Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooltras - Sponsoring + Wsparcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć ... po takim czasie znajomości tylko jedno : nie tylko genialny sponsor, ale także genialny człowiek. Z czystym sumieniem mogę polecić - nie znajdziecie nikogo lepszego. Dobry kontakt, świetne zaplecze techniczne , czego chcieć więcej ? :) Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam Hooltrasa . Gwarancja Udanego projektu zawsze pomoże oraz podpowie co i jak. Jako iż Jest on najlepszym sponsorem w dziedzinie metin2 polecam go.

07791606152570342438.jpg

Opublikowano

Polecam.

Większość serwerów wypuszczonych na naprawdę konkretnym poziomie.

Skoro większość osób poleca za podejście i rzetelność to coś w tym musi być.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zdecydowanie polecam, moim zdaniem najlepsza dostępna forma współpracy jeśli chodzi o temat Metin2. Doświadczona osoba posiadająca ogromne możliwości oraz przede wszystkim uczciwe podejście do ludzi.

logo.png

Opublikowano

Słodzą i słodzą... No, ale co mogę? Jedyne co mogę napisać to to, że polecam. Współczuję z powodu Nestium, bo pieniążki w błoto. Serwery zawsze dopracowane i rozreklamowane, dodatkowo zaopatrzone w profesjonalną grafikę reprezentującą serwer i design strony oraz forum. Miałem okazję pośrednio współpracować z Hool'em na forum 4Fora. Wszystko było w porządku, lecz niestety forum już nie istnieje. Uczciwy i miły człowiek posiadający bardzo sympatyczną kobitkę. ;)

Praca pod płaszczem EnterGames to zaszczyt. Podsumowując - gorąco polecam.

Opublikowano

­Oczywiście polecam.

Widać po wszystkich projektach którymi się opiekuję i opiekował, jak dobrze prosperują i jaką mają pomoc.

Nic dodać nic ująć, jak się ma porządny projekt i wie się czego chce to warto do niego iść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...