Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CasidieMT2 [Easy]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja zachęca :) czy w weekendy serwer on line cały dzień od rana? Klasy wyrównane postaci czy któraś najlepsza? Pobieram clienta i wbijam do gry . Polecam QuattroPortre!!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prezentacja zachęca :) czy w weekendy serwer on line cały dzień od rana? Klasy wyrównane postaci czy któraś najlepsza? Pobieram clienta i wbijam do gry . Polecam QuattroPortre!!

w piątek/sobota/niedziela serwer on dzien/noc ;) Klasy mniej więcej wyrównane :) Zapraszam!

Opublikowano

No tak klasy mniej/wiecej wyrownane, pewnie nawet ich nie ruszales..

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

No tak klasy mniej/wiecej wyrownane, pewnie nawet ich nie ruszales..

Nie trzeba klas ruszać :) wystarczy dmg broni ustawić i robić kilka godziń testów ;)

Mała Aktualizacja! Nowy Set Broni Kilka Kostiumów / Pas ;) Tak wiem nic specjalnego ale zawsze coś :)

021307175_wxsnsaa.jpg

Opublikowano

BM niszczy wszystko. 

Opublikowano

BM niszczy wszystko. 

Hmmm patrzę jak ludzie się klepią ;) nie ktorzy płaczą że bm silnieszy jest a to nie prawda zróbcie eq klasowe jak oni i potem piszcie :)

Wy wgl macie pozwolenie na używanie tych setów bo nie sądze aby ktoś od was kupował je...

hahahaha śmieszny jesteś sety są udostępniane na mpcforum :)
Opublikowano

Hmmm patrzę jak ludzie się klepią ;) nie ktorzy płaczą że bm silnieszy jest a to nie prawda zróbcie eq klasowe jak oni i potem piszcie :)

hahahaha śmieszny jesteś sety są udostępniane na mpcforum :)

Sety do expa też? :) Własność BoombWorkStudio panie dorosły ;)

Opublikowano

Sety do expa też? :) Własność BoombWorkStudio panie dorosły ;)

Poczytaj o tych plikach troche i potem się wypowiedz. 

Opublikowano

@flyby powiedz mi różnice między eq klasowym a wojennym na zasadzie biżuterii. Tam gdzieś można włożyć bony które mają większe dmg niż wojenne eq? Mam nadzieje że zrozumiałeś o co chodzi .

Opublikowano

@flyby powiedz mi różnice między eq klasowym a wojennym na zasadzie biżuterii. Tam gdzieś można włożyć bony które mają większe dmg niż wojenne eq? Mam nadzieje że zrozumiałeś o co chodzi .

EQ Wojenne 4x15 + hp ;) w klasowe wkładasz kryta/omdlenie/abs/hp/reg pż :) to jest wielka różnica

DZIĘKUJE ZA DZISIEJSZĄ AKTYWNOŚĆ ! MAM NADZIEJE ZE BEDZIE WAS JESZCZE WIĘCEJ! 

021309304_wxseera.jpg

Opublikowano

Jak na hamaka, prezentacja jak i serwer bardzo fajnie wygląda.

Fajne wierzchowce i pety.

Niestety nie zawitam (nie ufam serwerom hamachi), ale życzę powodzenia w rozwoju projektu :)

Opublikowano

14.02.15 SOBOTA! GODZINA 18:30 ! TURNIEJ PVP!

DO WYGRANIA RANGA [TOP] / [PVP] WEDŁUG UZNANIA :) ORAZ KOSTIUMY KTÓRE NIE SĄ DO ZDOBYCIA W GRZE :)

TAKI TURNIEJ BĘDZIE ODBYWAŁ SIĘ CO 7 DNI.

Opublikowano

Balans postaci jest, tylko wystarczy umieć dobrze grać. Bo eq mamy wszyscy wyrownane to już zależy od umiejętności w pewnym sensie:)

Opublikowano

dagger rozwala bm'a z klasowym eq więc?

Wiec nie potrafisz grać BM :) ... Nie płacz już bo to sie nudne zaczyna robić, nie chcesz nie graj nikogo na siłe nie trzymam.

Opublikowano

Wiec nie potrafisz grać BM :) ... Nie płacz już bo to sie nudne zaczyna robić, nie chcesz nie graj nikogo na siłe nie trzymam.

słabą psychike masz, widać, że mało grasz w metina :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...