Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Joduskame zapewne już wcześniej zbierał info o cziterach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie ta cała sytuacja jest dziwna, ostatnio boostowałem kuzyna poprzez granie duo z nim, pożyczył on konto od kolegi dla mnie, i na tym koncie miałem odpalone tylko Evadee. Bana nie ma. Na moim głównym koncie używałem głównie Evadee no i Orbwalker'a, dostałem perma.  Kuzyn, na którego koncie grałem kilka gier, było tam użwane same Evadee, perm. Rito wtf

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@robak3210z

Proszę wyjdź z tego forum.. Ile Ty masz lat? Po każdym update widzę jak płaczesz i snujesz te gówno warte teorie.. Ostatnio update się spóźniał.. Co pisałeś? Kolejne swoje idealne teorie.. A później na innych forach (m.in. joduska.me) ludzie sieją ferment i zakładają kolejne tematy: A TO ZA CO JEST BAN, BO NA MPCFORUM NAPISALI ZE TO JODUSKA NAS SPRZEDAL... I tak ciągle.. Ludzie... nikt nie wie dokładnie o co chodzi, ale to nie znaczy, że musicie teraz siać ferment...

Jakoś przed banami tak się cieszyłeś z L#.. Grając z czitami - cały czas masz szansę na bana. Nie rozumiem Was.. Korzystacie z cheatów, a teraz mając bany płaczecie na autora.. To ciekawe czemu nie graliście bez L# skoro nie chcieliście bana...

Btw. dostałeś bana - płaczesz wymyślając śmieszne teorie, podobnie jak inni - wyzywają Joduske etc. To czemu tu nadal siedzisz w dziale L#? Czyżbyś czekał dalej na aktualizację L#? Kolejną szansę na bana? Nie polecam.. skoro teraz masz takie podejście,  to nie wiadomo co zrobisz jak drugi raz wyłapiesz banana ;]

Opublikowano

@robak3210z

Proszę wyjdź z tego forum.. Ile Ty masz lat? Po każdym update widzę jak płaczesz i snujesz te gówno warte teorie.. Ostatnio update się spóźniał.. Co pisałeś? Kolejne swoje idealne teorie.. A później na innych forach (m.in. joduska.me) ludzie sieją ferment i zakładają kolejne tematy: A TO ZA CO JEST BAN, BO NA MPCFORUM NAPISALI ZE TO JODUSKA NAS SPRZEDAL... I tak ciągle.. Ludzie... nikt nie wie dokładnie o co chodzi, ale to nie znaczy, że musicie teraz siać ferment...

Jakoś przed banami tak się cieszyłeś z L#.. Grając z czitami - cały czas masz szansę na bana. Nie rozumiem Was.. Korzystacie z cheatów, a teraz mając bany płaczecie na autora.. To ciekawe czemu nie graliście bez L# skoro nie chcieliście bana...

Btw. dostałeś bana - płaczesz wymyślając śmieszne teorie, podobnie jak inni - wyzywają Joduske etc. To czemu tu nadal siedzisz w dziale L#? Czyżbyś czekał dalej na aktualizację L#? Kolejną szansę na bana? Nie polecam.. skoro teraz masz takie podejście,  to nie wiadomo co zrobisz jak drugi raz wyłapiesz banana ;]

Płaczę od wczoraj bez przerwy, zalazłem mieszkanie łzami i wpadłem w depresję. 

A tak na serio? Gdzie ja k***a płaczę? Ja się śmieje że rito traci graczy :P Cieszyłem się update? Nie miałem zamiaru i tak wracać do tej gry, zagrałem dwie giery po update by sprawdzić czy jeszcze cały ten szarpino działa. 

Co do teorii - lepiej mieć jakieś, niż żadne :) A wchodzę tu co jakiś czas by jeszcze z wami podyskutować, i pośmiać się z niektórych userów :D

@topic: nie wiadomo co dokładnie zrobił joduska, ale odpada raczej wyciek listy, no chyba że specjalnie nie umieszczał by na niej swoich kolegów 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Tak więc moja hipoteza jest taka:

Joduskame już przed sylwestrem, przed tym dużym update myślał o sprzedaniu graczy. Dlaczego tak sądzę? Otóż wtedy przestałem grać w lola. Gdy już wydał update po tej ''zmianie pakietów'' mimo wszystko zagrałem z 2 mecze by sprawdzić czy działa. I działał. Później już w lola więcej nie grałem, i L# nie ściągałem. Ale po każdej fali sprawdzałem z ciekawości czy ja też bana dostałem. Zawsze bany mnie omijały, lecz dzisiaj już nie. 

