Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras - Sponsoring + Wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ponownie oferuję sponsoring...

Oferuję:
-Stronę WWW na nowych skryptach by zielsko.com
-Pełną oprawę graficzną 
-Skina IPB pod wygląd strony by mediainfini
-Maszynę dedykowaną (każdy dostanie osobną).

-Maszynę "wsparcia" kimsufi
-Reklamę u YTuberów (opłacę każdego ytubera którego mi podeślecie (związanego z MT2) plus durzucę kilku od siebie)
-Inwestycja na poziomie 4-6tys wliczając reklamę
-SysAdmina (Arsob)
-Support (w przypadku problemów/pomoc z graczami teamem itd)
-Przyjemną atmosferę pracy oraz możliwość spotkania się na piwko itd:)

Wymagania (jeśli któregoś z punktów nie spełniasz to nawet nie pisz)
-Skończone pliki serwerowe wraz z nowościami (minimum 95%)
-Baza screenów (nowości itd) + opis serwera aby ładnie zobrazować projekt
-Serwer na Source mocno rozbudowany 
-Dużo nowości
-Jeden lub maksymalnie dwóch techników 
-Znajomość Python
-Znajomość Lua
-Zapał i chęć do pracy. 

Co mnie wyróżnia:
- Ogromna swoboda (wybieracie sobie dowolny team... nikogo Wam nie wciskam do teamu)
- Nie ograniczam ani nie zmuszam nikogo do czegoś… 
- Możecie mieć swojego tsa, swoje forum, dowolnie wymyśloną przez siebie grafikę (wygląd), współpracować z dowolnym grafikiem (ja go opłacę) itd..
- Profesjonalne podejście. Jak robić serwer to tak, aby Wasze nicki były już swojego typu renomą. 
- Nie ingeruję w wygląd serwera… jedynie radzę… możecie zrobić nawet 5000setów… ważne abyście przeszli weryfikację… jak Was zatwierdzę to później nie ingeruję w wygląd plików serwerowych i Wasze aktualizacje. 
- Ogromne zaplecze wsparcia (nie było w Naszej karierze problemu z którym nie daliśmy sobie rady). Współpracuję z genialny sys adminem (Arsob) oraz z Arkadiuszem. Poza tym, mam duże zaplecze do pomocy (administratorów mt2) osób które naprawdę coś potrafią a nie pierd*lą czego oni nie robią na mpc. Większość była i jest twórcami bardzo dobrych serwerów mt2. 
- Doświadczenie

Działamy jako firma więc istnieje możliwość spisania umowy jeśli ktoś obawia się o swoje pliki serwerowe lub wypłatę. 
Jeśli nie masz możliwości dojechania aby spisać umowy ze mną to ja dojadę do Ciebie. 

Kontakt GG: 23141856

Pozdrawiam, Hooltras (EG)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poważny człowiek, który zna się na rzeczy. Myślę, że jest jednym z najlepszych sponsorów. :) 

Oferta również konkretna i estetyczna.

Dlatego polecam z całego serca i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Najlepszy sponsor w całym świecie metina + z takim zapleczem.

Ahh zapomniałbym - bardzo bogaty, wyciśnijcie z niego każdą złotówkę :P

Opublikowano

Polecam serdecznie, jeden z najlepszych sponsorów na tym forum. 

Poza tym słyszałem, że Hool miał skończyć po invorii.. a tu proszę. :D 

Jeszcze raz polecam, zaufany człek. ­

Opublikowano

Polecam serdecznie, jeden z najlepszych sponsorów na tym forum. 

Poza tym słyszałem, że Hool miał skończyć po invorii.. a tu proszę. :D 

Jeszcze raz polecam, zaufany człek. ­

taki był plan ale może …. ktoś… coś… zaskoczy mnie :)

Exile@  xD  :D  :P  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

A no polecam Hooltras'a, zna się na rzeczy nie owija w bawełnę. Plus takie warunki, palce lizać! 

Opublikowano

Jeszcze pamiętam jak Hool'a nie chcieli przyjąć na pewnym serwie na moderatora :) A teraz tak się rozwinął że klepie sb ładne sianko.

Gz i Polecam.

Opublikowano

Ja mam mieszane uczucia z powodu nestiuma.

