Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ej Czy To Mozliwe ?

2Only2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mozliwe ze bede mial klopoty ??

Zabralem kolesiowi konto wraz z emailem 70 lvl :D

I dizsiaj dostaje z jego 2 konta wiadomosc

koleś oddaj konto wraz z mailem.
nie jestem typem który odda cos co było jego.
za taką kradziez mozna dostac kare
istnieje cos takiego jak policja internetowa.
jesli nie oddasz mi maila i konta
wniose sprawe, na mailu miałem bardzo wazne rzeczy!!!!!!!
dogadajmy sie po dobroci.
chyba nie chcesz miec sprawy w sądzie...

2 wiadomosc

jesli odczytałes moją wczesniejsza wiadomosc radze odpisac.
jesli nie odpiszesz wniose sprawe i dla Ciebie bd to nie przyjemne.
chce sie dogadac to współpracuj.
czekam na odp.
jesli w ciągu 1-2 tyg nie odp. biore sprawe w swoje ręce:)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Wydaje mi się że nie. Dużo osób tak mówi. Ja już siedizałbym 10 lat w pierdlu za kradzieże kont xD

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Nie to nie jest możliwe zeby ci się coś stało bo po pierwsze koles jak zgłosi to na policje nic z tym nie zrobia a po drugie GA metina nie odda mu konta :) Jak pomogłem daj plusa i jedno pytanie jak ukradłes to konto ... Odpowiedz wyslij na PW

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Chuj jeden ci zrobi to idiota który nawet nie umie wykryć gdzie przez IP gdzie mieszkasz ...

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

No ładnie cię tu chłopak straszy, ale ty się nic nie bój! Nic ci nie ma prawa zrobić. I gz za konto B)

I zmień e-mail :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Thx :) Konto 70 lvl z pro eq stal+7 lwia +9 20 na dt i mistyki :)

i 67 body z eq xD

POLIMORFIA MEGA TUT

Opublikowano

@UP'y :)

Mylicie się :)

Czytajcie np tu:

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091021/POWIAT16/830901291

http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/343623,za_wlamanie_do_internetowych_kont_grozi_wiezienie.html

Wystarczy że ten koleś uzyska twoje IP (a to nie jest trudne) i możesz mieć problemy

Jak kto ma dużo samozaparcia taka sprawę da się zakończyć sukcesem po stronie poszkodowanego :)

Opublikowano

Napisał że ma tak ważne rzeczy...

Jeżeli konto bankowe jest zarejestrowane na tym e-mailu to po tobie może być :x

Ja bym ci radził abyś zmienił e-mail a ten mu oddał miałbyś mniej kłopotów ^^

Opublikowano

zmień email postaci i oddaj konto kolesiowi i po sprawie, za to że zajebałeś mu konto metin2 nic ci nie zrobią bo konto nie jest jego ani twoje tylko gf

lastfmred.gif

Opublikowano

możesz mieć kłopoty ponieważ ukradłeś e-maila i to jest jak czytanie korespondencji mi też gostek zajebał konto 73 woj z e-mailem dzwoniłem do interi i niestety dane które podałem nie pasowały do e-maila ale i tak gostek powiedział że mogę próbować przez podpowiedź albo załatwić sprawę w sondzie a tak wgl doradzicie jak odzyskać takie konto :)?

Opublikowano

emaila owszem.. oddaj mu bo moze zle sie to skonczyc jak mial az tak bardzo wazne rzeczy...

...ale kont w metinie? nie, nie oddawaj mu xP

Opublikowano

Napisalem mu pasy do emaial :) dalem gg i moj adres email xD zobaczymy co bedzie dalej xD

POLIMORFIA MEGA TUT

Opublikowano

Według mnie oddanie email-a wystarczy :) Na Emailu mógł mieć ważne rzeczy 9np. zarejestrowane konto bankowe). A co do konta to nie ma się on o co kłócić ,ponieważ to konto nie jest jego tylko GameForge :)

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Policja internetowa ---> www.interpatrol.pl

jak koles by chciał to możesz dostac do 5000 tys zł grzywny lub do 2 lat więzienia . Albo poprostu straszy .Oddanie e maila nic ci nie pomoze :) chyba ze bardzo mu na e mialu tylko zalezy to się odczepi a jesli nie , to jest cos takiego jak Naruszenie prywatnej koresponencji i za to mozna poleciec , nie wazne ze mu oddales e mail :)) wazne ze zmieniles do niego haslo a do tego nie miales prawa .

P.S --- jak ukradles konto?

Opublikowano

Tak jak UP :D

Masz 1-2 tygodnie, zmień email w normalny sposób a za tydzień oddaj mu email :)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

w Ostateczności polecam Ci zmianę emaila tak jak up. oraz usuniecie wiadomosci z linkiem dezaktywującym nowy adres email i wtedy typek Tobie nie anuluje a Ty bedziesz sie cieszyc kontem, a on emailem.

Pomogłem to mi dajcie te jakies + czy tam co sie tu daje xD

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Gościu pisze że ma ważne rzeczy na mailu czyli konto mu chyba od metina nie potrzebne ^^ oddaj mu e-mail i zobacz co napisze

w jaki sposób mu ukradłeś konto ?

Opublikowano

"Gówno" Ci on może zrobić... Postacie są własnością firmy Gameforge więc możesz z niego się śmiać!!

o.O

Opublikowano

Chuj jeden ci zrobi to idiota który nawet nie umie wykryć gdzie przez IP gdzie mieszkasz ...

Jak tak tym się sugerujesz, to po moim IP wykazuje miejsce o 2 km odległe od mojego realnego miejsca zamieszkania.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Gdy mi ukradli konto na PL-u GM doradził mi żebym poszedł z tym na policje bo to podlega włamaniu. Poszedłem na policje a oni już skontaktowali się z GameForge które podało jego ip. Oni już namierzyli 10letniego zjeba który sam nie umie wbić lvl i posiadać takiego eq. Odzykałem konto i eq a ten dzieciak dostał kuratora do 18 roku życia. I skończyło się jego okradanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...