Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które ładniejsze?

xCeglix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdecydowanie numer 2 fajniejszy klimat ;)

ładniejsza architektura krajobrazu :P

to przejście i to drzewko na środku ma swój urok :D

Dzieki za opinie !

2.

Ładnie wygląda. :D

Co Ci sie az tak podoba ?

Opublikowano

1.

Ponieważ bardzo ciekawie wygląda, zrobie w ładnej przestrzeni i Ciekawe skonstruowane. :D

Chociaż reszta też jest bardzo ładna. :)

Opublikowano

­2, lecz przydałoby się ją trochę urozmaicić jak w 1. :)

Nie wiem czy wiesz ale w 2 jest o wiele wiecej lepszych/ fajniejszych urozmajcen ;-)

Opublikowano

Żaden mi się nie podoba. Teraz o graczy jest ciężko, a spawn jest podstawą. Jeśli samemu ciężko jest wybudować coś mega, to proponuję wynająć ekipę budowlaną.

Jeśli miałbym wybrać, to nr 2.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zdecydowanie obrazek nr 1. Niczego nie za dużo, niczego nie za mało. Jest to bardzo ciekawie zbudowane. 

Opublikowano

Obydwa się niczym nie różnią...

Zwykły 98 i kilka rodzajów drewna jakby TYLKO TE BLOKI istniały w Minecrafcie. Wiesz że jest jeszcze sandstone, lapis, lód statycny? Zbuduj coś co będzie "grą świateł" - tak, światłem możesz zrobić bardzo dużo.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Dobra, prosto zwięźle i na temat, 2, Ale czemu??? No cóż, widać odrazu że 99.9% lepsze od 1, Ma ten urok zarosnietych ścian, i podoba mi się że jako jeden z niewielu użyłeś Cobblestone(Bruk) W znaczniejszej ilości, wiesz, nie lubie jak ktoś przesadza z bogatymi blokami albo nawet i cegłami ;) A tak ogólnie to na co to jest przeznaczone? Bardzo wygląda jak Spawn serwera "lobby", Ale te portale mi nie leżą, tak czy inaczej, Dobra robota masz like.

Opublikowano

2 jakoś mnie przekonuje. Szczerze mówiąc to widać lekkie niedopracowania choćby postawiony jakiś prostokąt z redstone... nie mam pojęcia dlaczego. Musisz dopracować, lecz nie jesteś na złej drodze.­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Dobra, prosto zwięźle i na temat, 2, Ale czemu??? No cóż, widać odrazu że 99.9% lepsze od 1, Ma ten urok zarosnietych ścian, i podoba mi się że jako jeden z niewielu użyłeś Cobblestone(Bruk) W znaczniejszej ilości, wiesz, nie lubie jak ktoś przesadza z bogatymi blokami albo nawet i cegłami ;) A tak ogólnie to na co to jest przeznaczone? Bardzo wygląda jak Spawn serwera "lobby", Ale te portale mi nie leżą, tak czy inaczej, Dobra robota masz like.

Spawn bedzie pod serwer PvP to co widzicie na 1. zdjeciu to kawalek lobby Vs (na ,,portalach'' beda tabliczki gdzie beda arenki 1vs1,2vs2,3vs3)

,,Dalsza'' część spawnu to tak jakby ,,nowy'' tryb PvP beda tam loteryjki, kowadla specjalne wymieniarki expa itp... Mysle ze wam sie spodoba ;-)

Opublikowano

Najładniejsza z tych wszystkich jest 2 ponieważ podoba mi się.

Opublikowano

Oba projekty nie zachwycają, jednak bardziej odpowiada mi się 2 budowla, ponieważ lepiej ciemne drzewo pasuje do wszystkiego. Ogólnie lepiej się prezentuje 2 budowla. Po prostu lepszy całokształt.
Jednakże możesz jeszcze urozmaicić, bo budowla jest troszke nudna.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Oba projekty nie zachwycają, jednak bardziej odpowiada mi się 2 budowla, ponieważ lepiej ciemne drzewo pasuje do wszystkiego. Ogólnie lepiej się prezentuje 2 budowla. Po prostu lepszy całokształt.

Jednakże możesz jeszcze urozmaicić, bo budowla jest troszke nudna.

Co bys dodal ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...