Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka do.gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, ale zdarza się, że kod nie przychodzi (użyty), oraz kontatk z Supportem 0-owy :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Czas w jakim otrzymasz najniższe doładowanie jest dużo wyższy niż byś wyexpił jakąś ilość waluty w grze ja już mam tam konto od miesiąca i mam ok. 540 pkt kompletnie sie nie opłaca

Opublikowano

Czas w jakim otrzymasz najniższe doładowanie jest dużo wyższy niż byś wyexpił jakąś ilość waluty w grze ja już mam tam konto od miesiąca i mam ok. 540 pkt kompletnie sie nie opłaca

No ciekawe bo za czasów jak ja tam śmigałem to dorobiłem się kodów o łącznej wartości 180 zł. Każde konto - 20zł bo jak tworzyło się nowe konto na innym ip i mailu to miało się te same oferty, robiło się je w kilka godzin i w ciągu 2-3 dni miało się 2000 pkt.

To że ty nie pobrałeś żadnej gry to sie nie dziwie, ze masz 500 pkt.  Portal oplacalny dla ludzi z glowa.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ta, ale zdarza się, że kod nie przychodzi (użyty), oraz kontatk z Supportem 0-owy :)

Kody są świeżo generowane od dostawcy, support zawsze odpisuje w ciągu 2 dni roboczych.

500 punktów spokojnie można zdobyć w 1 dzień bez żadnego wysiłku. Pierwsze 2k punktów jest najłatwiejsze do zdobycia, jest tyle opcji, że można w 2 dni mieć 2000 punktów.

Jak masz czas i miejsce żeby pobierać gry dla punktów to może coś tam osiągniesz ;)

Większość gier z punktami to gry przeglądarkowe, na nich samych (przynajmniej ja mam) jest możliwość zdobycia około 5-6k punktów.

Przedewszyskim musisz mieć czas po drugi wielki dysk ok 1t i wtedy możesz zdobywać

Co ma dysk do tego serwisu? 

Opublikowano

Witam ostatnio słyszałem od kolegi że na stronce d***y można za darmo zdobyć rzeczy do gier takich jak np World of Tanks, czy to prawda ?

Można, ale nie polecam, raz dostałem użyte psc i czekałem 2 tygodnie aby uzyskać działające.

@Juri. Nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

­

Opublikowano

Prawda, ale ładujesz w to kupę czasu i jest to monotonne i plus oni i ta gra zarabia więcej na Tobie niż Ty na nich 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A mi wczoraj odrzucili screena do drugiego zadania na punkty w Rising Cities, bo nie miałem paska z d***y podczas gry, a jak miałem mieć jak gra złapała zwiechę i potem tego paska już nie szło przywrócić? Mam 1055 punktów, a żeby uzbierać na RP muszę mieć dwa razy tyle. ;/

Opublikowano

Prawda, ale ładujesz w to kupę czasu i jest to monotonne i plus oni i ta gra zarabia więcej na Tobie niż Ty na nich

Lol i co w tym dziwnego? Myslisz ze ludzie zakladaja firme, zatrudniaja kilkadziesiat osob, aby 100% zarobkow oddawac ludziom?

Opublikowano

Mi chcą odebrać punkty za odpowiedzi, bo myślą że współpracuje z kolega a ja po prostu odpowiadam na każde pytanie z danej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...