Do czego zmierzam? Joduska planował to już wcześniej, zapewne wtedy kiedy niby ''zmieniał pakiety'' dodał coś do sharpa, co namierzało, a teraz za $$, których tak bardzo niby od nas nie chciał, nas sprzedał. Co ciekawe, na konto które nie logowałem się od około 2 miesięcy bana nie dostałem, a używałem min na nim prócz sharpa - bota na reffy. 

Co z tego wynika? Joduska już wcześniej chciał nas sprzedać. Po prostu wiedział że może dużo zarobić, więc postanowił przestać działać charytatywnie. Oczywiście jego koledzy bana nie dostali. Dziwne? Nie. 

Niestety ale zanosi się że RITO wygra wojnę z cheatami, którą wszyscy uważali za pewną porażkę, bądź niekończące się boje. 

A Joduska? Co tu dużo mówić... Można go nazwać kurwą... A można pomysłową, bezwzględną osobą, manipulującą innymi... Zależy jak kto chce. 

Najpierw darmowy sharp, potem płatny bol... 

Tak czy siak to już pewnie koniec L#, i wiecie co? Nie żałuje ani chwili, które spędziłem na szukaniu, konfigurowaniu i testowaniu skryptów, a później - doprowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków <3

Po pierwsze BRAWO dla RITO że wreszcie pobanował ścierwa grające na L# (wreszcie w goldzie i platynie nie będzie tysięcy gówien) , po drugie piszesz o doprowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków a sam jesteś noobem skoro grałeś na L# i płaczkiem tworząc ten temat i pisząc że Joduska to planował. Bardzo dobrze że was pobanowali. 

Płaczę od wczoraj bez przerwy, zalazłem mieszkanie łzami i wpadłem w depresję. 

A tak na serio? Gdzie ja k***a płaczę? Ja się śmieje że rito traci graczy :P Cieszyłem się update? Nie miałem zamiaru i tak wracać do tej gry, zagrałem dwie giery po update by sprawdzić czy jeszcze cały ten szarpino działa. 

Co do teorii - lepiej mieć jakieś, niż żadne :) A wchodzę tu co jakiś czas by jeszcze z wami podyskutować, i pośmiać się z niektórych userów :D

@topic: nie wiadomo co dokładnie zrobił joduska, ale odpada raczej wyciek listy, no chyba że specjalnie nie umieszczał by na niej swoich kolegów 

RITO traci graczy? RITO właśnie wyszło na wielki +. Zbanowali może 100k cziterów na których im nie zależy a zyskali w oczach milionów uczciwych graczy. Tyle w temacie. 

Opublikowano

Po pierwsze BRAWO dla RITO że wreszcie pobanował ścierwa grające na L# (wreszcie w goldzie i platynie nie będzie tysięcy gówien) , po drugie piszesz o podrowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków a sam jesteś noobem skoro grałeś na L# i płaczkiem tworząc ten temat i pisząc że Joduska to planował. Bardzo dobrze że was pobanowali. 

Hah! I właśnie z takich jak ty się śmieję od roku :) Wielki SPRAWIEDLIWY :DD

Napierdalałem na L# bo lol mi się znudził. Nie miałem zamiaru już w niego grać, a że usłyszałem o cheatach to postanowiłem na nich grać, na koncie żadnego skina, jakiś silver to co to by była za strata w przypadku bana? Nerwy na bok, spacja gra, a ja mam ubaw po uszy gdy znowu czytam ''report kata bol'' ''RYZE BAN NOOB DIE IDIOT!!!!!!'' ''get cancer boler noob'' ''i record this game you have ban'' itp :) Zero nerwów, tylko fun, bo czym tu miałem się przejmować? Wiedziałem od początku że dostanę bana + nie wydałem nic na konto :) A przez rok wygrywanie 80% gier i w podobnej liczbie gier słuchanie płaczu gimbusów żebym dostał bana, tylko mnie trzymało bym został, i dalej cheatował :)

A gdy już przestałem grać, dostałem bana :D Teraz już mogę kliknąć ''uninstall'' bez żalu. A czas stracony na ściąganie i konfigurowanie skryptów? Tyle zabawy ile mi to w grze dostarczyło mi to z nawiązką rekompensuje.

