Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnaria.eu [Dedyk] [Easy]

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o 16:00 będzie event zuo na którym znaleźć będzie można także metiny IS'u. :)

Nie żeby coś ale wiecie co robicie ? Dawać zuo 1 dzień po starcie serwera to zły pomysł. Ulepki będą nic nie warte a is wam padnie. Zróbcie jakiś ox.

IDcncno.png

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żeby coś ale wiecie co robicie ? Dawać zuo 1 dzień po starcie serwera to zły pomysł. Ulepki będą nic nie warte a is wam padnie. Zróbcie jakiś ox.

Spokojnie, wszystko z umiarem. ;)

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

No mam nadzieję, że się utrzymacie na naszym jakże nie przyjaznym "rynku" xD. Powodzenia ! :)

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Powiem wam że reklama jest zerowa...

Wywala kanały oraz logowanie serwera...

Mało udzielacie się w prezentacji oraz na tsie  gdzieś się chowacie u siebie na kanale  i raz na jakiś czas na 15 minut zejdziecie na dół ...

Graczy jest mało i jest coraz mniej 

Nie da się wejść na stronę serwera... 

:(

Opublikowano

Uwaga, z nudów dzisiaj pobrałem jakiś niemiecki klient do serwera, w nim również wyskakiwał ten błąd z C++ co tutaj, włączył mi się tam taki program, który wykrywa w czym jest problem i kopiuje linijki potrzebne do usunięcia tego błędu, mało tego pomógł mi również przy tym kliencie jak i tym niemieckim.

Udostępnię ten program tutaj (NIE JEST TO ŻADNA REKLAMA!)

Link :

http://www33.zippyshare.com/v/i8bgJXCu/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/41ad6e0e255fb434635fd3c09b05ed66769992750c9a2625454227f80e43f802/analysis/1423947267/

Po wyskoczeniu pliku boot.ini należy po prostu nacisnąć CTRL + V i wkleić linijki które skopiował za nas program.

Uruchomić ponownie system.

Opublikowano

Obiecywaliście reklame już w czwartek  - gdzie ta reklama ? jest po 9 a ludzi na serwerze jest 3 na krzyż, nie ma sensu grać skoro sie stoi samemu w m1

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Obiecywaliście reklame już w czwartek  - gdzie ta reklama ? jest po 9 a ludzi na serwerze jest 3 na krzyż, nie ma sensu grać skoro sie stoi samemu w m1

176 osob 

Opublikowano

czemu  ?

Chłopie ten właściciel 2dni prędzej postawił serwer Ascania na którym grało max 20osób cały czas, a teraz ma go w d***e i postawił na tych samych plikach ten serwer.... który też ma w d***e. Szczerze mówiąc nie wiem na co ten ziomek liczy, ale chyba się przelicza.

Opublikowano

Chłopie ten właściciel 2dni prędzej postawił serwer Ascania na którym grało max 20osób cały czas, a teraz ma go w d***e i postawił na tych samych plikach ten serwer.... który też ma w d***e. Szczerze mówiąc nie wiem na co ten ziomek liczy, ale chyba się przelicza.

tak wlasnie myslalem bo na ascanie 2 osoby online i admina nie ma w ogole , a nagle ten serwer powstal 

Opublikowano

tak wlasnie myslalem bo na ascanie 2 osoby online i admina nie ma w ogole , a nagle ten serwer powstal 

Napiszemy to ostatni raz. Serwer Ragnaria nie ma nic wspólnego z serwerem Ascania. To serwer Ascania leciał na naszych plikach, więc nie osądzajcie skoro nie macie pewności. Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ten serwer to to samo g****o co Ascania...

Pewnie nawet ten sam administrator. Bo Sobota odpalił ascanie i zaginął, a po kilku dniach wystartował ten serwer :)

Serwera Ascania nie ma z nami nic wspólnego

Opublikowano

czy wierzchowce z is np ( skorpion ) mają ograniczenia czasowe ?

tak, są na 6 dni i 6 godzin ale wyexpiłem dwie postacie do 185 oraz nadropiłem po 1000+ ulepek zużywając go tylko 14 godzin bo czas liczy się tylko podczas jazdy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...