Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - Mistrz Cieni

Anonimowyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik -10/10 nic nie ma opisane, już lepsze poradniki są na mobafire.

edit. ja pindole, brak botrka na zeda.

nie opłaca sie bootrka na zedzie :) hydra lesza :) żeby botkr sie opłacał musisz zadać bodajże 7 aa podczas ulta , ale mogę się mylić ;) trzeba było by policzyć a ja słyszałem o tym dość dawno temu :) Weż pod uwagę też to ze mistrz cieni dostał ostatnio nerfy właśnie na Auto attack per lvl :)

Pomocnik
Opublikowano

Dodaj botrka do buildu. To jest Core item, Botrk i Yomu. Wbijasz w kolesia, odpalasz Yomu + Botrk i okładasz go hitami :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardziej skupiłeś się na jego umiejętnościach. Mógłbyś napisać troszkę więcej napisać jak nim grać ;)

Opublikowano

Według mnie w tym "poradniku" nie ma nic... Powinieneś przedstawić podstawowe buildy w przeróżnych teamach (chodzi o np x3 ap x2 ad) 
Zed w jungli nie radzi sobie a nawet jeśli ogarnia tą jungle to ganki jego są bezuzyteczne.
Co do runek które pokazałeś jedynie mogą wypalić na topie, lecz już na midzie z takimi runami większość postaci zje zeda ponieważ na midzie 80% postaci to postacie AP 

PS : Zed nie poradzi sobie jeszcze z vladimirem który przez swoją plame może spokojnie omijać ulti zeda :)

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przedstawiłeś Build,omówiłeś skille,Runy lecz zapomniałeś o Combo Oraz innych aspektach .

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...