Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet?

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jaki macie internet i z czego ? Ja mam z orange i chciałbym sobię powiększyc troche, ale nie mogę bo jest napisane że max 10mb w mojej okolicy.Mieszkam 30 km do Poznania ,czy mam szanse na lepszy internet ?

­

Opublikowano

Hym... Ja też mam Orange ale do 20. Tak słabo że nie przekracza 4. Więc ciągnę z Play i:

2jcJiVU.png

Opublikowano

Ja mam z neostrady do 10 i mam ok. 3/4 mb.

Jak na wioskę, otoczoną lasami itd. to jest sporo. (wiem, że to nie ma sensu)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Polecam takich okolicznych dostawców, ja mam dosyć tanio szybki internet z TOYA, jednak mam słaby router, przez co na laptopie (daleko od routera) jest tak:

4122408500.png

A troszkę bliżej...

4122416859.png

Polecam.

PS. Mieszkam na wsi - mniej niż 2000 ludności.

Opublikowano

Hej jaki macie internet i z czego ? Ja mam z orange i chciałbym sobię powiększyc troche, ale nie mogę bo jest napisane że max 10mb w mojej okolicy.Mieszkam 30 km do Poznania ,czy mam szanse na lepszy internet ?

Mam neta z Dialogu, 20mb. Z tego co wiem możesz spróbować napisać do Orange pismo o dostosowaniu łącza do Twoich potrzeb. Choć podobno często takie pisma niestety odrzucają z przyczyn technicznych.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od wielu już lat posiadam UPC i jestem bardzo zadowolony. Żadnych problemów z prędkością nie miałem. Aktualna prędkość:

3645370391.png

Na umowie 250/20 :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Od wielu już lat posiadam UPC i jestem bardzo zadowolony. Żadnych problemów z prędkością nie miałem. Aktualna prędkość:

Ile płacisz miesięcznie ?

Opublikowano

4812914245514841044033.jpeg

Za ten pakiet płacę 194 zł

Za sam internet płacę 29zł, dzięki temu że posiadam internet, telefon i telewizję ;)

@Linaxis

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

4812914245514841044033.jpeg

Za sam internet płacę 29zł, dzięki temu że posiadam internet, telefon i telewizję ;)

@Linaxis

2ug0849.jpg

Ja za 80mb/s płacę 6 dyszek

zy95qg.png

Opublikowano

Kolega ma 1GB/s internet z Netcologne w Niemczech tu te prędkości to norma, w Köln, internet jest bardzo szybki, dzięki światłowodami.

52329085937680963647.jpg

To opłaca się za te pieniądze, tutaj za 16Mb/s trzeba dać 30Euro

Trzeba wracać do Polski :D

Opublikowano

Trzeba patrzeć na to jak daleko od centrali się mieszka, jakie są kable itp. Ja mam 10Mbit i nie da się wiecej ze względu na infrastrukturę. I żaden usługodawca nie da więcej, bo sie nie da. MAm orange i nie narzekam, ogólnie transfer mam cały czas stały, nawet wieczorami.

Opublikowano

Upc umowa 60 mb/s

Najpierw miałem te 56 mb/s około

a później sie coś spierdoliło i mam tak

4165325737.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...