Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Joduskame zapewne już wcześniej zbierał info o cziterach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc moja hipoteza jest taka:

Joduskame już przed sylwestrem, przed tym dużym update myślał o sprzedaniu graczy. Dlaczego tak sądzę? Otóż wtedy przestałem grać w lola. Gdy już wydał update po tej ''zmianie pakietów'' mimo wszystko zagrałem z 2 mecze by sprawdzić czy działa. I działał. Później już w lola więcej nie grałem, i L# nie ściągałem. Ale po każdej fali sprawdzałem z ciekawości czy ja też bana dostałem. Zawsze bany mnie omijały, lecz dzisiaj już nie. 

Do czego zmierzam? Joduska planował to już wcześniej, zapewne wtedy kiedy niby ''zmieniał pakiety'' dodał coś do sharpa, co namierzało, a teraz za $$, których tak bardzo niby od nas nie chciał, nas sprzedał. Co ciekawe, na konto które nie logowałem się od około 2 miesięcy bana nie dostałem, a używałem min na nim prócz sharpa - bota na reffy. 

Co z tego wynika? Joduska już wcześniej chciał nas sprzedać. Po prostu wiedział że może dużo zarobić, więc postanowił przestać działać charytatywnie. Oczywiście jego koledzy bana nie dostali. Dziwne? Nie. 

Niestety ale zanosi się że RITO wygra wojnę z cheatami, którą wszyscy uważali za pewną porażkę, bądź niekończące się boje. 

A Joduska? Co tu dużo mówić... Można go nazwać kurwą... A można pomysłową, bezwzględną osobą, manipulującą innymi... Zależy jak kto chce. 

Najpierw darmowy sharp, potem płatny bol... 

Tak czy siak to już pewnie koniec L#, i wiecie co? Nie żałuje ani chwili, które spędziłem na szukaniu, konfigurowaniu i testowaniu skryptów, a później - doprowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków <3

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Tak więc moja hipoteza jest taka:

Joduskame już przed sylwestrem, przed tym dużym update myślał o sprzedaniu graczy. Dlaczego tak sądzę? Otóż wtedy przestałem grać w lola. Gdy już wydał update po tej ''zmianie pakietów'' mimo wszystko zagrałem z 2 mecze by sprawdzić czy działa. I działał. Później już w lola więcej nie grałem, i L# nie ściągałem. Ale po każdej fali sprawdzałem z ciekawości czy ja też bana dostałem. Zawsze bany mnie omijały, lecz dzisiaj już nie. 

Do czego zmierzam? Joduska planował to już wcześniej, zapewne wtedy kiedy niby ''zmieniał pakiety'' dodał coś do sharpa, co namierzało, a teraz za $$, których tak bardzo niby od nas nie chciał, nas sprzedał. Co ciekawe, na konto które nie logowałem się od około 2 miesięcy bana nie dostałem, a używałem min na nim prócz sharpa - bota na reffy. 

Co z tego wynika? Joduska już wcześniej chciał nas sprzedać. Po prostu wiedział że może dużo zarobić, więc postanowił przestać działać charytatywnie. Oczywiście jego koledzy bana nie dostali. Dziwne? Nie. 

Niestety ale zanosi się że RITO wygra wojnę z cheatami, którą wszyscy uważali za pewną porażkę, bądź niekończące się boje. 

A Joduska? Co tu dużo mówić... Można go nazwać kurwą... A można pomysłową, bezwzględną osobą, manipulującą innymi... Zależy jak kto chce. 

Najpierw darmowy sharp, potem płatny bol... 

Tak czy siak to już pewnie koniec L#, i wiecie co? Nie żałuje ani chwili, które spędziłem na szukaniu, konfigurowaniu i testowaniu skryptów, a później - doprowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków <3

Nazywajcie go jak chcecie, on pewnie siedzi w fotelu, popija jacka, na ręce rolex i się smieje czytając joduska.me :D

­345mulx.jpg

Opublikowano

Dobrze napisałeś :) Mam takie samo zdanie 

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Zgadzam się w 100 %, z twoim zdaniem. Napierdalałem na sharpie ostatnio na moim main koncie p5 w listopadzie, bana nie ma. 3x smurfy diamond 5 3x bany

o tym właśnie zapomniałem wspomnieć, gość zapewne nieźle zarobił, a prócz tego ma ubaw z płaczków, a za oknem nowe lamborghini.

Ale spójrzmy prawdzie w oczy, nigdy nie śmieliśmy się gdy przeciwna drużyna płakała gdy rozwalaliśmy ich na cheatach? Oczywiście że tak.

