Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] DerryFidget

mateuszwoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

<

<

<

330511423580774749002.png

802541424420260749002.png

Typ Serwera:HARD

Na Start:

1LVL

25 Grzybów

753121424420260749002.png

Konto VIP

Sklep SMS

Forum

Ranking WWW [Wkrótce]

929021424420260749002.png

[GA]Mateusz8981

[A]Norberts

[M]REKRUTACJA

Link do Serwera:http://derryfidget.org.pl/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

SYFIASTY SERVER NA MAX 2DNI

.

.

LAGI + SŁABA ADMINISTRACJA, BUGI Z WCZESNIEJSZYCH HAH 'EDYCJI' NIE SĄ NAPRAWIONE A DODANY TYLKO SMS SHOP ŻEBY NA WAS ZARABIAĆ A ADMIN I TAK GO WYŁĄCZY PO 2 DNIACH JAK NACHAPIE SIE NA VIPACH ITP

.

.

NIE POLECAM TEGO, ADMIN NIE JEST CZLOWIEKIEM GODNYM ZAUFANIA PROWADZIŁ ON TAKI SAM SERVER I NIBY HOSTING MU GO ZABLOKOWAŁ A PRAWDA JEST TAKA ZE SERVER STAŁ 3 DNI Z CZEGO 2 DNI OFFLINE Z POWODU BUGOW OTO DOWODY :) RADZE SZYBKO CZYTAĆ TEMAT BO PEWNIE PO PUBLIKACJI MOJEGO KOMENTARZA TEN HAHA 'ADMIN' GO USUNIE: http://www.mpcforum.pl/topic/1372027-zapowiedź-derryfidget/

.

'ADMIN' TEGO HAHA SERVERA MA NAWET PROBLEMY Z PISOWNIĄ PROSTYCH SŁÓW. DOWODY? PROSZE BARDZO:

2cza6ud.jpg

.

.

JEST ON RÓWNIEŻ OSOBĄ, KTÓRA NIE SZANUJE GRACZY ORAZ OSOB, KTÓRE PRZEDSTAWIAJĄ KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKE.

30bz0co.jpg

.

.

ODRADZAM WSZYSTKIM KONTAKTU Z TAKIMI LUDŹMI ORAZ GRY NA ICH SERVERACH, HAHA 'ADMIN' TEGO CYRKU ZOSTAŁ WYJAŚNIONY W JEDNYM KOMENTARZU, WYCIĄGNIJCIE WNIOSKI I ZADECYDUJCIE CZY WARTO TRACIĆ CZAS NA TAKIE HAH 'SERVERY'

Miłego dnia

Opublikowano

zrobiłem konto pogralem 6min wszystkie grzyby poszly(25) i ledwo 6 lvl, server typowo pod $$$, jak nie kupisz grzybow to nie pograsz a nie radze ryzykowac z kupnem czegokolwiek na tym servie wyglada na jakąs lipe + lagi

Opublikowano

Serwer w mojej ocenie wypada słabo :/
Plusy serwera:
Brak lagów
Minusy serwera:
Bugi
mała ilość graczy
Serwer wydaje się być zrobiony pod $$$.

Jak dla mnie robienie serwera Hard na którym zagra 5graczy jest słabym pomysłem, ale może dlatego że ja nie przepadam za serwerami HARD :p

Opublikowano

Słaaaby. Nie polecam absolutnie na nim  grać!­

Pisanie postów bez sensu? To moja specjalność  B)

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...