Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i umowa z RITO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega dostał bana i na forum ani nic nie pisał ;) Więc jest to przypadek. Twoje myślenie zostało rozbite.

Tyle że jego nie ominęły wszystkie banwavy jakie były.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale tu niektórzy równo są zjebani na cyce xD
Uwaga, potwierdzone info, joduska współpracuje z illuminati, zapytajcie Obame.
Jebnijcie sie w czoło :D

Opublikowano

I kolejny temat spiskowy. Zawsze jak ktoś dostanie bana to mu odpierdala. Nie wpadłeś jeden z drugim na to, że jednak Riot jest w stanie wykryć to wszystko i lecą bany?

Brak jakiegokolwiek samodzielnego myślenia, tylko łykanie wszystkiego co wam wmówią.

Opublikowano

I kolejny temat spiskowy. Zawsze jak ktoś dostanie bana to mu odpierdala. Nie wpadłeś jeden z drugim na to, że jednak Riot jest w stanie wykryć to wszystko i lecą bany?

Brak jakiegokolwiek samodzielnego myślenia, tylko łykanie wszystkiego co wam wmówią.

Nie płacze o tego czelendżera ; o 

Broń niemca broń!

Wszystkim wam oczy się otworzą jak mnie się zamkną! xD

@mleko654 więc zwracam honor.

logo.png

Spudgy™

L# to gówno

Bol 3.0

S

Opublikowano

Nie płacze o tego czelendżera ; o 

Broń niemca broń!

Wszystkim wam oczy się otworzą jak mnie się zamkną! xD

Akurat to do cb nie było :D.

Opublikowano

Rozpiszcie się jeszcze trochę i fajny film można by nagrać. xD

Słyszałem, że RITO współpracuje nie tylko z L#, ale też z kosmitami i Pentagonem. W strefie 51 tworzą nowe postacie zaprojektowane przez Iluminati i wydają je na serwery PBE(które i tak są poświęcone szatanowi), które zamieniają ludzi tam grających w zombie. 

A tak serio, to poważnie myślicie, że RITO współpracuje z L#? :D Niby czemu tak sądzicie? Dostaliście bana i wielka afera? Myślę, że w RITO nie pracują ludzie upośledzeni i potrafią wykryć czy konto zostało wspomagane jakimiś "dodatkami", czy nie. A nawet jeśli nie potrafią to znajdzie się grasz, który Cię nagra i zgłosi, a wtedy ban gwarantowany. To jest ich podwórko i to oni mają tam największą władzę.

Nie chcesz mieć na 100% bana? Graj bez wspomagaczy typu BoL czy L#.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Gdzie ci się tu rozchodzi ze ktoś bana wyłapał?

Chodzi o to, że jak ludzie dostaną bana to szukają jakiegoś chorego usprawiedliwienia. Bo przecież L# nie może być wykrywalne.

I rodzą się teksty w stylu, że Joduska sprzedał dusze Riotowi, że Riot przekupił cheaterów i takie inne pierdolenie.

Opublikowano

Chodzi o to, że jak ludzie dostaną bana to szukają jakiegoś chorego usprawiedliwienia. Bo przecież L# nie może być wykrywalne.

I rodzą się teksty w stylu, że Joduska sprzedał dusze Riotowi, że Riot przekupił cheaterów i takie inne pierdolenie.

Dokladnie, a illuminati przekupilo riot'a...

­

Opublikowano

jestem ciekaw ilu z was siedzi w l# jako wyżsi rangą niż jakies guwno urzytniki ze mozecie ze 100% pewnością pisać że nie pracuje z riot etc etc

SSL, nie wypowiadajcie sie cebule jak nie wiecie.

l# to geje, idzcie na bola bo tutaj nie ma co szukać. administracja podpierdala konta ludzią, zbanowane 90% community bo sobie PRZEOCZYŁ heheszki.

jak coś było wykryte na taką skale ze 90% ludzi dostało bany to jest to gówno soft, bol nigdy nie miał takiej detekcji ;)

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

Popierdolilo was wszystkich? Riot to poważna firma, która nigdy nie zaczęła by współpracy z jakiś gównianym L#. Współpraca z L# była by nielegalna... chodzi mi tu o to, że Riot płaci L# za dane użytkowników do zbanowania... Ludzie pomyślcie..

Opublikowano

Popierdolilo was wszystkich? Riot to poważna firma, która nigdy nie zaczęła by współpracy z jakiś gównianym L#. Współpraca z L# była by nielegalna... chodzi mi tu o to, że Riot płaci L# za dane użytkowników do zbanowania... Ludzie pomyślcie..

paragraf or smth ze nie legalne? lmao ty chyba nie wiesz co sie na swiecie dzieje koles XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

paragraf or smth ze nie legalne? lmao ty chyba nie wiesz co sie na swiecie dzieje koles XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobra to powiem inaczej. Jak sie k***a używało L# to ban się należy.

Opublikowano

Dobra to powiem inaczej. Jak sie k***a używało L# to ban się należy.

dobra tez ci cos powiem, jestes idiota, pierdolisz jakies smuty, co ty ze starym januszem prawnikiem siedzisz i piszesz ze to jest nie legalne te cale narkotaki i czity do tych gierek ?!?@#!@?#!@

rn mic2137 ze starym wymyslales?