Teraz to Rito i joduska może śmiać się z niektórych z nas. Ale nie ze mnie. Ja skończyłem swoją przygodę z lolem. Gdyby nie cheaty, nie grałbym już w niego rok. Tak przynajmniej urozmaicił mi on rozgrywkę. Była łatwiejsza, bardziej zabawna. Mniej nerwów, więcej fanu. I nie żałuję ani chwili gry na HAKACH. 

29.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gówno by mu się to opłacało. On więcej by zarobił na płatnym L# niżeli udupianiu ludzi (w tym donatorów).

Idź spać polaku bo bredzisz

579571423327107377857.png

Opublikowano

ciekawa teoria itp itd nie moge zaprzeczyc, ale...........

czy jodu by to robil by potem oje...ac riot i zrobic L tylko dla donatorow badz platne? bo L bedzie takie 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Gówno by mu się to opłacało. On więcej by zarobił na płatnym L# niżeli udupianiu ludzi (w tym donatorów).

Jeśli riot chciał pozbyć się cheaterów, to jak mógł to zrobić? Najpierw załatwi bany dla tych którzy nic nie płacą, co spowoduje że liczba cheaterów bulących kasę na czity się zmniejszy, bo będą się bać. Powiem szczerze że gdyby mi ktoś oferował milion za wydanie nicków kilku tysięcy polaczków którzy oszukują w grze, zapewne bym się zgodził... 

29.png

Opublikowano

ciekawa teoria itp itd nie moge zaprzeczyc, ale...........

czy jodu by to robil by potem oje...ac riot i zrobic L tylko dla donatorow badz platne? bo L bedzie takie 

Podobno bol ma jakieś układy z rito, może joduska też je teraz nawiązał? Pozbył się darmozjadów, a przyciągnie płatników. 

co do tych pakietow to nie moge sie zgodzic - bol tez mial z nimi problem

Nie mówię że nie miał z nimi problemów, może po prostu w tym momencie zaczął już knuć. Bol dużo wcześniej dał update niż L#, zapewne joduska w tym czasie knuł swój misterny plan (i w coś sharpa zaopatrywał), który jak widać się udał. 

29.png

Opublikowano

co do tych pakietow to nie moge sie zgodzic - bol tez mial z nimi problem

ale ich problem zostal rozwiazany o wiele szybciej :D

ta bol z rito, jodu tez... ale wy teorie hitlerowskie tworzycie, olaboga

serio myslisz ze takie cos jak riot mogloby ryzykowac reputacje itd w przypadku gdyby jodu sie znudzil i pokazal dowody ze sie z nimi dogadal? cokolwiek

nie uwierze ze rito sie zgadza. buli typowi kase,ten sprzedaje userów(poza swoimi kolegamixD), nastepnie robi program paid cos w ten desen, a potem ludzie rzadzacy lolem przymykaja na to oczy?XDDd

Opublikowano

­

Zapewne dlatego, ze przy bolu pakiety dekodowało kilka osób, a przy L# robił to Hellsing i Honda? ;>

serio myslisz ze takie cos jak riot mogloby ryzykowac reputacje itd w przypadku gdyby jodu sie znudzil i pokazal dowody ze sie z nimi dogadal? cokolwiek

nie uwierze ze rito sie zgadza. buli typowi kase,ten sprzedaje userów(poza swoimi kolegamixD), nastepnie robi program paid cos w ten desen, a potem ludzie rzadzacy lolem przymykaja na to oczy?XDDd

A to jakiś problem spisać umowę między riotem i joduską ? bo nie bardzo cie rozumiem w tym momencie.

­345mulx.jpg

Opublikowano

­

Zapewne dlatego, ze przy bolu pakiety dekodowało kilka osób, a przy L# robił to Hellsing i Honda? ;>

zapewne mam to gdzies i jestem swiadoma tego, ale jedynie komentowalam wypowiedz kolegi z gory? :) 

Opublikowano

Wiesz... Rito ma pieniądze... To może być nawet działanie jednego pracownika... Mógł nasłać na joduske znajomego hakera (bądź nawet samemu to zrobić, jeśli jest dobry) i zrobić mu wizytę pod dom, w której ładnie prosi o listę graczy, mówiąc o konsekwencjach w razie odmowy współpracy. Lub nawet napisać mu na prywatny email bądź FB. Kto by mu uwierzył wtedy? Nikt by już mu nigdy nie zaufał... Idąc tą hipotezą można dość do wniosku że możliwe że nawet nic za to nie dostał... A oczywiście jego koledzy bana nie mają, a to oznacza że joduska musiał maczać w tym paluchy. Wydał wszystkich, tylko nie swoich. 

