L# ma to SSL  a bol nie

Opublikowano

@Nexusetti

L#:

H4nMNts.png

Bezpieczeństwo? L# > BoL

Podsumowując?

@Marcoly

Poczytaj sobie na czym polega certyfikat SSL. Wiadomo, że się go kupuje i może go kupić każdy. Ale bezpieczeństwo wtedy zapewnia firma, która wydała certyfikat.

Sam posiadam takowy certyfikat, więc wiem dokładniej od Ciebie, jakie panują przy nim zasady.

Na przyszłość nie spinaj się tak, bo nie widzę potrzeby kolego. Przemyśl fakty, a potem ewentualnie mnie hejtuj. Ja Ciebie nie mam zamiaru. <_<

Ale jednak te konta należały do użytkowników :) Nie mieli prawa ich publikować. Ale co ja tam wiem i tak wrócisz z płaczem że straciłeś konto xD

BTW 

Mówisz o bezpieczeństwie :)? Ile osób straciło konto na L# A ile na bolu. Człeniu to jest przepaść:)

Codziennie na l# leci tyle banów że trudno było by policzyć.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

tak jak @1361622928-U485574.pngSpudgy mi się wydaje to bardzo prawdopodobne że riot współpracuje oczywiscie za jakies pieniadze albo moze, ze nie zablokuja im stron i nie pojda z tym do sadu.

bo oni na tym zarabiaja duzo kasy. albo tez myslelismy z kolegami ze riot sami mogli zrobic te skrypty. itd a pozniej banuja ,

do sądu xD made my day dude :P

Opublikowano

@Nexusetti

L#:

H4nMNts.png

Bezpieczeństwo? L# > BoL

Podsumowując?

@Marcoly

SSL to, SSL tamto, SSL jeszcze coś innego.

A kogo obchodzi SSL? Użytkowników interesuje, czy L# został napisany przez ludzi potrafiących uczynić ten program niewykrywalnym. Hasła i tak są hashowane i nawet, jeśli jest to zwykłe md5 to wystarczy 10+ znaków, wielkie, małe litery, cyfry (a najlepiej jeszcze znaki specjalne) i hasło będzie niełamalne przez tysiące lat.

Opublikowano

@Marcoly

jasne, jestem na 200% pewien ze wiecej przesiedzialem w webmasterce niz ty ;]

SSL to, SSL tamto, SSL jeszcze coś innego.

A kogo obchodzi SSL? Użytkowników interesuje, czy L# został napisany przez ludzi potrafiących uczynić ten program niewykrywalnym. Hasła i tak są hashowane i nawet, jeśli jest to zwykłe md5 to wystarczy 10+ znaków, wielkie, małe litery, cyfry (a najlepiej jeszcze znaki specjalne) i hasło będzie niełamalne przez tysiące lat.

+ to md5 nie ma saltu wiec te latwe hasla juz dawno zostaly zlamane

Opublikowano

49qr51.jpg

Informacja z ostatniej chwili :)

@Nexusetti Nom sprawa nieźle śmierdzi.

-edit-

Ominęły mnie wszystkie banwave. Oprócz tej dzisiejszej akurat po akcji gdy na l# pisałem że imeh jest śmieciem i udostępnił rata by kraść konta oraz że joduska sprzedaje swoich użytkowników dla rito.

I akurat po tej akcji dostałem bana Hmmmm Przypadek? :))))

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

49qr51.jpg

-edit-

Ominęły mnie wszystkie banwave. Oprócz tej dzisiejszej akurat po akcji gdy na l# pisałem że imeh jest śmieciem i udostępnił rata by kraść konta oraz że joduska sprzedaje swoich użytkowników dla rito.

pewnie ktoś cię nagrał ... i masz bana

A może masz rację nie wiem co o tym myśleć

Opublikowano

49qr51.jpg

-edit-

Mój kolega dostał bana i na forum ani nic nie pisał ;) Więc jest to przypadek. Twoje myślenie zostało rozbite.

olasek-GoldenRak-Turcja-0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...