Jestem noobem bo grałem na L#? Heh. Nie byłem może challengerem czy diamentem, ale nie byłem ostatnim gównem :P Choć pewnie gdybym dziś miał zagrać bez cheatów to nic bym nie zrobił, bo po roku ''trzymania spacji'' skilla pewnie mi już nic nie zostało.

@topic: tylko po co joduska by robił tą listę? skoro postanowił ją stworzyć to musiał wcześniej myśleć o jej wykorzystaniu 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Po pierwsze BRAWO dla RITO że wreszcie pobanował ścierwa grające na L# (wreszcie w goldzie i platynie nie będzie tysięcy gówien) , po drugie piszesz o doprowadzaniu do szaleństwa noobów i płaczków a sam jesteś noobem skoro grałeś na L# i płaczkiem tworząc ten temat i pisząc że Joduska to planował. Bardzo dobrze że was pobanowali. 

RITO traci graczy? RITO właśnie wyszło na wielki +. Zbanowali może 100k cziterów na których im nie zależy a zyskali w oczach milionów uczciwych graczy. Tyle w temacie. 

Dopiero teraz zobazcysz co to znaczy gówno w tych dywizjach jak sharpika nie ma ;)

Opublikowano

@Freaksy ta osoba był mistejk który jedynie co zrobił to skrót którym sam sobie wyłączył z procesów L#..

nie zrobił żadnego skrótu, lolz

@topic: tylko po co joduska by robił tą listę? skoro postanowił ją stworzyć to musiał wcześniej myśleć o jej wykorzystaniu

też mam jakąś starą liste loginów z bola i nicków graczy używających moich skryptów, i co z tego?

Skoro lol grzebie nam w jądrze systemu, też może tam widzieć l# i wysłać informacje o 3rd program.

lol nie ma uprawnien ring0

Opublikowano

nie zrobił żadnego skrótu, lolz

też mam jakąś starą liste loginów z bola i nicków graczy używających moich skryptów, i co z tego?

lol nie ma uprawnien ring0

@Marcoly, gdzie masz info że nie ma takich uprawnień? Skoro przegląda zasoby jądra i może podglądać uruchomione wątki, a także system procesów ?

Opublikowano

@robak3210z

Poprawka RITO nie traci graczy tylko ich zyskuje im mniej "cziterów" tym przyjemniejsza gra...

Z danych jakie podawali na początku 4 sezonu było 17 milionów graczy teraz gra zaledwie 10 milionów patrz na to ze L# ma prawie 2 miliony pobrań czyli zbanowali gdzieś 500k cheaterów :) Lol teraz ma 9.5Milionów graczy a Dota 2 około 8 Milionów :D

Rito przez takie akcje i kombinowanie ze swoimi coraz to lepszymi patchami(min usunięcie DFG) nim sezon 5 się skończy to tą grę doprowadzą do grobu a jeszcze na dobitke HOTS nadchodzi który już ma zapowiedziane ponad 8 milionów graczy na start.

Dla tych co nie wierzą w Closed Alphie w HOTSa grało 500k ludzi tyle ogólnie keyów dali ale odkąd weszła Closed Beta i możliwość kupienia Keya za 140zł to ilość graczy wskoczyła do 2 milionów, coś czuje że moment startu HOTSa zakończy Ere lola  :)

A co do Rito wypisałem wam tutaj jak to mniej więcej wygląda ze statystykami, rito wie ze z blizzardem nie mają szans konkurować dlatego wraca między innymi urf żeby spróbować zatrzymać graczy i nic dziwnego ze zapłacili Jodusce pieniądze żeby sprzedał graczy, wojna z cheaterami jeszcze szybciej by z tą grą skończyła a rito pokazała by w jeszcze gorszym świetle. 

Dla mnie rito teraz wygląda jak taki rozbitek który tonąc łapie się jakiejś deski żeby nie utonąć chociaż dookoła niego jest stado rekinów które czekają aż deska pójdzie na dno razem z nim.

MEGUSTA

Opublikowano

­. Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione.

Riot właściwie nawet nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego, za co i po co zbanowali.