Ale jak miałem u tego pana stać nie było żadnych problemów

czemu? Ja wszystko co chcieli zrobiłem i warunki spełniłem… to że się pokłócili i powyjebywali to już nie mój problem. Jak już pisałem w temacie… w sprawy teamu się nie mieszam. 

Mogli mieć na spokojnie z 2k online… no ale niestety… wyszło jak wyszło. Poza tym sponsorowałem ich ze względu na BBC (Artura) (sponsorowałem KAjetana, Jego brata) , mojego byłego GMa z nexusa, którego lubię. 

Nie mam nic do zarzucenia sobie bo nawet game dostali połatany, który nie pada. To był wzorowy sponsoring + wsparcie bardzo duże. 

Opublikowano

jak najbardziej na TAK !

z Karolem współpracuje już od paru lat, wykonuje dla Niego style pod fora IPB,

nie ma problemów z dogadaniem się, doświadczony w tym co robi

jak najbardziej polecam :)

Opublikowano
Hooltras to człowiek, który posiada w sobie same pozytywne cechy charakteru.

Jest honorowy, odpowiedzialny. Zadba o każdy projekt, w każdym stopniu.

Ceni się u niego przede wszystkim zaufanie i rozsądek a to wg. mnie najważniejsze cechy, bacząc na dzisiejszych sponsorów..

Pracowałem z nim kilka miesięcy, nie zawsze mieliśmy dobre układy ale to z większości mojej strony tak się działo.

Posiada w zasobie porządnych ludzi, (Arsob & Arkadiusz ) Dwie osoby, które mają szeroką wiedzę na temat oprogramowań.

Pracowanie z EG zapewnia serwerowi przede wszystkim stabilność, oryginalność i pełen profesjonalizm.

Polecam i gorąco pozdrawiam!

Ps: Nie oczerniajcie Karola przez projekty, które on sponsoruje, nie jego głowa w tym, że serwer, który sponsoruje pada czy zostaje wyłączony.

Jak tak jest to tylko z winy Techników. 

Ps2: Najlepszy sponsor na rynku ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hooltras to człowiek, który posiada w sobie same pozytywne cechy charakteru.
Jest honorowy, odpowiedzialny. Zadba o każdy projekt, w każdym stopniu.
Ceni się u niego przede wszystkim zaufanie i rozsądek a to wg. mnie najważniejsze cechy, bacząc na dzisiejszych sponsorów..

Pracowałem z nim kilka miesięcy, nie zawsze mieliśmy dobre układy ale to z większości mojej strony tak się działo.
Posiada w zasobie porządnych ludzi, (Arsob & Arkadiusz ) Dwie osoby, które mają szeroką wiedzę na temat oprogramowań.
Pracowanie z EG zapewnia serwerowi przede wszystkim stabilność, oryginalność i pełen profesjonalizm.

Polecam i gorąco pozdrawiam!

Ps: Nie oczerniajcie Karola przez projekty, które on sponsoruje, nie jego głowa w tym, że serwer, który sponsoruje pada czy zostaje wyłączony.
Jak tak jest to tylko z winy Techników. 

Ps2: Najlepszy sponsor na rynku ;)

Ahh.. ta dwulicowość  xD

Ciekawa i bardzo rozbudowana oferta, polecam.

Opublikowano
Opublikowano

Polecam Hoolsa - miły, sympatyczny, poważny, dorosły człowiek który sponsoruje/sponsorował już dużo profesjonalnych serwerów metin2. 

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

czemu? Ja wszystko co chcieli zrobiłem i warunki spełniłem… to że się pokłócili i powyjebywali to już nie mój problem. Jak już pisałem w temacie… w sprawy teamu się nie mieszam. 

Mogli mieć na spokojnie z 2k online… no ale niestety… wyszło jak wyszło. Poza tym sponsorowałem ich ze względu na BBC (Artura) (sponsorowałem KAjetana, Jego brata) , mojego byłego GMa z nexusa, którego lubię. 

Nie mam nic do zarzucenia sobie bo nawet game dostali połatany, który nie pada. To był wzorowy sponsoring + wsparcie bardzo duże. 

Przykro miże tak wyszłolecz człowiek uczy się na błędach nabiorę większego doświadczenia i może jeszcze kiedyś coś zaoferuję :)

Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...