Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogloszenie " Rebirth "

Linaxis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1371789-ogloszenie/#entry11655546

Postanowiłem wskrzesić ten temat do dyskusji, jak wiadomo jest to dział Pogaduszki jak sama nazwa skazuje, chcemy tylko pogadać,

więc nie rozumiem w tej kwestii moderatorów, którzy usuwają ten temat z dyskusji, wiemy już że te forum funkcjonuje na zasadzie materiałów których sami chcecie aby były zamieszczone, inne zdania się nie liczą.

Ale dajcie też szanse innym się wypowiedzieć zanim zamkniecie temat, bo jest wiele tutaj osób jak sami wiecie, którzy mają też swoje zdanie.

Więc cytuje dalej i nawiązuje do dyskusji.

Mogli by wymienić całą administrację, może by nowi coś zmienili i wgl.

Może nie wszystkich należało by wymienić, ale są pewne osoby które nie mają pojęcia o tym stanowisku.

Mam nadzieje że dacie się wypowiedzieć innym, i wasza urażona duma pozwoli przetrwać temu tematowi.

Opublikowano

O co chodzi w tym teamcie? :O

Masz link wyżej, jest to kontynuacja poprzedniego tematu, który został usunięty z powodu niezręcznej sytuacji modernizacji forum.

Opublikowano

Masz link wyżej, jest to kontynuacja poprzedniego tematu, który został usunięty z powodu niezręcznej sytuacji modernizacji forum.

ale Ty zdajesz sobie sprawe, ze nawet jesli nie spodobalo ci sie, ze temat zostal zamkniety, zalozmy, ze byl zamkniety, zeby zataic jakas prawde, nie pozwolic uzytkownikom glosic jakis pogladow, czy cos (nie wiem, nie jestem wtajemniczony o co poszlo) to moderacja ma prawo robic co jej sie podoba jesli ma pozwolenie i to, czy uwazasz to za w porzadku nikogo nie obchodzi? Więc nie buntuj sie nastolatku, bo gówno możesz ;) 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Obchodzi parę osób, to że masz takie zdanie, szanuje, ale nie każdy temat musi być od razu zamiatany pod dywan, bo administracja tak chce,

te forum ma istnieć dla ludzi, a nie przeciwko, ja widocznie jak mówisz gówno mogę, ale za to próbuję.

Jestem na tym forum już od ponad 6 lat więc mogę mieć swoje zdanie na ten temat. 

Opublikowano

Nic dziwnego, skoro teraz praktycznie każdy może zostać kidem, modem i po jakimś czasie gmem. Przed kandydatami nie stawia się żadnych konkretnych wymagań, a osoby aktualnie zajmujące wysokie funkcje żadnych interesujących inicjatyw nie rozpoczynają. 

Admin Cienia
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1371789-ogloszenie/

Temat został zamknięty, ponieważ nie zawierał żadnych racjonalnych argumentów dowodzących tego, że forum "zeszło na psy".

ale są pewne osoby które nie mają pojęcia o tym stanowisku.

@Linaxis nie podałeś kto i przede wszystkim dlaczego nie posiada odpowiedniej wiedzy. Powyższe stwierdzenie może sformułować każdy, nawet zarejestrowany przed "kilkoma minutami" user, który nigdy wcześniej tu nie bywał. Oczekujesz poważnej dyskusji, to podaj poważne dowody na podparcie swojej tezy.

Zgadzam się z tym, że w teamie bywały niewłaściwe osoby, jednak większość z nich została usunięta.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Pierwszy człowiek do wymiany to napewno

Istny Diabeł.

Cóż powinny być większe wymagania co do kid moda, moda. Zgłaszam posty które powielaja moje posty a sam dostaje ostrzeżenie (MPC welcome)

Opublikowano

Ja się w ogóle zastanawiam, czy dzisiejsza młodzież w ogóle wie co to znaczy dyskusja? Bo jak poczytałem ten temat z linku... To myślałem że seppuku odstawię... Choć faktem jest że @Miszczu ma akurat racje w tym wypadku, lecz nie nam decydować kto jest kim w ekipie.

Admin Cienia
Opublikowano

Pierwszy człowiek do wymiany to napewno

Istny Diabeł.

Cóż powinny być większe wymagania co do kid moda, moda. Zgłaszam posty które powielaja moje posty a sam dostaje ostrzeżenie (MPC welcome)

@SugarPotato nie otrzymałeś żadnego ostrzeżenia z tego tytułu. Tutaj właśnie widać mały sens takich dyskusji, ponieważ większość osób pisze bzdury byle tyle tylko oczernić opisywaną osobę. Z tego co widzę od Istnego Diabła otrzymałeś tylko jedno ostrzeżenie (za doublepost).

Ja się w ogóle zastanawiam, czy dzisiejsza młodzież w ogóle wie co to znaczy dyskusja? Bo jak poczytałem ten temat z linku...

@DesoPL dokładnie, zero racjonalności i brak argumentów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ostatnio dostałem warna za to że napisałem w temacie posta który nawiązywał do wcześniejszej wypowiedzi którą napisał Miszczu, co dziwne po kolejnej wizycie, wypowiedzi wyżej już nie było, została usunięta ja ja nagrodzony warnem za spam, piałem o tym do moda, ale stwierdził że nic takiego nie miało miejsca po logach.

No trudno, kolejnym przypadkiem było nawet to że dostałem warna za pomoc, bo wysłałem linka z informacjami na temat potrzebnych rzeczy. Śmiech na sali, pisałem o tym też do moda, akurat tu pkty zostały cofnięte.

r5o875go0qzm.jpg

Więc sami widzicie, każdy sobie tu rozdaje warny za co i kiedy chce, a później się dziwicie jak jest.

