Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie budowle?

Expik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktore lepsze?

248f450c7f11.png

967cb5fd8bab.png

Jak sie podobalo to sie odezwij moge cos dla cb zrobic.

Z shaderami i texture packiem:

ad13dda3f0ed.png

277d8d12ed84.png

44fde8aecd82.png

384eb895bd00.png

Praca nad projektem Our Battle !

Opublikowano

Budowniczy za $$$ czy bezinteresownie :P xD?

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Expik123

Witam, czy chcesz zostać budowniczym u mnie ? Oczywiście tak jak każdemu u mnie administratorowi daje $$. Serwer startuje dziś, ale myślę , że sie rozwinie, ponieważ jedne serwerownia "oddaje" nam 200 graczy więc ;) myśle, że będzie 2 edycja. Dałem już CS:GO , ale mam jeszcze jakąś tam premke. Odezwij się.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Budowla ładna tylko to jest jedna i tama tylko raz w dzień, raz w nocy.... a więc z czego wybierać?? 

Ciężko cokolwiek więcej powiedzieć, bo:

1. Za daleko

2. Jakość... ale jak to MC.

Daj jakieś przybliżenie tylko dodaj w spoilerze. 

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wygląda ta druga podczas nocy bardziej tam pasuje :D a ogólnie to 10/10 ale te 3 jeszcze bardziej wyrypiste!

Opublikowano

Według mnie również druga wersja lepiej się prezentuje. Gdybyś dodał jeszcze shadery, byłoby cudnie.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Nie polecam, bo nie gram z shaderami - to nie na mój komputer. A dałbyś radę pokazać z shaderami za dnia?

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Ciekawie ty wygląda, nawet mi się podoba. Fajnie, że dodałeś SS też bez shaderów ^^.

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Jedna jak i druga mi sie nie podoba z powodu jednego moze głupiego szczegółu... Na dole pod ta niby kopułą jest zbyt płasko, flatworld czy co? Ogolnie nie jest zle, ale buda na moim serwerze bys nie dostał, przez to że sama budowla jest dosc kwadratowa, nie wyroznia sie niczym ta flaga to szkoda gadać. Brak szczególow tej budowli i nie widze co ona by miala przez to przedstawiac. Przypomina mi te kręciołki z bakugana czy co to bylo nwm te nakręcane bąki pojedynkujace sie na ringu.

Budujac tez musisz sie liczyc z krytyką, moze nie jestem jakims mistrzem ale swoje potrafie. A chyba nie chcesz spoczywac na samych pochwałach tylko coraz lepiej budowac wiec moja krytyka jest tu wskazana. Mimo wszystko mysle że twoj skill sie polepszy a nie w odwrotną strone.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Hmmm, jesli chodzi o budowlę moze byc, ale taka sama, jedna nie robi szalu...

Zrob dookola jakies budynki sredniowieczne/fantasy dodaj jakies obiekty latajace w powietrzu ;)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...