Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Joduskame zapewne już wcześniej zbierał info o cziterach.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z teorią zgodzić się nie mogę. Pisałem z Joduską kilka razy i jest on bardzo miłym osobnikiem. Traktował userów L# jak swoją rodzinę a sam projekt był dla niego dzieckiem. "sprzedajną szmatą" to on nie jest. 

To samo można powiedzieć o Riot Games. Prawda jest taka, że prościej byłoby zatrudnić 50 osób i zapłacić im po 20 tysięcy $ za miesiąc (co daje 1 mln $), którzy mieliby się zająć anty-cheatem. co jak co ale są ludzie, którzy wyeliminowaliby BoL'a i L# na zawsze. Riot miał za wiele do stracenia. Jeśli joduska wydałby jakieś dowody ukazujące chęć współpracy cheatera z WIELKĄ KORPORACJĄ RIOT GAMES tak bardzo popularne RITO ucierpiałoby o wiele bardziej aniżeli zwykłe używanie L# czy BoL'a przez 10 (?) użytkowników. 

Podsumowując - RIOT GAMES NIE JEST AŻ TAK GŁUPI, ŻEBY AŻ TAK RYZYKOWAĆ. 

a co do współpracy BoL'a z RG to wydanie nicków, IP itd na jakąś listę nie może być powodem do zbanowania. Riot nie ma żadnych dowodów na to, że ktoś z tej listy używał BoL'a

tak czy inaczej ja bana nie otrzymałem i mam się z tym dobrze. może i dobre było nie używanie tak bardzo popularnego BaseUlta3 <3 co jak co ale na kilometr śmierdzi to czitem

--

Opublikowano

­

Bo niektórzy jak ty wolą nie myśleć, tylko czekać na potwierdzone infa, które często nigdy się nie pojawiają. 

Może nie wiem czy milion... Ale taki joduska... Student z Niemiec... Mogli mu po prostu zagrozić więzieniem za tworzenie nielegalnego oprogramowania blablabla nasłać prawnika i tyle - typ złamany. Chcieli listę? Dał listę. Ale jako kolega wymazał z niej swoich znajomych. A jako że został bez kasy, i użytkowników, to postanowił zwalić na błąd, i stworzyć L# za donate, na którym zarobi

/\

|

To może być druga hipoteza 

Przypomnijcie, sobie sytuacje kiedy to joduska przez jakiś czas był nieaktywny, bo podobno był w szpitalu czy coś.

Może wtedy miał jakiś problem z policją, riotem co do tego programu ?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Z teorią zgodzić się nie mogę. Pisałem z Joduską kilka razy i jest on bardzo miłym osobnikiem. Traktował userów L# jak swoją rodzinę a sam projekt był dla niego dzieckiem. "sprzedajną szmatą" to on nie jest. 

To samo można powiedzieć o Riot Games. Prawda jest taka, że prościej byłoby zatrudnić 50 osób i zapłacić im po 20 tysięcy $ za miesiąc (co daje 1 mln $), którzy mieliby się zająć anty-cheatem. co jak co ale są ludzie, którzy wyeliminowaliby BoL'a i L# na zawsze. Riot miał za wiele do stracenia. Jeśli joduska wydałby jakieś dowody ukazujące chęć współpracy cheatera z WIELKĄ KORPORACJĄ RIOT GAMES tak bardzo popularne RITO ucierpiałoby o wiele bardziej aniżeli zwykłe używanie L# czy BoL'a przez 10 (?) użytkowników. 

Podsumowując - RIOT GAMES NIE JEST AŻ TAK GŁUPI, ŻEBY AŻ TAK RYZYKOWAĆ. 

a co do współpracy BoL'a z RG to wydanie nicków, IP itd na jakąś listę nie może być powodem do zbanowania. Riot nie ma żadnych dowodów na to, że ktoś z tej listy używał BoL'a

tak czy inaczej ja bana nie otrzymałem i mam się z tym dobrze. może i dobre było nie używanie tak bardzo popularnego BaseUlta3 <3 co jak co ale na kilometr śmierdzi to czitem

baseult3 nie ma nic do tych banow XDDDDD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

lmao ten thread, nie znacie joduski, to ze przez neta jest mily to nic nie znaczy bo jak na epvp opierdalal ludzi to tez fajnie nie bylo.

