Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ragnaria.eu [Dedyk] [Easy]

WinterPhoenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam przyjemność ogłosić konkurs w, którym wygrać można peta (biały tygrys - 20% na potwory + 200 wartość ataku). Więcej informacji na forum serwera.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam przyjemność ogłosić konkurs w, którym wygrać można peta (biały tygrys - 20% na potwory + 200 wartość ataku). Więcej informacji na forum serwera.

A jeszcze więcej informacji na FanPage'u serwera możecie znaleźć :3 Ja z przyjemnością biorę udział!!

Opublikowano

Drodzy użytkownicy, mam przyjemność ogłosić konkurs, w którym wygrać możecie upragnionego peta!

Na wstępie chciałbym przybliżyć wam nagrodę:

3xkcgllqh1ln.png

Jest to skromny biały tygrysek, lecz nie dajcie się zwieść bonusy, które jest w stanie wam zapewnić są niewiarygodnie mocne, a dokładnie o to i one:

Silny Przeciwko Potworom +20%

Watrość Ataku +200

ZASADY KONKURSU:

1. Musisz posiadać konto na forum

2. Udaj się na FanPage serwera, który należy ,,polajkować" 

3. Daj like na FP serwera oraz komentarz pod postem dotyczącym konkursu ,,<nick z forum> + biorę udział"

LINK DO FP : 

https://www.facebook.com/RagnariaMt2?fref=ts

Zwycięzca zostanie wylosowany jutro (13.02.2015) o godzinie 17:30

Opublikowano

Spoko administracja wiec warto bylo dac like na fb ^^

oby tylko vampirzasta morda nie wystraszyla tego bielutkiego pikusia bo znowu nic nie wygram :(

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Strona identyko Ishya.pl... 

Co do serwera, nie podoba mi się, ale powodzenia. 

Opublikowano
Te bronie i zbroje to chyba widziałem już na XXX serwerach, nie dość że są przestarzałe to jeszcze ohydne ; ( No ale powodzenia ;x 

Ty chyba mówisz o całkiem innym serwerze.

W końcu coś nowego, aktualne zbroje/zbroję się powtarzają.. grasz właśnie na takich serwerach i nie marudzisz, więc nie rozumiem twoich zastrzeżeń co do prezentacji.

Heniek.

Opublikowano

No nareszcie coś się dzieje .
Wszystkie serwery ,które teraz wychodzą są na aline albo inne ściągnięte pliki z innego priva.

Tutaj jest wszystko do perfekcji Prezentacja pierwsza klasa wszystko opisane nic nie brakuje ,

zbroje i bronie gdzieś widziałem  ale na różnych serwerach pojedynczo i widać ,że wybraliście najlepsze:)

Serwer 10/10

Pozdrawiam Zenix :) Na 100% zagram

Opublikowano

BS będzie wbudowany czy nie? i czy wgl będzie można go używać :D?

Oczywiście że jest wbudowany, a co za tym idzie jest w 100% legalny. ;)

Opublikowano

Polecam.

i zawitam na starcie.

1 pyt.

Kto sponsor? ;-)

Nie chcę udzielać takich informacji, kiedy nie wiem czy osoba sobie życzy podanie nicku, ale mogę Ci napisać, że jest w stanie zapewnić nam to czego potrzebujemy :)

Opublikowano

Przed startem jest lekka reklama, a dzień po starcie ruszamy z seriami u kilku dobrych Youtuberów

Opublikowano

Zawitam na pewno, mam nadzieję, że na dłużej :P

Stronę moglibyście jakąś własną zrobić, bo ta obecna była już widziana przeze mnie na kilku serwerach :P

Opublikowano

W ile wbije się max lvl ?.

Ciężko stwierdzić, wiadomo, że jeśli ktoś inwestuje w IS i spędza dzień w 90% przy komputerze, to jest w stanie zrobić to w potencjalnie krótkim czasie, ale spokojnie po wbiciu maksymalnego poziomu przez ustaloną ilość graczy zwiększamy poprzeczkę o kolejne lvl'e. :)

Opublikowano

W ile wbije się max lvl ?.

Z pozyycji Administracji nie jesteśmy w stanie powiedzieć kto w ile wbije max lv, nie jest to ani trudne ani łatwe jak na 4fun. Zależy to od poświeconego czasu i prowadzeniem rozgrywki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...