Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie osoba, która kupiła te modele do mnie napisała. Następne posty otrzymają odpowiednią nagrodę. Nie znacie sytuacji, więc proszę o zaprzestanie tego co robicie.

Jesteś żałosny. 

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie osoba, która kupiła te modele do mnie napisała. Następne posty otrzymają odpowiednią nagrodę. Nie znacie sytuacji, więc proszę o zaprzestanie tego co robicie.

A to jest jakaś różnica np jesli sam sobie wyexportuje modele a kupie od innego grafika 3d? :D

33748387117269464751.png

Opublikowano

­

Znam sytuacje i to doskonale, po prostu jesteś zwykłym pieskiem na posyłki w dodatku wierzysz w kazde słowo swoich koleżków których 3/4 Cie w d***e ma i wykorzystuje twoją posade, a model jest z innej gry i to, że twój ''kumpel'' go kupił nie czyni go jego własnością. Skończ się pogrążać bo wystarczająco ten dział ma zaniżoną opinie to jeszcze ty ją pogarszasz.

Opublikowano

W przypadku tego serwera nie było ważne kogo jest ten model, ważne było, że został ukradziony. Nie wiem czy to z innej gry, czy to z innego serwera, ale został ukradziony.

http://www.mpcforum.pl/topic/1399653-ss-pety-na-serverze-castios/?p=11879646

Jeżeli coś jest niejasne to proszę o prywatną wiadomość. To nie jest temat na taką rozmowę.

Nadal czekam na zamknięcie prezentacji serwerów które nie kupiły tych petów.

O ile się nie myle to jest forum, a tutaj prezentacja mojego serwera, masz do niego problem więc chce to tutaj wyjaśnić, nie będę pisał na pw, a % które dałeś zbije sobie ukradzionymi modelami.

­

Opublikowano

W przypadku tego serwera nie było ważne kogo jest ten model, ważne było, że został ukradziony. Nie wiem czy to z innej gry, czy to z innego serwera, ale został ukradziony.

Jeżeli coś jest niejasne to proszę o prywatną wiadomość. To nie jest temat na taką rozmowę.

@kwiatmix

Wyjaśniłeś tylko dlaczego masz ewidentny ból dupy o coś co jest oczywiste w tym dziale od kilku lat, ale nie wytłumaczyłeś nam dlaczego takiego pkt nie ma nadal w regulaminie.

Jest to twój wymysł jako Lidera? Czy Administracji MPC. Chcę się dowiedzieć jakie korzyści czerpiesz z takich działań ;)

Reasumując twój tok myślenia wyrzućmy ten dział bo używanie na swoim serwerze modeli Ymiru jest również powodem do wywalenia prezentacji.

# Zrozumiałbym tą całą sytuację, gydby sprawa była oczywista, ale nie jest.

Dziękujemy za wyczerpujące wyjaśnienia.

562171428942193283260.jpeg

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak samo jak source oraz pliki serwerowe które znajdują się w działach na mpc one również były kradzione wiec mpcforum pośredniczy w rozprowadzaniu nielegalnego oprogramowania. Reasumując nie wiem po co sie czepiasz o model czy 2 na jakims serwerze ;)

Btw. Kiedy wyrzucasz cały dział metina do kosza ;D

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tak samo jak source oraz pliki serwerowe które znajdują się w działach na mpc one również były kradzione wiec mpcforum pośredniczy w rozprowadzaniu nielegalnego oprogramowania. 

Uważaj bo dostaniesz bana za mówienie takich rzeczy, sam się kiedyś o tym przekonałem. :v

Opublikowano

Halo, czy ktoś mi powie, co wyprawia się z tym serwerem, że wywala do ekranu wybierania channelu po wyborze postaci? Były jakieś łatki do pobrania, albo coś? Bo niestety na forum Castiosa nie da się nic napisać bez akceptacji konta przez administratora.

Opublikowano

Halo, czy ktoś mi powie, co wyprawia się z tym serwerem, że wywala do ekranu wybierania channelu po wyborze postaci? Były jakieś łatki do pobrania, albo coś? Bo niestety na forum Castiosa nie da się nic napisać bez akceptacji konta przez administratora.

Zrobiłaś pewnie konto w Shinsoo, a zapomniałem je usunąć, zrób w innym i będzie działać.

­

Opublikowano

Podbijasz kolejny serwer :D  :O

A co to jakiś rework był serwa czy co?

Oczywiście. Już się rozpędzam. :]

Z tego, co czytałam na forum, to rework dopiero ma być. 

Opublikowano

Crime, rework będzie wyglądać tak samo jak to?

Jak co? Jak ten serwer?

Nie, będzie dużo zmian, o wszystkim będziecie poinformowani.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Podbijasz kolejny serwer :D  :O

A co to jakiś rework był serwa czy co?

Dopiero będzie.

Crime, rework będzie wyglądać tak samo jak to?

będzie lepszy, duuużo lepszy i odbugowany :D ja się o to postaram :p

­

Opublikowano

a "naprawiona" wersje tego serwera bedziecie stawiac jako s2 czy zamkniecie ten i tamten stanie "w jego miejscu" ?

Opublikowano

a "naprawiona" wersje tego serwera bedziecie stawiac jako s2 czy zamkniecie ten i tamten stanie "w jego miejscu" ?

Wszystko jest wyjaśnione na fanpage, nie chce tutaj wklejać tego bo zaraz ktoś się zleci.

­

Opublikowano

Serwer widzę ma mało ludzi prawie 400 ( o ile licznik nie jest podkręcony ).. Prezentacja nie zachęca do grania. Po za tym administracja na poziomie 13 lat co widać po tym co zrobili z jednym serwer-em ( o ile to prawda ). W sumie dobrze tam tym bo i tak mnie wkurzali. Ale nie polecam. Ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwer widzę ma mało ludzi prawie 400 ( o ile licznik nie jest podkręcony ).. Prezentacja nie zachęca do grania. Po za tym administracja na poziomie 13 lat co widać po tym co zrobili z jednym serwer-em ( o ile to prawda ). W sumie dobrze tam tym bo i tak mnie wkurzali. Ale nie polecam. Ale życzę powodzenia.

Dowody poproszę.

Opublikowano

Dowody poproszę.

Crime już ich wystarczająco dostarczył... Wszystko , na temat i dla każdego jasne.

Jak chcesz - to skacz "do wody". Liczę że "rework" ustoi max tydzień... Więc niepowodzenia. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Dowody poproszę.

Nie rób proszę z siebie teraz niewinnego każdy wie o tym i nie trzeba nic przedstawiać, mój kochany ;) Możesz podziekować koledze a życzę Wam tego samego co zrobiliście im :) Bo takiego chamstwa to chyba się nikt nie spodziewał, zwłaszcza z Waszej strony z osoby która prowadzi już serwer. Polecam wybrać się do dobrego psychiatry i porozmawiać o tym może Wam pomoże. Bo zachowaliście się jak banda gówniarzy, banda dzieciaków którzy zatrzymali się na rozwoju 13 latka. Nie pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...