prywatne czity do lola siedza w ukryciu i nikt nie ma bana

riot to gowno firma czemu? valve jak sobie nie radzi z cziterami to zatrudnia osobe na stanowisko "anticheat coder" ktora musi miec duze doswiadczenie z tymi rzeczami a riot? nie wiem co oni odkurwiaja wejda haxy ring0 i elo chyba kolegow z podworka sobie pobanuja

@Angred @robak3210z

standardzik k***a detektywi z mpc ja p******e leje, PEWNIE PRZYJECHALA POLICJA I PISAL ZE JEST W SZPITALU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAKBY COS PSY CHCIALY TO JUZ BYSCIE Z GOSCIEM NIE PISALI I JODUSKA.ME BY BYLA ZDJETA.

czolowi developerzy maja bany wiec nie pierdolcie tutaj jakis farmazonow

@(:Xevik:) joduska pisal xD spudgy pisal xD husky pisal xD bill gates pisal xD, niezle z nich dzieciaki. gitara ze jestes jedyny powazny keppo

Opublikowano

powtarzam

po co placic kolesiowi kasę żeby wydał ludzi, a żeby on potem zrobil program platny? no po co??? 

po co riot mialoby robic cos takiego?doczekam sie sensownego i racjonalnego argumentu? ''who is ur dealer buddy''XD

@Kamillo112 rozwaliles mnie :D

Być może nic mu nie zapłacili tylko zagrozili sądem..

ja nie wiem na jakim wy świecie żyjecie :D nie dziwie się że Tusk dalej kradnie.

Po ci płacić? bo dla nich takie pieniądze to nic wielkiego.. a pozbycie się cziterów było im potrzebne ;)

następna rzecz to taka że może zapłacili bo sami nie chcieli sprawy w sądzie(nikt nie chce się sądzić).

A jeżeli jest tak że go nastraszyli to się nie dziwie że wydał..

grzywna byłaby tak wysoka że ten wasz miły pan by wylądował na śmietniku..

@Edit bo niby z czego by tą grzywne opłacił jak udostępniał program za darmo.

@Mikihisa też masz dużo racji ale nic nie wiadomo ;P

ja tam stawiam na to że go nastraszyli lub riot wykombinował właśnie takich specjalistów.

@Edit jak widzę jaką ilość wy piszecie "XD" to już wiem że piszą jakieś dzieciaki ;>.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Hmm ja leciałem pare dni przed banwave z baseultem i bana nie mam. 

Każdy banwave mnie omija.

Imeh Love you <3

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Być może nic mu nie zapłacili tylko zagrozili sądem..

ja nie wiem na jakim wy świecie żyjecie :D nie dziwie się że Tusk dalej kradnie.

Po ci płacić? bo dla nich takie pieniądze to nic wielkiego.. a pozbycie się cziterów było im potrzebne ;)

następna rzecz to taka że może zapłacili bo sami nie chcieli sprawy w sądzie(nikt nie chce się sądzić).

A jeżeli jest tak że go nastraszyli to się nie dziwie że wydał..

grzywna byłaby tak wysoka że ten wasz miły pan by wylądował na śmietniku..

@Edit bo niby z czego by tą grzywne opłacił jak udostępniał program za darmo.

@Mikihisa też masz dużo racji ale nic nie wiadomo ;P

ja tam stawiam na to że go nastraszyli lub riot wykombinował właśnie takich specjalistów.

czytam czytam... i czuje sie jakbym czytala jakis wyrywek tekstu ze zajebistej ksiazki sci-fi, fantasy, wiesz o co chodzi. wyobrazni ci odmowic nie mozna

koniec tej dyskusji bo nie widze sensu rozmawiania z kims kto poza swoim wyimaginowaną historia nie poparta zadnym dowodem nie ma nic madrego do powiedzenia. milej nocy kochani :)

Opublikowano

Akurat ja baseulta nie używałem, a bana mam. 

lmao ten thread, nie znacie joduski, to ze przez neta jest mily to nic nie znaczy bo jak na epvp opierdalal ludzi to tez fajnie nie bylo.

