Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ej Czy To Mozliwe ?

2Only2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:/

Sprawa zakonczona :)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

mojm zdaniem okradanie czyjś kont to świństwo można kogoś poważnie skrzywdzic ja po prostu nie mugł ukrasc komus konta cheatowanie to jedno a kradzież konta drugie pozdro i zachęcam do kradzieży dropu ale nie do kradziezy kont :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak wyżej! xD

A tak na poważnie, kto by się babrał z takimi pierdołami, proszę Cię.. ja na plemiona.pl zayebałem chyba z 60 kont metodą phishingu i nic mi nie zrobili xD Zablokowali tylko 2 konta xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

90% tylko straszy 10% robi konkrety on może jest akurat z tych 10% i możesz miej przekichane zmień se e-maila na legalu a po zmianie mu dopiero oddaj jego maila napisał ci że masz 1-2 tygodnie więc nie musisz się spieszyć :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Powiem coś z własnego doświadczenia.

Koleś mi kiedyś zarąbał konto na Metin2 PL.

Jako, że miałem tam ok. 1250 SM, to musiałem coś zrobić. Pisałem do niego na mail' a, a on do mnie, że jestem niedojeba*ny etc.

Napisałem tak samo jak ten koleś, który napisał do autora.

Nie oddawał passów przez miesiąc, więc się wkur*iłem i poszedłem z tym na policję, do wydziału, który zajmuje się takimi sprawami.

Opowiedziałem moją sytuację, że posiadałem tam wirtualną walutę gry za real kasę itd.

Kazał mi się zgłosić za tydzień. Po tygodniu udałem się znowu na policję i okazało się, że koleś już wcześniej zarąbał z 10 kont, a 5 właścicieli to zgłosiło.

Musiał opłacić wydane SM, dostał 400zł grzywny i nie wiem czy coś jeszcze (miał 16 lat wtedy, więc nie wiem, czy nie kuratora).

Tak się te sprawy kończą, gdy ludzie zgłaszają te sprawy... Aha i oddał passy, ale nie było tam zbytnio eq, więc poszedłem na privy :).

Dobrze postąpiłeś, ponieważ za mail'a mogłeś jeszcze więcej dostać grzywny.

Jak zrobić KOX Surę? Oto odpowiedZ

Opublikowano

za konto od metka na 100% nic nie bedzie :)

Email oddalem

Koles takie cos

na ******* nie działa hasło ;/
ja nie mam cierpliwosci hara bym ci dał bez kradziezy!
na ********* mam nadzieje jest cos z moich rzeczy ;/

Nie ma xD

Przypomnij sobie na email

Sprawa zamknieta :)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Co z tego, że mu odda. Wnieść sprawę może, o WŁAMANIE na konto e-mail. Sam byłem "ofiarą" i mając konto na gmail.com wystarczy napisać krótkie pismo do supportu i mamy wszystkie logi z ip, więc nic trudnego Cię złapać. I zmienne IP nie pomoże. Jeśli sprawa naprawdę trafi na policję, TP na wniosek prokuratora musi udostępnić Twoje dane osobowe. Jeśli koleś ogarnięty to wniesie sprawę nawet jeśli oddasz konto. Nauczcie się kraść bez maila albo po prostu grać sami. Hacki i bugi rozumiem, ale kradzież czyjejś postaci to dla mnie zwykłe chamstwo. Za samo konto z metka nic Ci nie zrobią, bo jest własnością GF'u, jednak za kradzież maila możesz być karany (głownie zawiasy + jakieś godziny robót publicznych). Pozdrawiam.

Być nie mieć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...