­345mulx.jpg

Opublikowano

@Marcoly, gdzie masz info że nie ma takich uprawnień? Skoro przegląda zasoby jądra i może podglądać uruchomione wątki, a także system procesów ?

jak sprawdzisz kod to zobaczysz że ma jedynie rinf3 access

Opublikowano

jak sprawdzisz kod to zobaczysz że ma jedynie rinf3 access

@Marcoly no tak, ale tak czy siak po co poruszasz ring0 skoro Mi chodzi tylko o to ze może czytać informacje by wykryć l#?

Opublikowano

@Marcoly no tak, ale tak czy siak po co poruszasz ring0 skoro Mi chodzi tylko o to ze może czytać informacje by wykryć l#?

bez ring0 nie masz dostepu do jadra systemu jak to opisujesz

Opublikowano

powiem tak ostatnio na swoim końcie na eune dostałem bana więc powiedziałem nq idę na euw na swojego smerfa po czym przez  1 tydzień grałem tylko na L#  wcześniej nic nie był (nie grałem na nim botami czy na  skryptach od bola czy L# od początku założenia konta czyli było czyste ) no i po tym tygodniu po ostatnim patchu co banik czyli joduska wyruchał nas po swojemu 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

To logiczne, dlaczego joduska tak postąpił. Wszyscy dostali bana i L# będzie płatne, a Ci, co nie umieją grać nie poradzą sobie bez Bola czy L# i co zrobią? Wyżulą od mamusi kasę i kupi tego L# i jodus zarobi jeszcze więcej, wszystko dla siebie, ale teraz każdy raczej tak myśli, bo kto by dla cebul się poświęcał za darmo.

Opublikowano

To logiczne, dlaczego joduska tak postąpił. Wszyscy dostali bana i L# będzie płatne, a Ci, co nie umieją grać nie poradzą sobie bez Bola czy L# i co zrobią? Wyżulą od mamusi kasę i kupi tego L# i jodus zarobi jeszcze więcej, wszystko dla siebie, ale teraz każdy raczej tak myśli, bo kto by dla cebul się poświęcał za darmo.

ale po co w takim razie te bany? xD moglby od razu zrobic platne, moze po prostu zjebal cos w kodzie? xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Może żeby zarobić i tu i u Rito? :D

ta... to poczytaj moje powyższe wypowiedzi. pewnie, Rito płaci mu za wydanie ludzi, a potem on se robi płatny program. pewnie. coz kazdy ma prawo do swojego zdaniaxD

Opublikowano

ta... to poczytaj moje powyższe wypowiedzi. pewnie, Rito płaci mu za wydanie ludzi, a potem on se robi płatny program. pewnie. coz kazdy ma prawo do swojego zdaniaxD

A dlaczego niby nie miałby robić? 

Opublikowano

A dlaczego niby nie miałby robić? 

po c**j RIot mialby placic komus zeby ostatecznie likwidowac powoli konta graczy oszukujących, jesli potem on i tak bedzie ciagnal dalej program?

czy wy widzicie co piszecie??? 

Opublikowano

po c**j RIot mialby placic komus zeby ostatecznie likwidowac powoli konta graczy oszukujących, jesli potem on i tak bedzie ciagnal dalej program?

czy wy widzicie co piszecie??? 

Czy ty myslisz? Jeżeli Rito by zapłaciło za zamknięcie projektu, to l# już by dawno nie było, te spekulacje są odnośnie sprzedania użytkowników l#, a to nie jest jednoznaczne z zamknięciem projektu, ciężko to pojąć? 

Opublikowano

Czy ty myslisz? Jeżeli Rito by zapłaciło za zamknięcie projektu, to l# już by dawno nie było, te spekulacje są odnośnie sprzedania użytkowników l#, a to nie jest jednoznaczne z zamknięciem projektu, ciężko to pojąć? 

ciezko mi to pojac jesli mowa o czyms takim jak riot. eh juz wole teorie robaka, ze ktos z riotu pojechal do jodu i tam sie dogadali przy drzwiach jego domu 

latwiej mi zrozumiec ze po prostu (tak jak napisal jodu) w kodzie mogl byc jakis blad i L byl wykrywalny

Opublikowano

Czyli riot zapłaciło joduście by wydał graczy grających na L# ? coś tu nie tak .

Przecież L# to nielegalne oprogramowanie a Riot jakby pojechał na policje to by wygrał sprawę tak ? no to tak samo jakbym ja miał u siebie lokaj a gościu by korzystał z niego łatwiej czyli nie wchodziłby przez drzwi tylko przez ściany, czyli by musiał je wyważać to jest naruszanie regulaminu .

Dziwne to ; O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...