Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to na rework jest już za późno, co najwyżej możecie zrobić reset i wystartowac jeszcze raz.

Nie wiem jak sobie to wyobrażacie, chcecie utrudnić rozgrywkę( a co z tymi graczami, ktorzy mają już wszstko x1000) Tak jak mówię, serwer był spoko i zjebaliście masakrycznie.

Będzie reset oraz start od nowa.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o usunięcie tych petów z serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1399653-ss-pety-na-serverze-castios/

W przeciwnym razie nie będziecie mogli mieć publikacji.

tyle że te pety są na reworku a nie tutaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

wywal jeszcze prezke inari bo też zajebali te pety + exoriana i te inne z góry możecie słowa zablokować bo to co się tu dzieje to paranoja

+ mam wierzchowce (nowe) i inne pety, czyli przepraszam bardzo co ja mam dodać na serwer? może zamiast zajmować się moim serwerem idź do innych spamować bo z tego co widziałem to nie tylko ja mam nowe pety, mam ci wymienić serwery które wyciągnęły z innych serwerów/gier?

@kwiatmix no czekam aż wywalisz prezke inari

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Hyhy to teraz będzie Castios złodzieje / dostałem sporo zgłoszeń.

Nie będziemy tego tolerować  xD  xD  xD

Coś się z tym forum dzieje ..  :D  :D

Opublikowano

Hyhy to teraz będzie Castios złodzieje / dostałem sporo zgłoszeń.

Nie będziemy tego tolerować  xD  xD  xD

Coś się z tym forum dzieje ..  :D  :D

Ktoś tam raz napisał,że spuścili kwiatmixa ze smyczy. :D 

Juz masz odpowiedz.

Opublikowano

Te pety są dostępne wszędzie. Możesz też moją prezke wywalić i wszystkich innych serwerów bo każdy serwer ma jakiś quest z PL lub coś w kliencie z PL 

Z tego co mi wiadomo Postacie też nie są autorskie.

Kiedy restart? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Ktoś tam raz napisał,że spuścili kwiatmixa ze smyczy. :D

Juz masz odpowiedz.

Właśnie o tym mówię ..  :rolleyes:

Opublikowano

Te pety są dostępne wszędzie. Możesz też moją prezke wywalić i wszystkich innych serwerów bo każdy serwer ma jakiś quest z PL lub coś w kliencie z PL 

Z tego co mi wiadomo Postacie też nie są autorskie.

Kiedy restart? 

­

po prostu nie wierze w człowieka, jak ty śmiesz masz tak wgl. pisać nie wiem po co ja robie rework skoro mi prezke wywali? no to śmiech jest, najlepiej stawiajmy serwery na terenzo i korzystajmy z elementów w dziale dl bo przecież jak masz WYCIĄGNIĘTY model to juz nie możesz startować!

restart jakoś w maju.

­

Opublikowano

Kwiatek dobrze prawi...

Castios złodzieje, nawet Crime się przyznał do tego.

A co gorsze, sprzedaje inne osoby, które mają tego peta na serwerze. Żałosne...

Widać, że hajs musi się zgadzać :)

Opublikowano

­

To usuń też sygnature, bo masz kradziony render i tekstury w niej, bezbeku.

Od kiedy tak napaleni jesteście na kradzione modele, co? Hajs Ci za to płacą, czy po prostu jesteś aż tak beznadziejny i Ci ranga w głowie namieszała?

Skoro tak się spuszczacie nad kradzionymi rzeczami, to wypierdol wszystkie prezentacje z tego działu. A jeszcze ostatnio uważałem Cie za jedyną nadzieje tego działu ale jak widać, nadzieja zgasła.

Opublikowano

@kwiatmix

Na c**j sie udzielasz w tych publikacjach jak jestes czlowieku zielony? Nie wiesz kto co zajebal itp ^^ Skoro idziesz tokiem myslenia " cos z innej gry w metinie " To usune prezke czy tez cos zajebane to usune prezke

To wypierdol prawie wszystkie prezki z tego MPC koxie :)

Opublikowano

Kradzione itemy, pety, potwory i sobie je przywłaszczacie.

Nie polecam.

Administrator jest wulgarny tak poza tym.

P.S.

77605111096643_1585863995002435_18833699

xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

A to ktoś z teamu mpcforum stawia swój serwer czy jak że tak sie przyczepiają do innych prezentacji? ;D Btw wywal kwiatmix odrazu caly dział publikacji bo na każdym serwerze by sie coś znalazło do czego by sie można czepic 

33748387117269464751.png

Opublikowano

A to ktoś z teamu mpcforum stawia swój serwer czy jak że tak sie przyczepiają do innych prezentacji? ;D Btw wywal kwiatmix odrazu caly dział publikacji bo na każdym serwerze by sie coś znalazło do czego by sie można czepic 

no też sie nad tym zastanawiałem, nie zdziwię się jak wywalą to subforum (publikacje serwerów)  xD

­

Opublikowano

no też sie nad tym zastanawiałem, nie zdziwię się jak wywalą to subforum (publikacje serwerów)  xD

­

A że tak zapytam na c**j jest dział modele 3d na mpc skoro za uzywanie grafik 3d z innych gier wywalają prezki? :D

33748387117269464751.png

Opublikowano

K***a. a czy autor tych prac pisze żeby usunął je z serwera? Bo ja tu czegoś takiego nie widzę. -.-

Z ciebie taki moderator że ho ho.. przypominam że zalegasz mi 5% za bronie xD

// już nie wspomne o twoim starym avatarze i sygnaturze, których oryginał widziałem na epvp ^^

­

Opublikowano

Halo Policja proszę przyjechać na MPCForum.