29.png

Opublikowano

@robak3210z

No Ci powiem, że nawet dobrze myślisz. Riot ma tyle hajsu, dlatego myślę, że nie problem by było dla Riotu dać mu np. Milion$ i żeby mieć spokój z cheaterami, a może oni specjalnie robią to falami, żeby ludzie robili nowe konta i wydawali $? hmm?

Opublikowano

Bo ty myślisz że Riot niema na tyle hajsu żeby opłacić kogoś..

nie zarobiłby więcej.. chyba że bardzo bardzo długo jego program by działał, ale to też mało możliwe.

sami pomyślcie.. nie możecie czegoś zobaczyć w swojej własnej grze a kasy i tak macie jak lodu..

to co za problem napisać do autora "bota" i zapłacić mu ;)

Pamiętajcie że może być też tak że jakby się nie zgodził to w ostateczości mogą podać go do sądu o kare grzywny..

tak jak to było z botem do wowa.

Nie ździwiłbym się jakby teraz podali sobie dłoń ;> ludzie zapłaciliby za VIP-a a później znowu masowe bany ;>

@Edit Jodu by pokazał dowody? i co z tego...

gracze by się cieszyli że riot pozbył się cziterów..

następna rzecz wątpię że taki jodu aż tak zdecydowałby się walczyć z riotem.. bo by nie wygrał.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

nie polecam dyskutować z tym kto założył temat bo nie raz wkurwiał pisząc zjebane posty

Przypomnę tylko że autor tematu zarzekał się że L# nie bedzie działał przez cały 5 sezon.

Opublikowano

Bo ty myślisz że Riot niema na tyle hajsu żeby opłacić kogoś..

nie zarobiłby więcej.. chyba że bardzo bardzo długo jego program by działał, ale to też mało możliwe.

sami pomyślcie.. nie możecie czegoś zobaczyć w swojej własnej grze a kasy i tak macie jak lodu..

to co za problem napisać do autora "bota" i zapłacić mu ;)

Pamiętajcie że może być też tak że jakby się nie zgodził to w ostateczości mogą podać go do sądu o kare grzywny..

tak jak to było z botem do wowa.

powtarzam

po co placic kolesiowi kasę żeby wydał ludzi, a żeby on potem zrobil program platny? no po co??? 

po co riot mialoby robic cos takiego?doczekam sie sensownego i racjonalnego argumentu? ''who is ur dealer buddy''XD

@Kamillo112 rozwaliles mnie :D 

Opublikowano

nie polecam dyskutować z tym kto założył temat bo nie raz wkurwiał pisząc zjebane posty

Bo niektórzy jak ty wolą nie myśleć, tylko czekać na potwierdzone infa, które często nigdy się nie pojawiają. 

@robak3210z

No Ci powiem, że nawet dobrze myślisz. Riot ma tyle hajsu, dlatego myślę, że nie problem by było dla Riotu dać mu np. Milion$ i żeby mieć spokój z cheaterami, a może oni specjalnie robią to falami, żeby ludzie robili nowe konta i wydawali $? hmm?

Może nie wiem czy milion... Ale taki joduska... Student z Niemiec... Mogli mu po prostu zagrozić więzieniem za tworzenie nielegalnego oprogramowania blablabla nasłać prawnika i tyle - typ złamany. Chcieli listę? Dał listę. Ale jako kolega wymazał z niej swoich znajomych. A jako że został bez kasy, i użytkowników, to postanowił zwalić na błąd, i stworzyć L# za donate, na którym zarobi

/\

|

To może być druga hipoteza 

29.png

Opublikowano

Wiesz... Rito ma pieniądze... To może być nawet działanie jednego pracownika... Mógł nasłać na joduske znajomego hakera (bądź nawet samemu to zrobić, jeśli jest dobry) i zrobić mu wizytę pod dom, w której ładnie prosi o listę graczy, mówiąc o konsekwencjach w razie odmowy współpracy. Lub nawet napisać mu na prywatny email bądź FB. Kto by mu uwierzył wtedy? Nikt by już mu nigdy nie zaufał... Idąc tą hipotezą można dość do wniosku że możliwe że nawet nic za to nie dostał... A oczywiście jego koledzy bana nie mają, a to oznacza że joduska musiał maczać w tym paluchy. Wydał wszystkich, tylko nie swoich. 

rozj*bane zostało +milion, co wy k***a ludzie odpier**lacie jakies historie z pizdy? k***a bo pewnie ktos mu wyslal "hakera" pod dom po liste graczy, pewnie z tuszem przyjechal i swoja drukarka zeby szybciej było.

dostaliscie bana i placzecie ja p******e, uzywanie 3rd softu to sie liczcie z banami, za bola tez byly bany teraz sa za sharpa i tyle ja p******e.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...