prywatne czity do lola siedza w ukryciu i nikt nie ma bana

riot to gowno firma czemu? valve jak sobie nie radzi z cziterami to zatrudnia osobe na stanowisko "anticheat coder" ktora musi miec duze doswiadczenie z tymi rzeczami a riot? nie wiem co oni odkurwiaja wejda haxy ring0 i elo chyba kolegow z podworka sobie pobanuja

@Angred @robak3210z

standardzik k***a detektywi z mpc ja p******e leje, PEWNIE PRZYJECHALA POLICJA I PISAL ZE JEST W SZPITALU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAKBY COS PSY CHCIALY TO JUZ BYSCIE Z GOSCIEM NIE PISALI I JODUSKA.ME BY BYLA ZDJETA.

czolowi developerzy maja bany wiec nie pierdolcie tutaj jakis farmazonow

A po co mają ściągać całą joduskę? Lepiej po cichu pozdejmować cheaty, tak, żeby każdemu odechciało sie ich używać...

Co do tego że joduska był miły - każdy może być miły. Zwłaszcza jeśli chodzi o pieniądze 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

powtarzam

po co placic kolesiowi kasę żeby wydał ludzi, a żeby on potem zrobil program platny? no po co??? 

po co riot mialoby robic cos takiego?doczekam sie sensownego i racjonalnego argumentu? ''who is ur dealer buddy''XD

@Kamillo112 rozwaliles mnie :D

Moze dlatego, że jak twierdzi ta teoria, Jodus nie mogl podpisac zadnej umowy z rito, co za tym idzie, mogl dostac kase sprzedal uzytkownikow, i dalej prowadzi swoja "dzialalnosc".

Opublikowano

czytam czytam... i czuje sie jakbym czytala jakis wyrywek tekstu ze zajebistej ksiazki sci-fi, fantasy, wiesz o co chodzi. wyobrazni ci odmowic nie mozna

koniec tej dyskusji bo nie widze sensu rozmawiania z kims kto poza swoim wyimaginowaną historia nie poparta zadnym dowodem nie ma nic madrego do powiedzenia. milej nocy kochani :)

Też uważam że koniec tej rozmowy ;)

żebyś się kiedyś nie ździwił.

Mam tylko nadzieje że sami się nie wpier.. w bagno z swoim myśleniem że nikt wam nic zrobić nie może.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Też uważam że koniec tej rozmowy ;)

żebyś się kiedyś nie ździwił.

Mam tylko nadzieje że sami się nie wpier.. w bagno z swoim myśleniem że nikt wam nic zrobić nie może.

eh jednak musze to skomentowac :/ ...źźźź...

nie rozumiem co do moich wypowiedzi ma Twoje zdanie : ...w bagno z swoim myśleniem że nikt wam nic zrobić nie może...

do czego się to odnosi? 

Opublikowano

Jak czytam te wasze komentarzem to aż mi się śmiać się jakieś spiski hitlerowskie ta?

Poprostu joduska przeoczył coś w kodzie a wy już że was sprzedał..

Opublikowano

Szczerze? Robicie z Siebie debili. Już jeden user na mpc, pokazał banalny sposób jak wykryć l#, nigdy nie był undetected taka prawda. Dziękuje dobranoc, rito to nie dzieciaczki po 5 lat i potrafią się wziąć za to co muszą zrobić by więcej zarobić ;)

Opublikowano

Po patchu 5.2 update L# byl w nastepny dzień, kiedyś zajmowało to dłużej. 1 dzien = cos przeoczyl w kodzie, kilka dni = odpowiedzcie sobie sami

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

­

Szczerze? Robicie z Siebie debili. Już jeden user na mpc, pokazał banalny sposób jak wykryć l#, nigdy nie był undetected taka prawda. Dziękuje dobranoc, rito to nie dzieciaczki po 5 lat i potrafią się wziąć za to co muszą zrobić by więcej zarobić ;)

Więcej? Raczej mniej :D

­345mulx.jpg

Opublikowano

Wiesz ile kary Riot Games zapłaciłoby za takie coś? Gdyby wyszło na jaw, że jakiś tam user co stworzył sobie haxa, podał liste loginów(w tym również IP)?