# Jest to zwykły dowód, że niektórym ludziom od rangi się w głowie przewraca i nie powinny mieć nic więcej niż Membera.

# No chyba, że jest jakieś ogólne zarzędzenie dotyczące takowych prezentacji, co dla mnie jest śmieszne bo za niedługo będziecie 

# szukali specjalnych ludzi do teamu, którzy będą mieli sprawdzać czy przypadkiem ktoś nie wrzucił Peta i to jeszcze ogólno-dostępnego :D

Nie rozumiem od kiedy zaczęło to komuś przeszkadzać, od zawsze w tej branży ludzie kradną co popadnie.

A spory co jest kogo rozwiązuje się miedzy sobą ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A że tak zapytam na c**j jest dział modele 3d na mpc skoro za uzywanie grafik 3d z innych gier wywalają prezki? :D

Kwiatmix nie zna się poprostu na swojej pracy. ;)

Zawsze to było także jak autor napiszę żeby usunąć jakąś rzecz z clienta i administrator tego nie zrobi to wtedy delete a nie jak to robi xx ;d

­

Opublikowano

Pozostaje jeszcze pytanie czy faktycznie chodzi tu o serwer MPC czy może robi się zbyt duża konkurencja na rynku Metina jeśli chodzi o privy i któryś z serwerów za pomocą kwiatka w doniczce pozbywa się tych które mogą zaszkodzić ich frekwencji  ;P Bo tak na dobrą sprawę nie ma serwera na tym forum który nie ma czegoś z innych serwerów i dosłownie w każdym można takowe znaleźć - to  zbroje, to pety, to sety itp itd wiec wszystkie jak stąd do Bangladeszu powinny być wyebane z publikacji za "kradzież , zapożyczenie z innych gier i serwerów". Praktycznie każdy ma coś co można znaleźć na innym.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Pozostaje jeszcze pytanie czy faktycznie chodzi tu o serwer MPC czy może robi się zbyt duża konkurencja na rynku Metina jeśli chodzi o privy i któryś z serwerów za pomocą kwiatka w doniczce pozbywa się tych które mogą zaszkodzić ich frekwencji  ;P Bo tak na dobrą sprawę nie ma serwera na tym forum który nie ma czegoś z innych serwerów i dosłownie w każdym można takowe znaleźć - to  zbroje, to pety, to sety itp itd wiec wszystkie jak stąd do Bangladeszu powinny być wyebane z publikacji za "kradzież , zapożyczenie z innych gier i serwerów". Praktycznie każdy ma coś co można znaleźć na innym.

Zaczynając od źródeł kradzieży to nie powinno tu być nawet prezentacji serwerów metina, bo żaden nie ma licencji.. Może i kwiatmixowi ktoś to narzucił, ale administracja napewno nie będzie tolerowała tego i albo go naprostują albo wyrzucą całkowicie i będzie sobie kwiatek mógl.. Naskoczyć :>

­

Opublikowano

Kwiatmix nie zna się poprostu na swojej pracy. ;)

Zawsze to było także jak autor napiszę żeby usunąć jakąś rzecz z clienta i administrator tego nie zrobi to wtedy delete a nie jak to robi xx ;d

­

Właśnie osoba, która kupiła te modele do mnie napisała. Następne posty otrzymają odpowiednią nagrodę. Nie znacie sytuacji, więc proszę o zaprzestanie tego co robicie.

Opublikowano

Właśnie osoba, która kupiła te modele do mnie napisała. Następne posty otrzymają odpowiednią nagrodę. Nie znacie sytuacji, więc proszę o zaprzestanie tego co robicie.

@kwiatmix

No to ją nam przedstaw, tak aby każdy wiedział o co chodzi i nie dostał "Nagrody" od wielmożnego pana.

Czym się kierowałeś przy stwierdzeniu, że owy kupiec modelu mówi prawdę? Skąd masz pewność, że autor sprzedał go tylko jemu.

Jeżeli nie jest to zarządzenie Administracji MPC to dalej twierdzę, że od rangi w głowach się pierdoli.

# Jeżeli nie potrafisz nam tego wyjaśnić to wpierdol mi poprostu 5%, a resztę dopowiemy sobie sami xD.

btw. Regulamin Lokalny Działu Metin2 Publikacje Serwerów

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...