Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Joduskame zapewne już wcześniej zbierał info o cziterach.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na moim koncie normalnym (NE) dostałem bana natomiast na koncie na wescie 16 lvl (Grałem ostatnio na nim 21 stycznia 2015 roku na marksmanie evade itp. i nie ma bana...). Na Wescie grałem bardzo rzadko, ale bana nie ma ...

EDIT:

Najprawdopodobniej jakiś czas temu był update z antycheatem i rito czekał z listą w ręku i wczoraj posypały się bany, więc nie sądzę, że joduska sprzedał graczy, a nawet im się to nie opłacało.

Opublikowano

Lista userów BOL'a wyciekła > Bol nadal safe

L# nie loguje userów > L# trafia banwave.

<lubie to>

joduska nikogo nie wydal , poprostu riot uwzielo sie na l# bo jest darmowe , i wlasnie z tego powodu jest(byl) zakaz publikowania exploitow

Opublikowano

Lista userów BOL'a wyciekła > Bol nadal safe

L# nie loguje userów > L# trafia banwave.

<lubie to>

joduska nikogo nie wydal , poprostu riot uwzielo sie na l# bo jest darmowe , i wlasnie z tego powodu jest(byl) zakaz publikowania exploitow

Wyciekła lista, a selex promuje listę dalej.

joduska nikogo nie wydał zgadza sie ;)

Opublikowano

@Astern Tego nie wiesz czy nie sprzedał, jakby wszyscy dostali bany to można by było powiedzieć ban wave joduś zj*bał sprawę z patchem i tyle. Ale tu bardziej chodzi o to że ban wave złapał wszystkich poza grupka poszczególnych osób Administracji, Developerów ich konta są nie tknięte, nie powiesz mi że to jest przypadek, chyba ze mi to wytłumaczysz w jakiś sensowny sposób :)

MEGUSTA

Opublikowano

@Astern Tego nie wiesz czy nie sprzedał, jakby wszyscy dostali bany to można by było powiedzieć ban wave joduś zj*bał sprawę z patchem i tyle. Ale tu bardziej chodzi o to że ban wave złapał wszystkich poza grupka poszczególnych osób Administracji, Developerów ich konta są nie tknięte, nie powiesz mi że to jest przypadek, chyba ze mi to wytłumaczysz w jakiś sensowny sposób :)

Skąd wiesz, że używali na swoich kontach?

Opublikowano

Jest też opcja, że L# to po prostu program od Rito, którym zajmowała się pewna część ludzi od Rito :P całkiem prawdopodobne bo skoro za BoLa nie leciały bany to coś mi tutaj śmierdzi + L# był całkowicie darmowy co też daje do myślenia...

Ludzie zajmujący się tym przez kilka miesięcy mogli zbierać informację na temat graczy i później ich banowac ze 100% pewnością co do gracza.

Ale to tylko taka moja teoria xD

Opublikowano

Jest też opcja, że L# to po prostu program od Rito, którym zajmowała się pewna część ludzi od Rito :P całkiem prawdopodobne bo skoro za BoLa nie leciały bany to coś mi tutaj śmierdzi + L# był całkowicie darmowy co też daje do myślenia...

Ludzie zajmujący się tym przez kilka miesięcy mogli zbierać informację na temat graczy i później ich banowac ze 100% pewnością co do gracza.

Ale to tylko taka moja teoria xD

Wiesz że to nie brzmi głupio :)

Ale pozostaje do wytłumaczenia jedno .

Mianowicie czemu Hellsing i iMeh opuścili w taki razie BoL dla L#.

Troszkę może to łamie twoją teorie ale może da rade to jakoś połączyć ;)

Opublikowano

Dla $$$ od Rito ? łacząc tą teorie

Opublikowano

Dla $$$ od Rito ? łacząc tą teorie

Dokładnie tak być może przy projekcie BoLa zarabiali grosze, a Rito mogło zaproponować jakąś kosmiczną kasę za pomoc w wyśledzeniu wszystkich graczy używających Cheatów.

