Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - Mistrz Cieni

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj build, bo to nie jest poradnik tylko przedstawienie postaci. Dodaj jak grać, jakieś combo, masteriesy są źle dodane w defa.

Opublikowano

Nie zawsze z W warto iść do przeciwnika. :v

Na Quintach, lub markach zmieniłbym na AD, bo jednak jego ult i wszystkie skille skalują się z ad.

Raczej armor per lvl na sealach.

Nie bierze się 5% cd na Zedzie bez 5% cd w runach.

I te masterki to dno.

Słaby poradnik -1/10

Opublikowano

Bardziej skupiłeś się na jego umiejętnościach. Mógłbyś napisać troszkę więcej napisać jak nim grać ;) 

759081466790725720585.png

Opublikowano

build tez troche z dupy :/ poradnik ogólem dobry dla kogos kto chce uczyc sie zaczac grac zedem ale nic wiecej, zmien build i dodaj pare sytuacyjnych, napisz tez, ze ze wzgledu na sytuacje na linii mozna maksowac E pierwsze potem W albo E pierwsze potem Q, napisz tez o potrójnym shurikenie i o tym, ze jezeli uderzy cieniem E w przeciwnika spowolni go o xx %  na % sekund, i ze po trafieniu skillem w championa z w energia sie regeneruje cos w podobie pasywa listen'a o ile dobrze pamietam :) Dodaj tez, ze Zed bardziej wymaga odpowiedniego laning phase'u tzn farmy sustainu na linii w early niz killi :) tyle odemnie.

Opublikowano

Poradnik -10/10 nic nie ma opisane, już lepsze poradniki są na mobafire.

edit. ja pindole, brak botrka na zeda.

Opublikowano

Bardzo, bardzo słaby poradnik.

Nic nie zrobiłeś, dodaj więcej rzeczy, taktyk, zagrań, jakieś twoje pro playsy, skoro robisz poradnik do tej postaci to musisz grać tą postacia bardzo dobrze, zrobione na odwal.

Opublikowano

Zgadzam się takie 2/10 ( lub 1/5 jak kto chce :P). Popraw kilka rzeczy i będzie lepiej :)

Opublikowano

Bardzo, bardzo słaby poradnik.

Nic nie zrobiłeś, dodaj więcej rzeczy, taktyk, zagrań, jakieś twoje pro playsy, skoro robisz poradnik do tej postaci to musisz grać tą postacia bardzo dobrze, zrobione na odwal.

pro plejsy taaa użycie ulta i cofnięcie he-he

Opublikowano

Brak core - botrka w buildzie, jezu, grałeś Ty w ogóle tą postacią? Czy zrzynka z mobafire?

pro plejsy taaa użycie ulta i cofnięcie he-he

Zed to jedna z postaci o największym potencjale do plejsów, więc nie wiem o co Ci chodzi.

@ pls, jak już zamierzasz robić tuta to chociaż zrób go na 100%, bo to co tutaj jest zawarte może napisać każdy kto zagrał choćby 3 mecze tą postacią.

Dodaj do sytuacyjnych też merkurki, a hydrę w ogóle wypierdol. Masz przecież E.

Jednym słowem 3/10

Opublikowano

Brak core - botrka w buildzie, jezu, grałeś Ty w ogóle tą postacią? Czy zrzynka z mobafire?

Zed to jedna z postaci o największym potencjale do plejsów, więc nie wiem o co Ci chodzi.

@ pls, jak już zamierzasz robić tuta to chociaż zrób go na 100%, bo to co tutaj jest zawarte może napisać każdy kto zagrał choćby 3 mecze tą postacią.

Jednym słowem 3/10

pro plejsy chodzi mi o tego typa co tworzył ten poradnik. Nie zrozumiałeś?

Opublikowano

Jednym słowem 3/10

Chłopie ty sam uważasz się za prosa a sam nie ogarniasz.

Po nerfie Botrka Hydra jest z*******a, bardzo dużo osób tak gra Bjergsen, Best Shadow NA, również tak gram i zajebiscie sie sprawdza. 

P.S: Tamtemu typkowi chodziło o autora poradnika.

Opublikowano

No chłopie ty weź te runy i masteriesy pozmieniaj....

Ty żeś ten poradnik chyba specjalnie dla jaj zrobił...

Niepodoba się to po co patrzycie jeju

Opublikowano

O KKURWA TE RUNY HAHAHAHAHHA NIE ZAUWAŻYŁEM ALE SKISŁEM CO TY CHCESZ MIEĆ 0 AD TYPIE I FULL PANCERZ? WEŹ IDZ LEPIEJ NA FORUM SELEXA I KUR** TAM TAKIE PORADNIKI WSTAWIAJ HAHAHAHAHA

Opublikowano

Esencje pod AD i glify pod flat cdr są lepsze. Masteriesy złe. Buty na cdr/Tabi/35% lepsze.

Opublikowano

Chłopie ty sam uważasz się za prosa a sam nie ogarniasz.

Po nerfie Botrka Hydra jest z*******a, bardzo dużo osób tak gra Bjergsen, Best Shadow NA, również tak gram i zajebiscie sie sprawdza. 

P.S: Tamtemu typkowi chodziło o autora poradnika.

Wskaż mi w mojej wypowiedzi zdanie, w którym uważam się za prosa. K***a, nie jestem challengerem, ale ogarniam Zeda na tyle dobrze, żeby wiedzieć co się na niego nadaje. Ok, hydra może być, jak tam chcesz, ale botrk jest core i bez niego wiele nie zdziałasz.

Niepodoba się to po co patrzycie jeju

Z takim podejściem to nie bierz się w ogóle za pisanie poradników. Albo przyjmujesz krytykę na klatę i poprawiasz co trzeba, albo nie piszesz tuta w ogóle. 

pro plejsy chodzi mi o tego typa co tworzył ten poradnik. Nie zrozumiałeś?

Nie zrozumiałem, sry.

Opublikowano

­Runy to kwestia indywidualna - chcesz grać peny, grasz peny. Chcesz ad, grasz ad.

Ja osobicie wolałem ad marks/quint, hp per lvl seals i mr na glifach. Bardzo fajnie się grało.

Build możesz troche zmienić, dodaj/rozbuduj early/mid/late game.

Zmień czcionkę, kolory i poradnik będzie przejrzysty. Ewentualnie można jeszcze zapodać synergie/kontry.

Będzie dobrze.

//Plus na zachęte :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...