Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogloszenie " Rebirth "

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Ostatnio niesłusznie dostałem +5% do paska ostrzeżeń, nie wiem co tam u was się dzieje ale serio moglibyście wymienić parę osób

@Czuowiek pisałem wcześniej w tym temacie, że wystarczy zgłosić się do nas na PW w celu wyjaśnienia danych ostrzeżeń.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Chodzi o to że nie ma współpracy z Global Moderatorami. Jedn pisze tak drugi inaczej.

cjx5et28glyo.jpg

Następnie inny mod pisze mi

u3hvd5xdmnim.jpg

Nie musicie tych warnów zdejmować, ale chociaż jak je dajecie to dawajcie je rozsądnie.

Admin Cienia
Opublikowano

@Linaxis po prostu widziałem ten post zanim został usunięty, Wilczek mógł go wcześniej nie zauważyć. To nie jest brak współpracy, lecz drobne przeoczenie kótre może się zdarzyć każdemu z nas. Coś takiego nie jest dobrym powodem do założenia tego teamu, nie widzę również sensu jego dalszej kontynuacji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

surban mod dzialu silkroad

nie nadaje sie.

w podforum bylo wszytsko ladnie ok, a ten wpadl i wproawdza dziwne nowe zasady.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Chodzi o to że nie ma współpracy z Global Moderatorami. Jedn pisze tak drugi inaczej.

Masz tutaj doskonałą rację, na obecna chwile, global moderatorów jest bardzo dużo, porównując tą liczbę do czasów 2010/11 i nie ma z nimi.. jak by to powiedzieć.. połączenia(?) co równa się z brakiem współpracy miedzy sobą. Obecnie GMi dzielą się na dwie grupy, ci którzy mogą wszystko i ci którzy nie mogą nic i stąd wynika ta różnica, co prowadzi do.. może nie kłótni, ale do krzywego patrzenia miedzy sobą. Jest też osoba w teamie administracyjnym, która na siłę chce pokazać kim to ona nie jest, jaka to ona ma tu ważne zdanie, to również tutaj pokazuje tą różnice.

Już kiedyś pisałem o tym temacie, w ukrytym dziale, ale zostałem zgaszony przez lepsza stronę (kto wie ten wie o co chodzi)

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

W sumie to co @Miszczu powiedział jest prawdą, ale tak naprawdę o strukturze Moderacyjnej wypowiadają się użytkownicy, którzy albo są poszkodowani albo po prostu chcą dopiec moderatorom. 

Prawdą jest, że nie każdy nadaję się do roli Moderatora, bo nie umie działać zgodnie ze swoimi wymaganiami albo po prostu zamiast pomocy innym robi im na przekór i wykorzystuje swoją rangę. A to, że jest coraz łatwiej dostać się na Kida to prawda, ale czy przejść na Moderatora też tak prosto jest? No nie wiem, ostatnio coraz więcej ludzi nie zdaję testu.. 

A jak wiadomo, każdy człowiek jest inny i inaczej patrzy na perspektywę forum, co prawda są osoby, które robią to tylko dlatego, aby być 'kimś' tutaj, ale są też osoby, które coś działają, a ludziom ostatnio coraz łatwiej oceniać ludzi, porównywać ich do kogoś, dlatego warto się zastanowić przed złożeniem swojego argumentu czy robię to ze złości czy zazdrości.. 

Uczymy się na błędach, więc błąd popełnić każdy musi, czasem gorszy, czasem lżejszy, ale moim zdaniem strukturę administracyjną powinniśmy zostać osobą, które nami zarządzają, bo taki argumenty, które są skutkiem żalu nic nie zrobią, a jak @Marselo powiedział, zrobią z Was klauna. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Zamiast narzekać zapraszam z uwagami do mnie bezpośrednio, bo z każdym problemem można coś zrobić, a na każdą wiadomość odpowiadam :)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...