Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 vs Balmora s2 vs Ravia s2

Chima

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Ravia.eu moim zdaniem , tam grało się najfajniej . Ciekawy pomysł z hematami, runami konnym itp. Fajne mapki, niezły drop i exp nawet też jak na harda. Łatwo idzie się wybić. Serwer nie jest pay2play , tzn. da się nieźle wybić bez użycia IS . No i na Ravii dużo ludu gra :) [przynajmniej jak ja grałem , pograł bym jeszcze ale nie ma z kim ] Tak więc , ja polecam ravie :)

// często podwyższają raty na jakiś czas :)

Opublikowano

ravia s2 = ravia s1 = syf bo isamu + reszta jp armi

ascarial s2 = 2x ciezszy niz ascarial s1 wiec jezeli lubisz hardy zaprszam

balmora s2 = brak jp armii czyli wyzywanie jest co 4-5 osobe a nie jak to bywa wsrod gimbajow od isamu co 2 osoba zamiast "czesc" pisze "rucham ci matke"

balmora s2 win gg wp mlg no scope 4x360

Pomocnik
Opublikowano

ravia s2 = ravia s1 = syf bo isamu + reszta jp armi

ascarial s2 = 2x ciezszy niz ascarial s1 wiec jezeli lubisz hardy zaprszam

balmora s2 = brak jp armii czyli wyzywanie jest co 4-5 osobe a nie jak to bywa wsrod gimbajow od isamu co 2 osoba zamiast "czesc" pisze "rucham ci matke"

balmora s2 win gg wp mlg no scope 4x360

Ravia s2 = syf bo isamu + reszta jp armi ? Idąc Twoim tokiem rozumowania: Balmora = syf bo FuBu + reszta wieprzów . Fakt faktem iż Isamu nauczył takich wyzwisk ale no wiesz . On się wydziera i przeklina , ludzie to kupują , likują, subują a isamu trzepie hajs :D Według mnie Ravia jest okej, grałem i nie było tam takiej tragedii, że co 2 słowa to Cię wyzywają. Co do Balmory, to jest śmieszne co tam się dzieje , nie polecam tego. Tam za normalną kasę wszystko kupisz. Na allegro w luj sztab i innego gówna, admina jakiegoś przekupisz i też zrobi co zechcesz. To jest tak skorumpowany serwer, że masakra .

Opublikowano

Ascarial s2 nie polecam ze względu na to jak administracja postąpiła z s1

Balmora s2 odradzam, zdecydowanie jest najgorszym serwerem ostatnich dni do tego zbyt mało graczy jak na taki mocny hardzik.

Ravia s2 tutaj mógłbym napisać wiele, ludzi dużo, rynek stabilny, sporo misji i co mi się najbardziej podoba to nowe bronie na 53 oraz nowe metiny i bossy a kolega AntyBolo ma stare info odnośnie isamu którego na ravii już nie ma. 

Podsumowująć z tych trzech najbardziej polecam Ci Ravie s2, następnie balmore a na końcu ascarial

Pomocnik
Opublikowano

Słyszałam że na balmorze jest niby 2k+ osób :O

Niby gdzie tak słyszałaś xD ? Nie ma szans na 2k .

Opublikowano

Słyszałam że na balmorze jest niby 2k+ osób :O

2k nie możliwe. Nawet na s1 i s2 razem nie ma tyle pewnie.

Szczerze to jeśli lubisz dobre hardy to ravia s2 dla ciebie.

Jeśli mediumy to Ascarial s2 bo tak easy gra jest.

Jeśli wydajesz kase do balmorka.

Pomocnik
Opublikowano

Nie chcę wydawać na IS

To znajdź chłopaka xD (joke) Jak nie chcesz na is to Ravia najlepsza :) Ja tam bez problemu w tydzień się dorobiłem dobrego eq do dropa , a zaczynałem od 0 :)

Opublikowano

Mimo, że jestem właścicielem Ascariala, odradziłbym Ravie i Balmore. Moim skromnym zdaniem są to serwery robione na odpierdol, kopiuj - wklej z s1, aby tylko wiecej zarobic. Natomiast s2 Ascariala różni się znacznie od s1, masa autorskich nowosci dzieki source, wszystkie questy nowe, łącznie jest ich ponad 100, do tego masa urozmaiceń. Mimo, iż trochę odbiegnę od tematu, poleciłbym Ci Invorie, Dreikona, serwery, na których coś naprawdę się dzieje i w które autorzy wkładają coś więcej, aniżeli tylko pieniądze z chęcią potrojonego zwrotu.. Jesli szukasz autorskich, stonowanych nowości i ciekawej rozgrywki - Ascarial s2. Jeśli lubisz obracać się wśród gimbusów - Ravia, natomiast jeśli chcesz poczuć stary, dobry klimat Metina - Balmora. Pozdrawiam. Jeśli chodzi stricte o sam temat - na pierwszym miejscu równocześnie Ascarial z Balmora, Ravia daleko w tyle. 

