Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które ładniejsze?

xCeglix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 zdecydowanie lepszy. Ciemne bloki od zawsze mi się podobają.­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Mi się bardziej podoba nr 2 :)

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Opublikowano

Numer dwa jest spoko, bardziej mi wpada w oczy bo ciemniejszy a ja z reguly lubie ciemne kolory. Moze to zle ujecie kadru na numerze jeden tak zle wplywa na ocene :P No i otwarty spawn to plus bo jest przejrzyscie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdjęcie 2 oraz 4 są najlepsze.

zdjęcie 2 ponieważ jasne podziemia (jak zwał tak zwał) wyszły ładnie i wygląda to na dużą przestrzeń a na ciemnej wersji jest tak jakby ciaśniej i ogółem fuuu. A i jeszcze zamiast beacona to drzewo jak na zdj 4 i będzie gitara :)

A zdj 3 dlatego że się tak nie zlewa i ogólnie fajniej wyszło.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ani 1. ani 2. Dlaczego? Już tłumacze. Po pierwsze w obu przypadkach brak jest jakiegokolwiek życia. To wygląda jakbyś robił to na sprincie. Jeśli już się do czegoś takiego zabierasz to pooglądaj sobie inne projekt. Na internecie jest tego masa. Każdy czymś przyciąga, a to pomysłem, ciekawym kształtem, budowlą, gigantycznym drzewem. A twój... po prostu jest i tyle. Przykro mi, ale musisz się jeszcze sporo nauczyć.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...