Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - Wyjaśnienia, przeprosiny oraz obietnice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest, że połowa forum atakowała każdego kto uważał że L# jest wykrywalny. Dużo ludzi twierdziło, że nie ma żadnego anty cheat shielda.

Bo był, ale banalny do obejścia. Najwyraźniej nawet tego L# nie ogarnia XDDD

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Właśnie otrzymałem bana na jakieś konto 8 lvl, chyba tam używałem L#.

Od jakiś 3-4 miesięcy nie używam L# na main i czy jest możliwość że zostanie ono zbanowane?

Na innych kontach nie otrzymałem bana za używanie L#.

Witaj, algade121x

Działania na twoim koncie naruszają Warunki użytkowania League of Legends. Możesz przejrzeć je na
http://eu.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostało zawieszone do Sun Feb 22 22:22:22 PST 2201.

Jeśli masz jakies pytania, skontaktuj sie ze Wsparciem Gracza na https://support.leagueoflegends.com/home

Z wyrazami szacunku,
Wsparcie Gracza Riot Games

Opublikowano

Bo był, ale banalny do obejścia. Najwyraźniej nawet tego L# nie ogarnia XDDD

BoL ogarnia?

giphy.gif

Opublikowano

raczej wszyscy dostaniecie bana jeżeli użyliście L# trochę odpierdoliło i straciłem 4 konta ale lubię ich skrypty nawet jak będzie płatne to i tak im zaufam ;)

qxw0er.jpg

Opublikowano

Dostalem bana na 2 konta mainy. Potem śmiałem się z tych banów założylem 3 konta wbiłem po 3 lv włączyłem lag exploita i dostalem na kazdym bana ciągle zakładam nowe konta :D Cheater zawsze zostanie cheaterem ^^

Opublikowano

1. Parę dni temu pewni gracze dyskutowali o tym.. Choć ponoć to tylko plotki.. Wszystko może wyjść z tego. I mimo wszystko iż lol miał nigdy nie być p2w, może tak nastąpić. Jak znajdę tą dyskusję czy info, to napiszę o tym temat do dyskusji ;) Więc co do tego nie trzeba się na razie obawiać ponieważ wiadomo co to są ploty.

2. Są to programy które miały i mają ułatwiać grę. Po moich testach wyszło, iż nie potrafię zbytnio na tym grać a po za tym, kiedy już wraca się do normalnej gry bez dodatków, jest o wiele trudniej jak przed pobraniem dodatków.

Dlatego nic do tego mieć nie mogę, jednak jak ktoś opanował grę bez tych dodatków, to nie polecam zaczynać. Mi gra się lepiej np. No chyba że faktycznie używać ich nie umiem ale to szczegół :D

Pozdrawiam i miłej zabawy ;)

zgniłem

ani bol ani l# nic nie wgrywają do folderu z grą, weź pograj sobie w tetrisa bo na nic innego nie starczy ci wiedzy

- BoL wgrywa niektóre rzeczy do folderu z grą czy podmienia je, np skin hack. Tak czy inaczej, używałem to wiem. A tetris? fajna gra. Grasz w nią?

To by było na tyle chyba :P

1. Riot wie że jak to wprowadzi zniszczy całą przewagę na cometive scenie - która ma nad innymi moba : Dota, Smite etc 

2. A to już kwestia indywidualna każdego gracza, bo wciskanie spacji nigdy nie dawało perm wina. Ja np traktowałem skrypty jako rolę "trenera" uczyłem się na nich jak poprawie się gra mechanicznie. Bo dłuższym graniu na "spacji" znudziło mi się to i grałem wyłącznie na zoomhacku. Podobnie robiło wiele osób, z tego co czytałem.

Bol jak i skinhacki w mk czy L# nie podmieniały plików w LOL'u xD 

Opublikowano

O czym ty mówisz? Riot nie zgładził Sharpa... każdemu się zawze zdaży jakieś popełnienie błędu, człowiek to nie maszyna. Obiecali, że będą dokładnie sprawdzad kod, ja im wieże.

@FluX turcja

To fajnie, ze 'wieżysz'... Ale poczekaj, 'wieże' to sa w LoL'u, a wierzyć w cos to dwa rozne slowa.

///

Co do reszty, popelnili blad-super, nawet jesli nie beda popelniac to Riot predzej czy pozniej znajdzie sposob na kolejny ban łejw dla szaperino/bolerino.

bolerino italiano kmwtw

A kebaby to Turki, tak btw.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wczesniej Jodus był sprzedajna szmata i wszyscy chcieli zrobić mu wjazd na chatę a teraz przeprosił i połowa mpcforum go kocha i odbudował w nich zaufanie xD

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Wczesniej Jodus był sprzedajna szmata i wszyscy chcieli zrobić mu wjazd na chatę a teraz przeprosił i połowa mpcforum go kocha i odbudował w nich zaufanie xD

To dlatego że sami przyznali się do błędu a nie rżnęli głupa że to nie ich wina.