Opublikowano

Ascarial s2 nie polecam dostałem bana za nic :) nieogarnięta administracja 

Opublikowano

Ravia s2 = syf bo isamu + reszta jp armi ? Idąc Twoim tokiem rozumowania: Balmora = syf bo FuBu + reszta wieprzów . Fakt faktem iż Isamu nauczył takich wyzwisk ale no wiesz . On się wydziera i przeklina , ludzie to kupują , likują, subują a isamu trzepie hajs :D Według mnie Ravia jest okej, grałem i nie było tam takiej tragedii, że co 2 słowa to Cię wyzywają. Co do Balmory, to jest śmieszne co tam się dzieje , nie polecam tego. Tam za normalną kasę wszystko kupisz. Na allegro w luj sztab i innego gówna, admina jakiegoś przekupisz i też zrobi co zechcesz. To jest tak skorumpowany serwer, że masakra .

Boze zabijcie to zanim zlozy jaja zapewne masz 14  lat :D Sadzisz ze ravia nie jest pod isa .... Teczowy Kamien 480 DM widze ze jestes jeszcze mlody i musisz zrozumiec kilka kwesti i calego isamu ,bo jego filmy sa zalosne wyzywanie i przeklinanie ,pózniej takie gówno skacze jesteś manipulowany tak samo jak to robi TV :)

Pomocnik
Opublikowano

Mimo, że jestem właścicielem Ascariala, odradziłbym Ravie i Balmore. Moim skromnym zdaniem są to serwery robione na odpierdol, kopiuj - wklej z s1, aby tylko wiecej zarobic. Natomiast s2 Ascariala różni się znacznie od s1, masa autorskich nowosci dzieki source, wszystkie questy nowe, łącznie jest ich ponad 100, do tego masa urozmaiceń. Mimo, iż trochę odbiegnę od tematu, poleciłbym Ci Invorie, Dreikona, serwery, na których coś naprawdę się dzieje i w które autorzy wkładają coś więcej, aniżeli tylko pieniądze z chęcią potrojonego zwrotu.. Jesli szukasz autorskich, stonowanych nowości i ciekawej rozgrywki - Ascarial s2. Jeśli lubisz obracać się wśród gimbusów - Ravia, natomiast jeśli chcesz poczuć stary, dobry klimat Metina - Balmora. Pozdrawiam. Jeśli chodzi stricte o sam temat - na pierwszym miejscu równocześnie Ascarial z Balmora, Ravia daleko w tyle.

Wiadome , że będziesz polecał Ascariala , skoro jesteś właścicielem, więc Twoje zdanie tu nie gra roli :) Liczy się opinia graczy.

Opublikowano

Ascarial s2 nie polecam dostałem bana za nic :) nieogarnięta administracja 

Bana za darmo z pewnością nie otrzymałeś ;) Gwarantuje Ci to. Napisz do mnie na PW to pomoge Ci z tą sprawą i sobie ją wyjaśnimy. 

Wiadome , że będziesz polecał Ascariala , skoro jesteś właścicielem, więc Twoje zdanie tu nie gra roli  :) Liczy się opinia graczy.

Wyraziłem swoje niezależne zdanie. ;) Przeczytaj dokładnie moją wypowiedź.

Pomocnik
Opublikowano

Boze zabijcie to zanim zlozy jaja zapewne masz 14 lat :D Sadzisz ze ravia nie jest pod isa .... Teczowy Kamien 480 DM widze ze jestes jeszcze mlody i musisz zrozumiec kilka kwesti i calego isamu ,bo jego filmy sa zalosne wyzywanie i przeklinanie ,pózniej takie g****o skacze jesteś manipulowany tak samo jak to robi TV :)

Mogę sobie mieć nawet i 2 latka i ... Ci do tego. Chodziło mi o to, że ravia jest mniej nastawiona na IS niż balmora.

// A i jeszcze jedno , nie jestem manipulowany bo wiem dobrze o co w tym chodzi i nie przepadam za oglądaniem isamu , ponieważ sadzę , że te jego przekleństwa co 2 słowo nie są fajne, a wręcz irytujące niekiedy.

Opublikowano

Grałam na s1 ale mi się odechciało po tych wszystkich rzeczach, graczy ubywało no i odeszłam.

Opublikowano

asc2 to serwer bez perspektyw chłopaki za dużo gadali za mało robili. W szczytach gra po 230 osób. Już nawet balmora jest lepsza chociaż tam też się nie postarali, przynajmiej tam gra z 1.5k+ .

MTnm3AS.png

Opublikowano

Który z serwerów jest według was najlepszy?

Podajcie argumenty:)

zdecydowanie Ascarial s2.

Balmora nastawiona tylko i wylacznie pod itemshop, ravia s2 = kopia s1

Opublikowano

zdecydowanie Ascarial s2.

Balmora nastawiona tylko i wylacznie pod itemshop, ravia s2 = kopia s1

Tylko, że na ascarial s2 jest bardzo mało graczy, jest chociaż z kim handlować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...