­

Opublikowano

Normalnie teorie spiskowe...
Choć jak już by było coś wyjątkowego to według mnie najbardziej prawdopodobne byłoby to co powiedział ktoś wyżej - lol nie daje sobie rady z bolem, więc daje 'lepszego', darmowego L#, ludzie przechodzą z bola na L# bo wiedzą, że lepsze, a wystarczyło trochę to opublikować. Oni zbierają informacje i mają złapane 80% bolowców;)

Dodam, że sam tego nigdy nie używałem, ale orientuję się w tym trochę (dowiedziałem się, że nie warto oszukiwać rito po dodaniu sobie RP;_; ). Ale nawet jeśli on was 'sprzedał' to wy myślicie że to ciota i wgl, ale zobaczcie z innej strony - dla normalnych graczy ligii to może być wybawiciel, a więc szczerze wątpie aby miał wyrzuty sumienia czy coś

Opublikowano

Dokładnie tak być może przy projekcie BoLa zarabiali grosze, a Rito mogło zaproponować jakąś kosmiczną kasę za pomoc w wyśledzeniu wszystkich graczy używających Cheatów.

­

Ale mi się chce śmiać jak to czytam. O boże, jakie teorie spiskowe! 

Polecam pomyśleć logicznie - używasz skryptów. Skrypty nie zachowują się jak naturalny gracz. I działa to w dwie strony - nie zachowują się w grze i bardziej.. "na papierku". Wystarczyło by rito wzięło się za przejrzenie wszystkiego i dziękuję. 

A te koreańskie uniki są tak widoczne, że aż bolą. 

Polecam przestać płakać i snuć dziwne plany, że Rito pokój z joduską i śledzimy tak czitersów. No proszę was - dorośnijcie. 

(Uwielbiam czytać jak płaczecie, że macie bany, a sami się śmialiście wcześniej, że ze spacją jesteście koreańczykami, a inni płaczo. <3)

Opublikowano

Tylko że wszyscy z administracji staff chat na skype non stop rozmawiają że dostali bany na swoje konta.

Developerzy nie dostali bana, tak mówisz może "mają coś co napisali że nie wykrywa riot" dla osobistego użytku tego się nie dowiemy.

Beaving dostał bana i cała reszta też ^^

Opublikowano

Polecam pomyśleć logicznie - używasz skryptów. Skrypty nie zachowują się jak naturalny gracz. I działa to w dwie strony - nie zachowują się w grze i bardziej.. "na papierku". Wystarczyło by rito wzięło się za przejrzenie wszystkiego i dziękuję. 

A te koreańskie uniki są tak widoczne, że aż bolą.

Nie wypowiadaj się jak gówno wiesz.

Zachowują się jak normalny gracz. Wysyłają taką samą ilość pakietów, jakbyś normalnie naciskała przycisk. Nie ma żadnej różnicy, ani w grze ani na papierku, oczywiście jeśli nie używasz exploitów. Rito za nic się nie wzięło, wprowadzenie takiego anticheata to wstyd z ich funduszami. Są widoczne, bo Evade z darmowego L# nie wie co to humanizer.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

jak używacie zoomhacka, to Was wykrywają. wracam po przerwie do lola, właśnie sciągam. 
rok temu bociłem i to dużo, ale AI bota to support-maks co mogło z niego być. przy graniu na low problem - fiddlesticks szedł tam, gdzie nominalne ADC, trio top bywało często. 
za to reporty się sypały. dlatego, za "moich" czasów bocic polecano tylko z.. botami ^^.
miałem to w d***, 2 miesiące za bota i zoomhacka z L#.

co do kreciej roboty joduski, to wątpię. dobrze, że znalazłem hasło i maila to starego konta, rejestracja teraz jest dramatem widzę. wiele się zmienilo. z Riotem nie mają wiele wspólnego, poza obszarem skryptowania mysle ^^

szczerze, jestem "wyznawcą" blizzarda, jeśli można to tak nazwać. Riot traktuje nas jak $$$$, dooolaaaryyy i wy******. blizzard, to blizzard. ale bota na HS na nowym koncie testuje ^^ wyyyskoookie AI, just like me haha^^

Opublikowano

Tak samo umowa z nulled.io Aby zaczęli pijawki banować masowo przed wydaniem elo. z czego pijaweczki na szarpa poszli :P

Każdy z was robi cweli. Bo liczy się kassa!

:) :) :) ;0   :sex:  <3  :awkward:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...