Takie coś jest niedopuszczalne. Za żadne pieniądze jodus czy inny pro elo coder i spółka NIE MAJĄ prawa udostępniać takich danych jak IP. Poza tym tak duża firma ośmieszyłaby się współpracując z gościem, który wspólnie z kolegami stworzył haxa.

Podsumowując: Według mnie w L# jest coś co ujawniło cheater'ów, tyle. 

Opublikowano

Bo niektórzy jak ty wolą nie myśleć, tylko czekać na potwierdzone infa, które często nigdy się nie pojawiają. 

Może nie wiem czy milion... Ale taki joduska... Student z Niemiec... Mogli mu po prostu zagrozić więzieniem za tworzenie nielegalnego oprogramowania blablabla nasłać prawnika i tyle - typ złamany. Chcieli listę? Dał listę. Ale jako kolega wymazał z niej swoich znajomych. A jako że został bez kasy, i użytkowników, to postanowił zwalić na błąd, i stworzyć L# za donate, na którym zarobi

/\

|

To może być druga hipoteza 

wole czekać niż p******** głupoty jak ty

qxw0er.jpg

Opublikowano

XDDD

- Rito zamiast zatrudnić programistów by napisać skuteczny antycheat/kupić antycheata zapłaciłoby joduska grube miliony by pozbyć się trochę cheaterów gdy bol jeszcze działa xD

- "Nikt nie chce się sądzić" nawet ogromna firma, która może zatrudnić najlepszych adwokatów i mieć zagwarantowaną wygraną przeciwko studentowi z niemiec XDDDDDD

i jeszcze to "podobno bol współpracował z rg" xD albo argument "jego koledzy nie zostali zbanowani" xDDD ja też nie zostałem zbanowany, jestem jego kolegą? a moze mu zapłaciłem milion dolarów? xD

za dużo filmów sf albo akcji się naoglądaliście, wszędzie widzicie teorie spiskowe, może jeszcze illuminati rządzą światem?

Normalnych użytkowników tego forum przepraszam za nadużycie "XD" ale po prostu nie wytrzymam zaraz przez nich xD

Opublikowano

@Freaksy ta osoba był mistejk który jedynie co zrobił to skrót którym sam sobie wyłączył z procesów L#..

Skoro lol grzebie nam w jądrze systemu, też może tam widzieć l# i wysłać informacje o 3rd program.

Opublikowano

TO ZEMSTA HEHEHEMA I MISTEJKA ZA BANA NA FORUM!!!!

btw. ja obstawiam, że najbardziej prawdopodobna jest teoria o której wspomniał nasz kolega z forum z challengera(opisywał, że jedno konto mu zbanowali, drugie mu zostało w tej samej lidze i zrobił takie porównanie czego używał na jednym i na drugim i jak się zachowywał) przy ostatnim banwave - Rito w bazach danych automatycznie oznacza osoby które zostały wykrytei nie banuje ich od razu(nie licząc tych najcięższych przypadków, typu exploit na ashe), bo to by było bez sensu z ich punktu widzenia, gdyż byłoby wiadomo dokładnie co jest powodem bana, a tak? poczekają sobie miesiąc/dwa zbanują dużą liczbę osób, dzięki czemu cheaterzy mają większy problem z określeniem co spowodowało ten banwave i wyeliminowaniem tego błędu, bo jest większa skala czasu, a co za tym idzie - dłużej nie będzie pewnej grupy graczy na scenie lolowej.

Jodus może i jest chytry na hajs, ale raczej więcej może zarobić na L# niż dostać od Rito, tak jak pisał ktoś wyżej - taka duża firma raczej nie zajmuje się takimi ludźmi co sobie jakiegoś haxa napisali. Plus gdyby nas sprzedał, to nie rozwijałby tego projektu w ciągu tych 2 miesięcy(bo mniej więcej z tego okresu bany poleciały).

Zresztą nie ma co płakać, chyba każdy jak pierwszy raz odpalił bolika, elika czy nawet emkajogo, to był świadom, że ban może polecieć - ja w zasadzie byłem znudzony normalnym graniem, gdyby nie bol/L to prawdopodobnie już bym nie grał w lola, cheaty sprawiły, że gra stała się masakrycznie przyjemna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...