Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JosziCraft

Triviamt2  

224 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmianki/dodania do dropu czy zostawiamy u handlarzy ?

• Drop
      46
    • Handlarze
      178
  2. 2. Dodajemy szkatułke serwerową ?

• Tak
      204
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­I gdzie ten klimat? Nie doszukałem się, serwer bez szału... zero gustu macie, bo zeby dawać te maski majów to trzeba być nie wiem kim... nie chce obrażać... W dodatku nie wiem co za ślepy idiota robił tą prezentacje, ale żeby rozciągać tak screeny to trzeba być na prawdę biednym i nie mieć szacunku do innych co to przegladaja. :x  ^^

Opublikowano

­I gdzie ten klimat? Nie doszukałem się, serwer bez szału... zero gustu macie, bo zeby dawać te maski majów to trzeba być nie wiem kim... nie chce obrażać...

Przyjemnie sie gra i oto chodzi, a z tego co widze to praktycznie na kazdym serwerze są maski majów :) a gust ma każdy swój . 

Opublikowano

­

Przyjemnie sie gra i oto chodzi, a z tego co widze to praktycznie na kazdym serwerze są maski majów :) a gust ma każdy swój . 

Przyjemna gra nie ma nic wspólnego z klimatem.

ps. święta się skonczyły, po co te kostiumy, renifer? i gdzie ten klimat z jednorożcem wystepuje bo nie moge sobie przypomniec.

Opublikowano

Jak dla mnie to prezentacja kuje w oczy ;/

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

kostiumy zostały pokazane przykladowe, skoro mam je na serwerze to dlaczego mam ich nie pokazać ? Według mnie przyjemna gra ma dużo wspólnego z klimatem, a jeśli chodzi o jednorożce, kto co lubi :) btw, marna reklama wlasnego serwera :) . Dobranoc !

Jak dla mnie to prezentacja kuje w oczy ;/

Troche racji masz jeśli chodzi o czcionke, niestety w tym momencie jest troszkę za późno na zmiane :)

Opublikowano

Zmień te napisy w prezentacji, bo to jakaś porażka.. 

Poza tym serwer nie ma niczego ciekawego, co mogłoby przykuć uwagę, neutral. 

Powodzenia. 

Ps. Klasy wyrównane?

Opublikowano

Tak. 

Serwer ma naprawdę o wiele więcej detali, któe zostały pominięte w prezetnacji, tak jak system energii, arena PVP i inne. Dzis to uzupełnimy.

­I gdzie ten klimat? Nie doszukałem się, serwer bez szału... zero gustu macie, bo zeby dawać te maski majów to trzeba być nie wiem kim... nie chce obrażać... W dodatku nie wiem co za ślepy idiota robił tą prezentacje, ale żeby rozciągać tak screeny to trzeba być na prawdę biednym i nie mieć szacunku do innych co to przegladaja. :x  ^^

Troche szacunku kolego :) a prezentacje robiłem bardzo długo, bylem juz zmeczony a na 100% chcialem ja dodac w poniedziałek bo obiecałem to kilku osobom, dzis gdy wróce ze szkoły wszystko będzie poprawione :) 

Opublikowano

Prezentacja trochę słaba, te napis... ciężko czytelne ;P no ale nic, powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Lol wytężać wzrok tak ;p zaraz zeza dostane. Nie czytelne, rozciągane, zmniejszane, nie wyraźne screeny. Co do kostiumów nie ma co się przyczepiać na prawie każdym syfiaste jakieś są dodawane.

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Osoby które tworzyły ten serwer zmarnowały swój czas ponieważ na tym czymś tłumów nie będzie, a co najwyżej 100 osób i po tygodniu OFF4Ever

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Prezentacja jest ładna, lecz część zdjęć jest rozmazana.

Powodzenia :)­

Opublikowano

Osoby które tworzyły ten serwer zmarnowały swój czas ponieważ na tym czymś tłumów nie będzie, a co najwyżej 100 osób i po tygodniu OFF4Ever

powiedział fan balmory, czy na Balmorze jest coś ciekawego poza Fubu i jego zdolnością reklamy ? :) a co do reszty zdania jeszcze się przekonamy .

Prezentacja jest ładna, lecz część zdjęć jest rozmazana.

