Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 vs Balmora s2 vs Ravia s2

Chima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że na ascarial s2 jest bardzo mało graczy, jest chociaż z kim handlować?

oczywiscie, ze jest.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Ja tam w całej karierze w metka ( a miała ona 8 lat ) dałem rade wbić 90 lvl na pl'u nie wkładają w tą grę więcej niż 100 zł przez te wszystkie lata :) Teraz to już jedno wielkie g****o się porobiło i na pl'u i na privach. Czemu ? Bo oni już tylko hajs chcą zbić , a resztę to w d***e mają :) Dlatego między innymi juz skończyłem z tą grą (jak ktoś będzie chciał to pogram jeszcze czasami) tyle co ja się na privkach ograłem itp. to głowa mała . Więc kurcze nie próbujcie mi wmawiać co jest dobre a co nie jeśli chodzi o mt2.

@topic Co do Ascariala to nie grałem ale słyszałem , że taki 2/10 jest ten serwer . #potwierdzoneinfo

Opublikowano

Ja tam w całej karierze w metka ( a miała ona 8 lat ) dałem rade wbić 90 lvl na pl'u nie wkładają w tą grę więcej niż 100 zł przez te wszystkie lata :) Teraz to już jedno wielkie g****o się porobiło i na pl'u i na privach. Czemu ? Bo oni już tylko hajs chcą zbić , a resztę to w d***e mają :) Dlatego między innymi juz skończyłem z tą grą (jak ktoś będzie chciał to pogram jeszcze czasami) tyle co ja się na privkach ograłem itp. to głowa mała . Więc kurcze nie próbujcie mi wmawiać co jest dobre a co nie jeśli chodzi o mt2.

@topic Co do Ascariala to nie grałem ale słyszałem , że taki 2/10 jest ten serwer . #potwierdzoneinfo

Poniekąd masz rację:p Ale jednak chciałabym się zdecydować na któryś z tych serwerów:)

Opublikowano

Ascarial S2 fajny do pogrania ale brak reklamy i start z masa bugow zrobil swoje.

Ravia S2 kopia S1? Jak juz to gorsza kopia.

Balmora S2 tak samo.

Odradzam grac na mega hardach bo tam kazdy wkreca kit, ze chodzi o klimat starego pl- a a prawda jest taka, ze chca wycisnac jak najwieksza kase z tej umierajacej gry. Przyklady? Balmora S2 i pety za 100zl(petow wgl nie powinno byc ;3) czy Ravia S2 i teczak za 400zl xD

Opublikowano

Jakbym Ci powiedział, że jakiś serwer to syf(a w rzeczywistości byłby najlepszym na rynku) też byś w to uwierzył? Sam byłem zniechęcony do Ascariala przez to co zrobiła administracja, ale patrząc na filmiki kilku youtuberów to klimat ma bardzo fajny, podobno s1 ma być odnowiony. Poczekam jakiś czas i zobaczymy, to wpadne na Ascarial s1. Balmora spoko serwer tylko troche przekrętów ma, a ravia to same dzieci które będą jechać na Twoich rodziców jak im rozwalisz metka czy coś ;/

Pomocnik
Opublikowano

Poniekąd masz rację:p Ale jednak chciałabym się zdecydować na któryś z tych serwerów:)

Według mnie Ravia i Ascarial jak coś. Lecz ostatnio Invoria jest popularna, słyszałem od kumpla który gra mniej więcej tyle co ja, że świetny serwer :)

Pomocnik
Opublikowano

Serio tęczak za 400? ._. Może lepiej dam sobie spokój z metinem : p To chyba już nie to samo

To jest to co opisałem w moim poście wyżej :)

//Aczkolwiek tęczak to nie jest jakiś mega potrzebny item, fakt ułatwia on nieco życie, ale da się go dropnąć normalnie.

Opublikowano

To jest to co opisałem w moim poście wyżej :)

//Aczkolwiek tęczak to nie jest jakiś mega potrzebny item, fakt ułatwia on nieco życie, ale da się go dropnąć normalnie.

Gdyby mi dropnęło 400 zł to bym się ucieszyła :D
Opublikowano

Wiesz co. Ja ci polecam serwer easy Ardanis.pl świetny serwer. Nowe autorskie skrypty. Świetny serwer.

Ile graczy? Jak długo stoi? Daj zdjęcie rynku :p
Opublikowano

Żaden.Dobra administracja dba o swój serwer i go rozwija, a nie robi s2 z nadzieją, że będzie lepiej albo, że będą mieli dodatkowy zarobek.Za 2 - 3 lata, będzie balmora s3, ravia s2, ascarial s3 i tak dalej póki ludzie będą dawali się nabrać.Całą uwagę przelewają na s2, a na s1 mają wywalone.Odradzam granie na projektach, które mają po kilka s, s1, s2 ,s3 itd.

@BTW

Balmora s2 to podrasowany global.Bambusek niby najlepszy technik w Polsce, a nie raczył nawet dodać autorskich setów bronii, zbroii, dungów.Jeżeli miałbym wybierać PL vs Balmora, to wybrałym PL, bo treść ta sama a stabilność PL nieporówywalnie większa.

Z easy polecam Virtualmt2 chociażby za postawę administracji, która od kilku lat systematycznie zajmuje się serwerem i liczba online dochodzi często do ponad 2k.

