Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JosziCraft

Triviamt2  

224 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmianki/dodania do dropu czy zostawiamy u handlarzy ?

• Drop
      46
    • Handlarze
      178
  2. 2. Dodajemy szkatułke serwerową ?

• Tak
      204
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie widziałem wzmianki o maszynie. Jaką maszynę posiadacie? Jesteście dobrze przygotowani na ataki? Dacie radę, czy jednak to tak kolorowo nie wygląda?

CO będzie zawierał IS?

Opublikowano

Pisz na priv w sprawie kontaktu, co do małż to mogą to zmienic, zrobia ankiete  . Fajnie w sumie by bylo. narazie przekazuje od nich info bo kotno joszicraft dostało bana chwilowo :/

a zainteresowanie rośnie .. :) yov70p.jpg

Opublikowano

prezentacja zrobiona mega słabo, rozdzielczość obrazków wygląda nie estetycznie, nie zachęciliście mnie tym w ogóle... Nie polecam

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

prezentacja zrobiona mega słabo, rozdzielczość obrazków wygląda nie estetycznie, nie zachęciliście mnie tym w ogóle... Nie polecam

czyli wygląda mega słabo bo jest kilka lekko rozciągniętych obrazków ? no cóż .. :)

Opublikowano

ss porozciągane, ale dla mnie ta czcionka jest czytelna no chyba, że ktoś ma problemy ze wzrokiem. Powodzenia i chyba mogę polecić.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

ss porozciągane, ale dla mnie ta czcionka jest czytelna no chyba, że ktoś ma problemy ze wzrokiem. Powodzenia i chyba mogę polecić.

No zapraszam na start, bo liczę, że dużo luda wbije.

Mam nadzieję, że będzie pełno gildii i rozgrywka się będzie kręciła

Opublikowano

Prezentacja średnia, screeny porozciągane.

Na serwerze nie widać czegoś co mogłoby przykuć uwagę, na mpc jest dużo takich serwerów.

Jest tu source?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Prezentacja średnia, screeny porozciągane.

Na serwerze nie widać czegoś co mogłoby przykuć uwagę, na mpc jest dużo takich serwerów.

Jest tu source?

Jest . :)

+ piszesz że średniawka, bo się do konkurencyjnego serwera przekonałeś albo coś.. A tu mówisz, że dużo jest takich serwerów. Gdzie bo nie znam podobnego?

no ale i tak zaraz sie pewnie ktoś znajdzie, kto powie, że na gotowcu :>

Opublikowano

Jest . :)

+ piszesz że średniawka, bo się do konkurencyjnego serwera przekonałeś albo coś.. A tu mówisz, że dużo jest takich serwerów. Gdzie bo nie znam podobnego?

no ale i tak zaraz sie pewnie ktoś znajdzie, kto powie, że na gotowcu :>

Tu nie ma nic do rzeczy konkurencyjny serwer, po prostu to jest moja opinia.

Podobny serwer np. Nevastia.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tu nie ma nic do rzeczy konkurencyjny serwer, po prostu to jest moja opinia.

Podobny serwer np. Nevastia.

Zobaczymy po starcie, ja narazie się ciesze bo zainteresowanie wzrosło, widać że administracji zależy żeby coś z tego było :)

Opublikowano

w piątek o 18 :P

Dzięki :). Kolejne pytanie , dlaczego ani ts ani strona serwerowa nie działa i kiedy będzie działała ?

NLbc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...