Powodzenia :)­

Dzieki, naprawde musialem wczoraj wrzucic prezke dlatego tak wyszło, wlasnie wrocilem do domu i biore się odrazu za naprawe :)

Opublikowano

powiedział fan balmory, czy na Balmorze jest coś ciekawego poza Fubu i jego zdolnością reklamy ? :) a co do reszty zdania jeszcze się przekonamy .

Dzieki, naprawde musialem wczoraj wrzucic prezke dlatego tak wyszło, wlasnie wrocilem do domu i biore się odrazu za naprawe :)

Co tutaj ma do rzeczy Balmora? Przecież to prezentacja trivii, a sam autor pisze o nim nie wiadomo po co?

kostiumy zostały pokazane przykladowe, skoro mam je na serwerze to dlaczego mam ich nie pokazać ? Według mnie przyjemna gra ma dużo wspólnego z klimatem, a jeśli chodzi o jednorożce, kto co lubi :) btw, marna reklama wlasnego serwera :) . Dobranoc !

Troche racji masz jeśli chodzi o czcionke, niestety w tym momencie jest troszkę za późno na zmiane :)

­Jeśli w Warszawie idzie ktoś z koszulką z Londynem to każesz mu ją ściągać, czy wyzywasz, że Warszawa lepsza? Btw. nikt nie będzie specjalnie edytował sygnatury, żeby wypowiedzieć się w innym temacie...

Jak dla mnie serwer zwykły, nic nowego.

Nie polecam ze względu na osobowość administratora.

tenor.gif

Opublikowano

Strasznie kłuję w oczy, serwer może być, ale nie jest rewelacyjny, jest praktycznie... neutralny? Nie jest tam dodane praktycznie nic nowego i wątpie aby wiele ludzi na nim zagrało. Już sama prezentacja o tym mówi :3

Opublikowano

Trzeba było jeszcze bardziej porozciągać te obrazki, bo za ładne! Drop z metinów\bossów, dużo tam widać, naprawdę. Brak kontrastu koloru napisów z tłem, co równa się zlewaniu całości. Ostatnie zbroje, oraz bronie nie prezentują się za specjalnie. Brak widocznych nowości, sklejone poradniki z mpcforum/elitepvpers. Wróżbitą nie jestem, ale na serwerze nie ma co się spodziewać wielu graczy.

Opublikowano

Trzeba było jeszcze bardziej porozciągać te obrazki, bo za ładne! Drop z metinów\bossów, dużo tam widać, naprawdę. Brak kontrastu koloru napisów z tłem, co równa się zlewaniu całości. Ostatnie zbroje, oraz bronie nie prezentują się za specjalnie. Brak widocznych nowości, sklejone poradniki z mpcforum/elitepvpers. Wróżbitą nie jestem, ale na serwerze nie ma co się spodziewać wielu graczy.

odswiez strone prosze :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być niezły dawno takiego nie widziałem ciekawe mapy nic nie jest przesadzone

w serwerze nie ma dużo nowości które są zbędne i zniszczyły polską wersje gry.

Jedyne co mi nie odpowiada to dużo małż dropi i może być uciążliwe otwieranie proponuje zmienić aby dropiły perły ale rzadziej

myślę że pomogłem na starcie pojawię się 

Pozdrawiam

Nie rozumiem waszych komentarzy ponieważ kiedyś robiłem serwer i przez takie wyssane z palca informacje upadł przed startem 

dlatego trzymajcie się i nie dajcie się hejterom 

maski majów ci nie pasują to nie używaj prezentacja jest reklamą a nie grą

ja uważam że prezentacja jest fajna wszystko jest pokazane to jest kwestia gustu.

Panero nie wiem co twój komentarz ma się w ogóle do gry.

Nie chcesz nie graj ale tego typu komentarze są żałosne nie zawierają nic konkretnego świadczą tylko dobrze o tym serwerze ponieważ nie ma w nich nic sensownego

Opublikowano

set zbroi i broni do zmiany. dajcie cos unikalnego, czego nie maa na innych servach.

Narazie chcemy się skupić na starcie, a obiecuje Ci że po pierwszych kilku dniach zostaną dodane z*******e nowości, pewien technik z MPC jest mi winny sporo pieniędzy i będzie robił za to update do tego serwera . Pozdrawiam !!

Opublikowano

Jak dla mnie dodawanie tylu rzeczy, runy, tyle mask, jakieś inne g*wna, mija się z celem. Serwer wygląda bardziej na nudny, niż na ciekawy.

Mimo wszystko powodzenia.

Pozdrawiam.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...