Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CasidieMT2 [Easy]

flyby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy turniej pvp?

w środe/czwartek lub sobote zależy jak ludzie z eq będą stali. Wszelkie info na temat Turnieju możecie uzyskać u GM Anno który przebywa na ts-ragne.pl

Opublikowano

szukacie osób do Teamu? 

Miałem zakładać serwer hamachi na plikach Terenzo i je modyfikować ale samemu nie chce mi się bawić a tutaj widzę ciekawie wam narazie idzie .

Opublikowano

szukacie osób do Teamu? 

Miałem zakładać serwer hamachi na plikach Terenzo i je modyfikować ale samemu nie chce mi się bawić a tutaj widzę ciekawie wam narazie idzie .

Na chwile obecną mam dobrego i zaufanego technika który potrafi praktycznie wszystko :D Terenzo to syf pzdro (Bez obrazy) aleeee szukam osoby która zajmie się forum oraz ma gotowy styl forum metin2 więcej info na ts-ragne.pl lub na sieci hamachi zapraszam.

Opublikowano

No to lecimy Aktualizacja! Niestety! Nie kompletna ;/ Asthard zachorował ;c udostępniam tyle ile moge. Wszystkie błędy zgłaszać do mnie na PW hamachi!

Łatka Nr.1 (PODMIEŃ CAŁY PACK!) Sorry że daje cały PACK ale nie mam siły szukać poszczególnych plików!

Co wniosła aktualizacja?

-Arena Pvp

-3 Sety nowej broni

-3 Sety nowych zbroji

-Dungeon Baronówna

-2 Nowe mapy (EXP/DROP)

-Nowe Logowanie

-Nowy interface

-Nowy effekt "połysku" zbroji/broni

-Max lv. 135-150

SIECI HAMACHI ZOSTAŁY WYCZYSZONY TRZEBA DOŁĄCZYĆ DO SIECI NA NOWO!

SKAN:

Opublikowano

nie polecam ZE CO PACK 1,03 GB? ^^

Nie mogę typa ;d Cały folder pack wrzucił... 6-8 plików trzeba było wrzucić i tyle. Serwer przyjemny lecz ja już nie zagram nie chce mi się pobierać od nowa tych 1.03gb :>

Zmeczony byłem i to nie jest kilka plików wiele zmian bylo i nie miałem siły juz ich szukać ... dlatego upnełem cały pack. Pod wierzór ogarne normalną łatke

Opublikowano

serwer polecić w sumie mogę , admin wydaje się osobą ogarniającą i wiedzącą co robi

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nawet takich bugów zlikwidować sam nie potrafisz ? o.O

Moj pierwszy serwer? Poczytaj inne wypowiedzi to sie o mnie troche dowiesz ... Jestem na etapie ucznia a Asthard to moj Mistrzu :D ja psuje on naprawia ^^

SERWER OFF DO ODWOŁANIA zostały znalezione inne bugi ;) tak więc widzimy się dopiero w następnej odsłonie CasidieMT2! nwm kiedy dokładnie to będzie! Dziękuje za te 2 tygodnie wspólnej gry!

Prośba do moderatora forum. Temat proszę do kosza!

Opublikowano

Hahahahaha kilka bugów i już serwer off no nie mogę.... Na następnej odsłonie będzie to samo więc odradzam.

a co mam im udostępnić serwer z bugami? trzeba czasu aby je naprawić ... a bugi porobily sie przez to że pracowaliśmy nad nim jak gracze byli w grze, bo nie chcieliśmy off'ać serwera (Na prośbę graczy) . Stuknij się w swój mózg jak go znajdziesz. Nie wiesz co będzie na następnej odsłonie, więc się nie wypowiadaj. Ehh i na tym zakończę dyskusje nie zniżając się do Twojego ubogiego stopnia rozwoju. 

Ps. Jeśli Ty jesteś taki pro elo to dlaczego nie widać żadnego Twojego serwera? Pewnie nawet plików odpalić nie potrafisz ^^

Opublikowano

a co mam im udostępnić serwer z bugami? trzeba czasu aby je naprawić ... a bugi porobily sie przez to że pracowaliśmy nad nim jak gracze byli w grze, bo nie chcieliśmy off'ać serwera (Na prośbę graczy) . Stuknij się w swój mózg jak go znajdziesz. Nie wiesz co będzie na następnej odsłonie, więc się nie wypowiadaj. Ehh i na tym zakończę dyskusje nie zniżając się do Twojego ubogiego stopnia rozwoju. 

Ps. Jeśli Ty jesteś taki pro elo to dlaczego nie widać żadnego Twojego serwera? Pewnie nawet plików odpalić nie potrafisz ^^

Nie szczekaj tak głośno :) Co ma do tego praca jak gracze byli w grze ? Robotę się wykonuje na kopi a nie na głównych plikach. Jeżeli nawet tego nie ogarniacie to się za to nie bierzcie.

Nie żeby coś ale postawić serwer mogę w 5min na gotowcu. Zrobienie swoich plików wymaga czasu więc :)

IDcncno.png

Opublikowano

Nie szczekaj tak głośno :) Co ma do tego praca jak gracze byli w grze ? Robotę się wykonuje na kopi a nie na głównych plikach. Jeżeli nawet tego nie ogarniacie to się za to nie bierzcie.

Nie żeby coś ale postawić serwer mogę w 5min na gotowcu. Zrobienie swoich plików wymaga czasu więc :)

Jak zobaczyłem Twoje tematy to nie mogłem się powstrzymać od śmiechu.

Zakładasz jakieś żałosne tematy, bo nie potrafisz nawet dodać usera do mysql, czy też zmienić nazwy okna xDDDD , nie no myślałem, że jebne.

Jesteś jakimś jebanym nieudacznikiem, a hejtujesz inne serwery, jakbyś był nie wiadomo jakim wielkim technikiem.

Hmm, mówisz że gotowca postawisz w 5minut? Pewnie i tak tego nie zrobisz i będziesz musiał tworzyć tematy bo coś Ci nie będzie działać  :unsure:

Wyjdź z tego tematu i nie wracaj, bo nie mam ochoty odpowiadać na tak c*****e posty.

Opublikowano

Jak zobaczyłem Twoje tematy to nie mogłem się powstrzymać od śmiechu.

Zakładasz jakieś żałosne tematy, bo nie potrafisz nawet dodać usera do mysql, czy też zmienić nazwy okna xDDDD , nie no myślałem, że jebne.

Jesteś jakimś jebanym nieudacznikiem, a hejtujesz inne serwery, jakbyś był nie wiadomo jakim wielkim technikiem.

Hmm, mówisz że gotowca postawisz w 5minut? Pewnie i tak tego nie zrobisz i będziesz musiał tworzyć tematy bo coś Ci nie będzie działać  :unsure:

Wyjdź z tego tematu i nie wracaj, bo nie mam ochoty odpowiadać na tak c*****e posty.

Co za ograniczony człowiek. Napisałem gdzieś że jestem wielkim technikiem czy coś w tym stylu ? Potrafisz wogóle czytać ? Ma na serwerze technika więc powinni sobie poradzić z kilkoma bugami. Zamykanie serwera jest bezsensu gdyż na następnej odsłonie mniej graczy będzie.

@antywarn: Kiedy nowa odsłona serwera ?;p

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...