Przyznali się, przeprosili, obiecali poprawę.

Jak dla mnie spoko każdemu się czasem powinie noga :P

Myślę, że to ich nauczyło że to co mają teraz przez chwilę nie uwagi mogą stracić bardzo szybko i będą wszystko dokładnie sprawdzali dlatego tak długo nie ma Update'a :)

LtWxIU.gif

Opublikowano

Osoby, które mu groziły, bądź go wyzywały są niepoważne.

Wiadomą rzeczą jest, że nie zrobił tego specjalnie.

Każdy kto używał programu, był uświadomiony, jakie konsekwencje mogą za tym iść.

Pomylił się? Fakt, szkoda. Zostało zbanowane wiele wartościowych kont.

Ale przed odpaleniem programu, każdy wiedział, że coś takiego może nastąpić.

Kto go wyzywał? Maksymalnie 30% społeczności L#.

Dlaczego?

Bo wpadli w ogromny szał i trochę się zapomnieli.

Joduska zawsze pilnował, by każda aktualizacja była robiona bezbłędnie.

Raz im nie wyszło? Każdy jest człowiekiem.

Wg. mnie ma to swoje plusy i minusy, gdyż jestem przekonany, że drugi raz takiego błędu nie popełni.

Niebawem aktualizacja się pojawi i każdy będzie miał okazję wbić 30 level w 7 dni i zaczynać od nowa. ^_^

Opublikowano

Ludzie mowie wam grajcie po 5-6 dniach po wyjsciu nowego L# na np patch 5.3 macie mniejsze szanse na bana 

Moim zdaniem będzie jeszcze więcej osób uzywało tego programu nawet po tej fali banów 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ludzie mowie wam grajcie po 5-6 dniach po wyjsciu nowego L# na np patch 5.3 macie mniejsze szanse na bana 

Moim zdaniem będzie jeszcze więcej osób uzywało tego programu nawet po tej fali banów

Dlaczego tak sadzisz, ze będzie więcej osób grało? Uzasadnij swoje zdanie. Na forum jest kilka postów w których jest napisane, że ludzie nie tkną już L#.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Będą wiecej grali na tym bo chcą zemsty :)

Jakiej zemsty? Myślisz, że Riot obchodzi banda 14 letnich polaczków smutnych bo zbanowali im konto? Kolejny ban na jape i c**j 

Opublikowano

I cebula PFRRRRRT SIĘ RZUCA. Nie mogę z was ludzie. Marcoly jednak miał rację co do L#. To program dla cebul, którzy nawet po sprzedaniu użytkowników do riotu przez twórcę do niego wracają bo jest to program darmowy.

Deadboy

Opublikowano

I cebula PFRRRRRT SIĘ RZUCA. Nie mogę z was ludzie. Marcoly jednak miał rację co do L#. To program dla cebul, którzy nawet po sprzedaniu użytkowników do riotu przez twórcę do niego wracają bo jest to program darmowy.

@Marcoly wszystko wyzywa od cebul, sam jest cebula, hehehehe

a skad pewnosc, ze sprzedal uzytkownikow? eh ;_:

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

I cebula PFRRRRRT SIĘ RZUCA. Nie mogę z was ludzie. Marcoly jednak miał rację co do L#. To program dla cebul, którzy nawet po sprzedaniu użytkowników do riotu przez twórcę do niego wracają bo jest to program darmowy.Za

Zarzuć dowodem, gdzie narzekałem na #L, bądź miałem do nich pretensje.

@Marcoly wszystko wyzywa od cebul, sam jest cebula, hehehehe

a skad pewnosc, ze sprzedal uzytkownikow? eh ;_:

Oczywiście że nie sprzedał.

Przyznał się, że nie zrobił dobrego obejścia. Gdzieś to już tłumaczyłem, że osoba która tworzy tak duży projekt, nie mogłaby 'od tak' cytuje:"sprzedać się".

BoL ma większe w tym doświadczenie i większą ekipę, która tworzy aktualizację.

Poza tym Ci panowie rozdali kilkanaście, jak nie kilkaset kont 30 level dla swoich Użytkowników jako rekompensatę za bany.

BoL nigdy nie posunąłby się do takiego czegoś.

L# jest młodszym projektem i jestem przekonany, że wygryzie BoL'a w konkurencji rynkowej. ;-)

Opublikowano

Jedyną cebulą tutaj jesteś Ty bo masz żal, że Ty musisz płacić za BoLa a my mamy wszystko za darmo :)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Jedyną cebulą tutaj jesteś Ty bo masz żal, że Ty musisz płacić za BoLa a my mamy wszystko za darmo :)

Nie znasz definicji cebuli

jak można nie obejść tak banalnego anticheata xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...