Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 vs Balmora s2 vs Ravia s2

Chima

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Pandoramt2, ostani news ze strony administracji

1167214233959961337284.png

A przypadkiem nie było informacji o zmianach na serwie z 2014 roku ?

// mój błąd to był 2013 , nie było tematu xD Macie rację administracja pandory padła .

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Pandora ? ... Admini nie wchodzą na serwer już jakiś rok ? 99% ludzi na serwerze mają w 100% eq perfect 20zl-100kkk czyli jakies 5 perfow ;) . na Diamondzie 800 graczy online takze tez pozdrowienia ;)

Może i masz rację, dużo się zmieniło od mojej ostatniej gry w metka :)

Opublikowano

Może i masz rację, dużo się zmieniło od mojej ostatniej gry w metka :)

Cieszę się , że się rozumiemy . ;)

uzasadnienie ?;p

Chima ,

Możesz spróbować tam zagrać , choć wydaje mi się , że najlepszym rozwiązaniem będzie czekać na serwer typu Draenor lub stary dobry Ascarial S1 ;)

Tyle odemnie ;)

:P

IF YOU DO WHAT YOU LOVE , NOTHING CAN'T STOP YOU !

Opublikowano

Ravia Dużo ludu ale szału niema kopia s1

Balmora Nawet ciekawie są blaski ale tez nic ciekawego kopia s1

Ascarial Dużo Bugów Ascarials1 byl z*******y a s2 juz niema takiej liczby graczy Jeśli grac to Może na Dreikon Virtual Ardanis Argentus Tez całkiem Ciekawy

Opublikowano

Powiem tak Grłem na ravi s1 s2 i powiem tyle administracja ma w d***e server ten ich z*******y Serv |Pompamt2... prosze was bugow pelno było a jak straciłem stal z ich winy to mogłem spamowac na youtube na ts itp...i co kiełbasa....wkurwiające są boty na hematycznych...dzieciaki  typu napluje twojej starej w dupe itp...dobrzy gracze spoko protektory już nie graja na tym servie bo osiagneli to co chcieli ;D zaczełem na balmorze i powiem tak Isamu moze sie uczyc od fubu ;D brak bugów itp...serw pod hajs? zobaczcie Pompamt2 ;) ravia też i co? Nie trzeba mieć pieniedzy żeby grac ;0 pobiegać na metki itp i bedzie hajsik ;D chcesz możemy coś pograc ^^

Opublikowano

Powiem tak Grłem na ravi s1 s2 i powiem tyle administracja ma w d***e server ten ich z*******y Serv |Pompamt2... prosze was bugow pelno było a jak straciłem stal z ich winy to mogłem spamowac na youtube na ts itp...i co kiełbasa....wkurwiające są boty na hematycznych...dzieciaki  typu napluje twojej starej w dupe itp...dobrzy gracze spoko protektory już nie graja na tym servie bo osiagneli to co chcieli ;D zaczełem na balmorze i powiem tak Isamu moze sie uczyc od fubu ;D brak bugów itp...serw pod hajs? zobaczcie Pompamt2 ;) ravia też i co? Nie trzeba mieć pieniedzy żeby grac ;0 pobiegać na metki itp i bedzie hajsik ;D chcesz możemy coś pograc ^^

Zawsze jakieś bociki się znajdą, mentalność ludzi. Ale dobrze jest. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

BalmoraS2-co prawda załadowałem 50 zł w serwer nie żałuję kupiłem dzika. Co nie zmienia faktu ze gra nie jest pay2win dziś zakupiłem sobie Peta wartego 120 zł w is za walutę w grze, bo dropiłem Blaski. Każdy gada na Fubu głupoty, a jednak to on odpier... kawał dobrej roboty. Serwer praktycznie bez buga (Sprawdzałem) ;) za wszystko odpowiada Bambus3k który zna sie na swojej robocie. Dzis był Event ox Ktory był naprawde fajny jednak Fubu Zdenerwował mnie pytaniem z psem.

Podsumowując skończyłem z metinem ale obiecałem sobie ze jeśli wystartuje balmoras2 Wroce do gry i się nie zawiodłem, serwer stoi na wysokim poziomie i uważam ze prędzej pl padnie niż Balmorka :)

Janek

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...