Opublikowano

dobra tez ci cos powiem, jestes idiota, pierdolisz jakies smuty, co ty ze starym januszem prawnikiem siedzisz i piszesz ze to jest nie legalne te cale narkotaki i czity do tych gierek ?!?@#!@?#!@

rn mic2137 ze starym wymyslales?

Prosze Cie.... w regulaminie LoLa pisze wyraźnie co się dzieje kiedy używa się "wspomagaczy". Nie rozumiem płaczu dzieci, które dostały bana za L#...

Opublikowano

Prosze Cie.... w regulaminie LoLa pisze wyraźnie co się dzieje kiedy używa się "wspomagaczy". Nie rozumiem płaczu dzieci, które dostały bana za L#...

K***A PIER**LISZ ZE TO JEST NIELEGALNE JAKBY RIOT PRACOWAL Z L# A TERAZ PIER**LISZ K***A O JAKIMS REGULAMINIE I WSPOMAGACZACH NO O C**J CI CHODZI

NO K***A TO ZE MASZ JANUSZA PRAWA W DOMU TO NIE JESTES LEPSZYYYYYYYYYYYYYYYY;/

Opublikowano

K***A PIER**LISZ ZE TO JEST NIELEGALNE JAKBY RIOT PRACOWAL Z L# A TERAZ PIER**LISZ K***A O JAKIMS REGULAMINIE I WSPOMAGACZACH NO O C**J CI CHODZI

NO K***A TO ZE MASZ JANUSZA PRAWA W DOMU TO NIE JESTES LEPSZYYYYYYYYYYYYYYYY;/

Ty jesteś jakiś popierdolony XDDD Po prostu mówię, że RITO nie współpracuje z L# i że bany za L# są słuszne bo to złamanie regulaminu LoLa..

@Edit

A jeśli masz taki straszny ból cipska to dobrze, Riot współpracuje z L#, żeby po pewnym czasie media, internet się do tego dokopały i zrobiły wielką aferę, prosz, może być?

Opublikowano

Idiots, idiots everywhere.

L# i umowa z Rito? Jebnicie sie w łeb z teoriami spiskowymi rodem Illuminati i projektu Blue, naprawde.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Ty jesteś jakiś popierdolony XDDD Po prostu mówię, że RITO nie współpracuje z L# i że bany za L# są słuszne bo to złamanie regulaminu LoLa..

@Edit

A jeśli masz taki straszny ból cipska to dobrze, Riot współpracuje z L#, żeby po pewnym czasie media, internet się do tego dokopały i zrobiły wielką aferę, prosz, może być?

pisze do tvnu lmao, krece beke z takich idiotow no ale to forum wlasnie dla takich ludzi jak ty, taka troche izolatka ale to dobrze w sumie.

Opublikowano

pisze do tvnu lmao, krece beke z takich idiotow no ale to forum wlasnie dla takich ludzi jak ty, taka troche izolatka ale to dobrze w sumie.

Zacznijmy od tego, że nie podałeś ani jednego argumentu, który miałby potwierdzić twoją tezę .  Jesteś zapewne 14 latkiem, który po zbanowaniu konta na LoLu ma ból dupy do całego świata i próbuje się usprawiedliwiać swoimi teoriami spiskowymi na temat "umowy". Myślę, że mój udział w tym temacie się skończył, nie mam zamiaru dyskutować z dzieckiem, trzymaj się kolego.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie podałeś ani jednego argumentu, który miałby potwierdzić twoją tezę .  Jesteś zapewne 14 latkiem, który po zbanowaniu konta na LoLu ma ból dupy do całego świata i próbuje się usprawiedliwiać swoimi teoriami spiskowymi na temat "umowy". Myślę, że mój udział w tym temacie się skończył, nie mam zamiaru dyskutować z dzieckiem, trzymaj się kolego.

Przeciez ludziom jakis cudem kasa i konta w lolu uciekaly...

To oczywiste ze w League of Legenda.exe byl key, pozdro.

Kocham Renissance.

Opublikowano

dostalem perma skretynialy hipisie i nic nie pisalem, podjebal mi konto to sie wkurwilem lmao, ty bys tam pewnie juz szedl do sadu i do prokuratora i ojca janusza prawnika xD, ty wyjebales ze to jest nie legalne lmao jestes idiota nie wypowiadam sie dalej.

Opublikowano

dostalem perma skretynialy hipisie i nic nie pisalem, podjebal mi konto to sie wkurwilem lmao, ty bys tam pewnie juz szedl do sadu i do prokuratora i ojca janusza prawnika xD, ty wyjebales ze to jest nie legalne lmao jestes idiota nie wypowiadam sie dalej.

Oboje jesteście siebie warci. 

Jeden to troll, który udaje(albo i nie), że nie widział nigdy słownika na oczy, klnie co słowo i się żali, że dostał bana za używanie wspomagaczy(no bardzo dziwny powód bana, no nie?), a drugi dał się złapać na takiego marnego trolla i się z nim kłóci. xD

@Toppic 

Nadal utrzymuję swoje znanie, że L#, ani BoL nigdy nie współpracowały z RITO. Za dużo h@j$u by stracili na wsypywaniu swoich eee... kolegów z eee... branży(?). 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...