Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JosziCraft

Triviamt2  

224 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmianki/dodania do dropu czy zostawiamy u handlarzy ?

• Drop
      46
    • Handlarze
      178
  2. 2. Dodajemy szkatułke serwerową ?

• Tak
      204
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada! Dodatkowo stare czasy metina nawet mi wróciły, co prawda to nie hard taki standardowy ale chętnie zawitam. Bronie 75 zdobywa się jakoś z rippera? Czy co?

Opublikowano

Mam pytanie, czy planujecie oprocz Yoshiego oraz Tusnego jakis youtuberów jeszcze ?

Tak reklama jest  od jutra zaczną sie pojawiac filmiki u youtuberów :) 

Ciekawie się zapowiada! Dodatkowo stare czasy metina nawet mi wróciły, co prawda to nie hard taki standardowy ale chętnie zawitam. Bronie 75 zdobywa się jakoś z rippera? Czy co?

75 z szkat ripa ew wymienić za szkatułki u npc ;)

Szkatułki można też wymienić: 1szkatułka riperra = 1 Szkat. Wodza orków + 1 szkat. Ognistego króla + 1 szkat. 9 ogonów . u Handu - Up

Opublikowano

Serwer jako tako wygląda dość przyjemnie.

Jedyne co drażni to te rozciągnięte screeny ale da się przeżyć.

Życzę powodzenia a tak btw skąd truta x?D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Adaś a ty będziesz nagrywał ?

Serwer jako tako wygląda dość przyjemnie.

Jedyne co drażni to te rozciągnięte screeny ale da się przeżyć.

Życzę powodzenia a tak btw skąd truta x?D

75 z szkat ripa ew wymienić za szkatułki u npc  ;)

Szkatułki można też wymienić: 1szkatułka riperra = 1 Szkat. Wodza orków + 1 szkat. Ognistego króla + 1 szkat. 9 ogonów . u Handu - Up

Opublikowano

Adaś a ty będziesz nagrywał ? Raczej będę, bo serwer mnie zaintrygował ; >

75 z szkat ripa ew wymienić za szkatułki u npc  ;)

Opublikowano

Sorki ale zjebaliscie sprawe bo dawna Tiveria to było cos zajedwabistego a tego serwera nie mozna nazwac Tiveria, Niestety mnie nie zobaczycie ale powodzenia :)

Ale to nie jest Tiveria, przeczytaj dokładnie co to jest za nazwa, a nie gadasz głupoty ;P

Opublikowano

Jak dla mnie dodawanie tylu rzeczy, runy, tyle mask, jakieś inne g*wna, mija się z celem. Serwer wygląda bardziej na nudny, niż na ciekawy.

Mimo wszystko powodzenia.

Pozdrawiam.

Tylu rzeczy. Runy i maski są na PL'u i jakoś inni nie narzekają  oczywiście znajdzie sie nie jedna osoba, która skrytykuje to. To co jest na zapowiedzi nie ukazuje wszystkiego co jest na serwerze być może dlatego uważasz, że jest nudny :) 

Pozdrawiam i dziękuje za wyrażenie swojej opini :)

Opublikowano

A pytanie co do tych setów do expa, będzie on "drogi" do zrobienia?

Nie, nie jest drogi wysztarczy 10 szkat. nieb smierci 1 miecz +9 75 i 100k

Opublikowano

Czy u was na serwerze działa wymiar władców dobrze?

Tak jest wszystko skonfigurowane bez problemu działa i można przechodzić doungeon !

Opublikowano

Są jakieś limity czasowe na dungeony? Czy można co sekunde wchodzić?

Nie po ukończeniu doungeonu można odrazu wejśc ! :)

Opublikowano

Ile petów mogę mieć na raz(nie odpalonych) tylko ile moge miec maxymalnie petow w eq, ktore będą normalnie funkcjonowały

na raz moesz miec wszystkie pieczecie w eq, natomiast, uzywać możesz tylko jednej z nich .

Opublikowano

o której będzie strona, bedzei jakaś beta?

Co do strony nie jest pewna godzina ale dziś będzie działać, Co do bety narazie jest 20os, które expią od 0 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...