Admin Cienia
Opublikowano

Ostatnio dostałem warna za to że napisałem w temacie posta który nawiązywał do wcześniejszej wypowiedzi którą napisał Miszczu, co dziwne po kolejnej wizycie, wypowiedzi wyżej już nie było, została usunięta ja ja nagrodzony warnem za spam, piałem o tym do moda, ale stwierdził że nic takiego nie miało miejsca po logach.

Więc sami widzicie, każdy sobie tu rozdaje warny za co i kiedy chce, a później się dziwicie jak jest.

@Linaxis dziwimy się, ponieważ wystarczyło napisać na PW (np. do mnie) podając konkretne ostrzeżenie, które uznałeś za niesłuszne. To dużo lepsze oraz mądrzejsze rozwiązanie, niż robienie "hałasu" na całe forum tym tematem. Gdzie wypowiadają się użytkownicy nie mający żadnego związku z Twoimi ostrzeżeniami.

Dodatkowo z tego co widzę w Twojej wypowiedzi, jest to warn od jednej/dwóch osób, więc wątek "zwalający" winę na cały team nie jest sensowny. Dobrze przypuszczałem, że powodem tego całego zamieszania są jakieś drobne %.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja tylko podałem swoje niedogodności, ale temat nie jest mój jak nazwa wskazuje " rebirth " jest on innego użytkownika, który również próbował napisać kilka swoich opini o działaniu forum, niestety szybko temat wylądował w koszu, nie chodzi mi o moje sprawy, było minęło, " będę musiał z tym żyć " ale jeżeli ktoś chce akurat o tym porozmawiać publicznie i wysłuchać innych opini, dlaczego nie dacie szansy. :)

Ja też mogę mieć zdanie o każdym z modów na jego temat, jedni są fajni , drudzy wredni, taka prawda.

Admin Cienia
Opublikowano

wysłuchać innych opini, dlaczego nie dacie szansy.

Opinia musi być podparta argumentami, co wynika m.in. z jej definicji. Natomiast tego typu tematy najczęściej zamieniały się w fale wypowiedzi bez konkretnych argumentów, wyzwisk oraz kłótni. Twój poprzednik również nie napisał żadnych konkretów w podanym wcześniej temacie.

1294477714-U1.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czy ja muszę mówić o sobie ? Interesujące , mój brat dostawał przez niego Bany/ostrzeżenia itp.

@SugarPotato w poprzedniej wypowiedzi mówiłeś wyraźnie o sobie twierdząc "sam dostałem", w dodatku to co napisałeś mijało się z prawdą. Nie pisałeś o bracie, nagle zmieniasz temat i znów nie podajesz żadnych dowódców świadczących o banowaniu konta brata. Takie wypowiedzi są po prostu śmieszne.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@TCQ

Tacy administratorzy są śmieszni. Dodany byłeś do konwersacji w tamtej sprawie . No ale cóż administracja dupy nie ruszy. Jak chcecie banujcie mnie śmiało .

Opublikowano

Forum od zawsze się dzieliło na równych i równiejszych, i nic tego nie zmieni mi tam to osobiscie nie przeszkadza bo od dawna na forum jestem tylko z funu i beki z innych

Admin Cienia
Opublikowano

Dodany byłeś do konwersacji w tamtej sprawie No ale cóż administracja dupy nie ruszy. Jak chcecie banujcie mnie śmiało .

@SugarPotato kto niby chce Cię tu banować, po co piszesz takie rzeczy. Prywatne wiadomości, a tematy w pogaduszkach to dwie zupełne inne rzeczy. Ja oraz inni modzi/gm nie mamy wpływu na dostępność administracji i jej "odpowiedzi".

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jeśli chcesz prowadzić dyskusję to prowadź ją, ale na poziomie. Twoje krytyka nie ma żadnego konstruktywnego poparcia. Uwielbiam dyskutować, jednak tylko kiedy ten dialog do czegoś prowadzi i coś sobą reprezentuje. Jeśli tylko zbierzesz się w sobie i postanowisz podjąć tę próbę z odpowiednią argumentacją każdego problemu to z przyjemnością zapraszam. Nie zamykam tego tematu, daję Ci szansę. Od Ciebie zależy jaką decyzję podejmiesz. Możesz dalej wypisywać tutaj bzdury i żalić się na niesprawiedliwości, które spotykają Cię na forum, co zakończy się szybkim banem. Możesz też przedstawić tutaj wszystkie swoje zarzuty, jednak podkreślam jeszcze raz, że mają być poparte solidnymi argumentami, nie rzeczami wyssanymi z palca. Wtedy mogę Ci obiecać, że każda twoja przesłanka, która okaże się być prawdą zostanie zrealizowana. Ostatecznie także możesz grzecznie odsunąć się w cień i skończyć to widowisko, w którym rolę klauna odgrywasz wyłącznie ty i zapomnimy o sprawie. Słuszność twoich racji będę oceniał wyłącznie ja, nie interesuje mnie jak bardzo wierzysz w moją obiektywność. Wybieraj.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@AfffOmg Niby z jakiej racji mają nam usunąć konta? Za to że po prostu napisaliśmy co o tym forum sądzimy? Haha śmiech na sali.

Admin Cienia
Opublikowano

@Czuowiek @Rudy6969 przeczytajcie post, który napisał @Marselo

Chcecie poważnie dyskutować, to podajcie solidne argumenty, ponieważ tymi wypowiedziami nie wnosicie nic mądrego do tego tematu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@TCQ Przeczytałem to co napisał, ale w poście który napisałem chciałem tylko odpowiedzieć na wypowiedź @AfffOmg
Btw. Ostatnio niesłusznie dostałem +5% do paska ostrzeżeń, nie wiem co tam u was się dzieje ale serio moglibyście wymienić parę osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...