Pomocnik
Opublikowano

Ile graczy? Jak długo stoi? Daj zdjęcie rynku :p

Ale wiesz, że zdjęcie rynku nie daje pełnego obrazu na handel na serwie ? Bo może w 3/4 tych sklepów poty sprzedają :D Aby ocenić musisz sama zagrać :)

Opublikowano

Ale wiesz, że zdjęcie rynku nie daje pełnego obrazu na handel na serwie ? Bo może w 3/4 tych sklepów poty sprzedają :D Aby ocenić musisz sama zagrać :)

Bym musiała pobierać :D Dzięki wszystkim za odpowiedzi w temacie, każdy dostanie like jak tylko będę na komputerze

Żaden.Dobra administracja dba o swój serwer i go rozwija, a nie robi s2 z nadzieją, że będzie lepiej albo, że będą mieli dodatkowy zarobek.Za 2 - 3 lata, będzie balmora s3, ravia s2, ascarial s3 i tak dalej póki ludzie będą dawali się nabrać.Całą uwagę przelewają na s2, a na s1 mają wywalone.Odradzam granie na projektach, które mają po kilka s, s1, s2 ,s3 itd.

@BTW

Balmora s2 to podrasowany global.Bambusek niby najlepszy technik w Polsce, a nie raczył nawet dodać autorskich setów bronii, zbroii, dungów.Jeżeli miałbym wybierać PL vs Balmora, to wybrałym PL, bo treść ta sama a stabilność PL nieporówywalnie większa.

Z easy polecam Virtualmt2 chociażby za postawę administracji, która od kilku lat systematycznie zajmuje się serwerem i liczba online dochodzi często do ponad 2k.

Jedyne co mi nie pasuje w virtualu to te kopanie rud... nienawidzę tego
Opublikowano

Grałem na każdym z tych serwerów od początku.

Ravia - brak zainteresowania ze strony teamu, nudzi się po pewnym czasie. Grało się nawet nawet a włożona kasa została odzyskana.

Ascarial - bugi na początku i zapewne część osób z nich korzystających nie poniosła konsekwencji, słaba reklama pomimo obietnic teamu, żałuję poświęconego czasu oraz kasy.
Balmora - jak na razie gra się świetnie, nie nudzi się bieganie za metkami, włożonej kasy nie żałuję bo jednym przedmiotem mogę to odzyskać, rywalizacja, brak bugów, coraz więcej graczy, eventy częste.

Balmora > Ravia > Ascarial.

Opublikowano

Nie dam ci póki co ss'ów. Ale jak na stronie piszę. O godzinie 00:43 gra aktualnie 600 osób. Na forum aktualnie jest 100 osób. Więc serwer bardzo ciekawy. Dość tanio na serwerze Trudno z EQ Średnio z Expem. Ogółem teraz nie jestem na serwerze, a mam małe lagi więc ci nie pokaże. Jak grałem było mnóstwo sklepów. Ulepy itp. Warto świetny serwer.

Opublikowano

Wszystkie serwery to zenada i strata czasu .. ;) . Mi marzy sie serwer z nutka PL'a ale ( bez przesady?) chodzi mi głównie żeby administracja dodała troche od siebie a nie kopiuj , wklej ;) . Dlatego WEDŁUG MNIE pozostaje czekac ;]

:P

IF YOU DO WHAT YOU LOVE , NOTHING CAN'T STOP YOU !

Pomocnik
Opublikowano

Wszystkie serwery to zenada i strata czasu .. ;) . Mi marzy sie serwer z nutka PL'a ale ( bez przesady?) chodzi mi głównie żeby administracja dodała troche od siebie a nie kopiuj , wklej ;) . Dlatego WEDŁUG MNIE pozostaje czekac ;]

To zrób lepszy jak CI żadne nie pasują ;) Według mnie serwery takie jak : Ravia, Pandora, może diamond są spoko i idzie na nich pograć, tylko zawsze największy fun daje granie z kumplami.

Opublikowano

Balmorka moim zdaniem najlepsza :) Na ravi są nudy i grają tam sami niedojebańcy, administracji nie ma praktycznie w grze, eventów brak. Ascarial fajny serwer ale mało ludzi, a żeby grać na hardzie musi być te 1k+. Balmorka świeża, dużo ludzi zaczyna, spoko ludzie, admini póki co siedzą i pomagają, eventy są także jak na razie najlepszym rozwiązaniem jest Balmora s2 :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Balmorka moim zdaniem najlepsza :) Na ravi są nudy i grają tam sami niedojebańcy, administracji nie ma praktycznie w grze, eventów brak. Ascarial fajny serwer ale mało ludzi, a żeby grać na hardzie musi być te 1k+. Balmorka świeża, dużo ludzi zaczyna, spoko ludzie, admini póki co siedzą i pomagają, eventy są także jak na razie najlepszym rozwiązaniem jest Balmora s2 :)

Ale chodzio to że bym musiała w IS pakowac :p

Opublikowano

To zrób lepszy jak CI żadne nie pasują ;) Według mnie serwery takie jak : Ravia, Pandora, może diamond są spoko i idzie na nich pograć, tylko zawsze największy fun daje granie z kumplami.

Pandora ? ... Admini nie wchodzą na serwer już jakiś rok ? 99% ludzi na serwerze mają w 100% eq perfect 20zl-100kkk czyli jakies 5 perfow ;) . na Diamondzie 800 graczy online takze tez pozdrowienia ;)

:P

IF YOU DO WHAT YOU LOVE , NOTHING CAN'T STOP YOU !

Opublikowano

Pandora ? ... Admini nie wchodzą na serwer już jakiś rok ? 99% ludzi na serwerze mają w 100% eq perfect 20zl-100kkk czyli jakies 5 perfow ;) . na Diamondzie 800 graczy online takze tez pozdrowienia ;)

Pandoramt2, ostani news ze strony administracji

1167214233959961337284.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...