Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rangi w różnych działach.

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wprowadzić małą zmianę mianowicie jeżeli ktoś ma 3-4 rangi i jest np. moderatorem minecraft, modem lola i redaktorem cs'a to żeby jak pisze w dziale lola jego ranga była wyświetlana jako "Moderator League Of Legends" , jak piszę w minecraft żeby ranga była wyświetlana jako "Moderator Minecraft" a jak piszę w dziale redakcja counter strike żeby jego ranga była wyświetlana jako Redaktor  Counter-Strike.

#Edit dobra w redakcji cs'a jako mod

Ex Lider Counter-Strike

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z rangą moderacyjną okej, ale gdy moderator ma redaktora w innym dziale to niech będzie widoczny tam jako moderator.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Była już taka sugestia. Przydatne, bo nowy użytkownik może nie wiedzieć, że na profilu piszą inne rangi i np. moderator minecraft nadał mu % w lolu, a on nie wie o co chodzi.

Tak

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

To jest bardzo dobry pomysł. Bo np. ktoś jest moderatorem Meti2, oraz GTA. I wtedy zobaczy tylko Metin2. A w mniejszych działach już tego nie widać.

Jestem na tak.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Według mnie zbędne.

Neutral.­

Zbędne. Jakbyś wiedział ile miałem pw o tym, że nadaje ostrzeżenia w CSie mając na głównej Moderator Metin2.

Więc skończ.

Anyway, na tak.

Opublikowano

W przypadku rang moderacyjnych owszem, parukrotnie miałem sytuacje w której ludzie się pytali jakim prawem ich warnuje w dziale silkroada czy 4story skoro jestem moderatorem nfsa.

Opublikowano

Była już taka sugestia. Przydatne, bo nowy użytkownik może nie wiedzieć, że na profilu piszą inne rangi i np. moderator minecraft nadał mu % w lolu, a on nie wie o co chodzi.

Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...