Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zobaczyć Gm Na Inv?

Yahiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem z własnego doświadczenia na www.metin2.com zrobić tutorial, jak zobaczyć GM'a lub jakąś inną osobę która jest na inv lub niewidzialna :]

Krok 1.

Pobieramy expbota stąd(do dowolnego serwera(globala) :P ):

http://www.mpcforum.pl/topic/128581-tut-jak-uruchomic-expboty-easymetin2-lonely-wszystkie-wersje/

Krok 2.

Logujemy się do świata gry poprzez expbota na wybraną przez siebie dowolną postać.

Krok 3.

W Prawym górnym rogu powinno pojawić się nam menu expbota wraz z mapką, wtem na mapce klikamy przycisk ,,Auto'' tak aby mapa się powiększyła.

Krok 4. HISTORIA MAPY:

czerwony.png?w=655 - Czerwony - Zwykłe, najzwyklejsze moby.

zolty.png?w=655 - Żólty - Moby które są zaznaczone przez expbota.

niebieski.png?w=655 - Niebieski - Moby które zadają nam obrażenia.

fioletowy.png?w=655 -Fioletowy- Kolor, szczególnie dla nas ważny. Pokazuje on metiny, bossy, bestiale na mapie w trybie auto. Bardzo dobry sposób na zarobek gdy nie chce nam się za specjalnie szukać metinów/bossów/bestiali ;]

zielony.png?w=45&h=25 - Zielony - Najbardziej przerażający mnie kolor na mapie w expbocie.Gdy ktoś będzie pisał że mamy czity itp...gmowie zaczną nas podejrzewać, i obserwować.

Dlatego gdy nie będzie nikogo obok nas widocznego, a na mapie będzie taki oto kolor, lepiej wyłączyć wszystkie hacki :] Oto GM. ( pokazuje także zwykłych graczy :])

Działa na wszystkich globalach :]

(oczywiście na tych pod które jest expbot)

Mam nadzieję że się przyda :]

PA :*

logo_black3.png

Gość keczupIMKRUL
Opublikowano

dobry tut.

nie psiałes co chcesz więc dałem 1 i - ^^

Gość keczupIMKRUL
Opublikowano

okej ale napsiz coc hcesz to zrobie multi i wyrównam ( dam + i 5 )

Opublikowano

Przydatne ;)

Plusik.

Najgorsze w tym jest, że jestem daltonistą i czasem nie rozróżniam kolorów O_o

Jak przeczytałem tuta i włączyłem expbota i zauważyłem żółty kwadracik na mapce to "o kur**! GM!" xD

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Dzięki , przyda się ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

nie przyda sie ale i tak leci 5* i + nie używam exp botów itd ale jak widać tutaj na pewny kolor metiny a na żadnym metinie nawet privie nie widać więc można byłoby zrobić takie coś co np wyszukuje teego koloru na mapce zielonego np i alarm sie włacza (jakaś fajna muza ;d)

i będzie miejsce na mapie oznaczone zielonym kółeczkiem - darmowa wersja wyszukiwawcza metków, co wy na to?

Opublikowano

up

noobie nie spamuj refreshami co 2h ^^^

report

Bardzo ladny tut ;] przyda sie thx . 5++

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Fajny tutek :D sprzyda się na PL'a :D

plusik ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...