Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na balmora s2

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kangur2010 : zrobiłem tak jak było pisane ale podczas wczytywania do gry to wywala mi całego moda . Mógłby ktoś powiedzieć czemu 

Opublikowano

sf2012

25493435306099478882.png

Ten błąd pojawia się, gdy nieudolnie podmieniasz pliki, np.: w folderze pack. przeinstaluj clienta i wgraj moda od nowa

mi nie działa jak włączam moda wyskakuje okienko a w nim ??????????????????????????????????????????????????????///

W folderze z balmorą usuwamy PLIKarrow-10x10.png o nazwie "errorlog", następnie tworzymy nowy dokument tekstowy w którym piszemy "metin2.bin", zapisujemy jako "metin2.bat" i zapisujemy jako typ wszystkie pliki.

Mam nadzieje, że pomoglem wink.png

Opublikowano

to mi nie wyskakuje jak wyskakuje to co masz to bierzesz zgodność w właściwościach mi wyskakuje ramka a w niej same znaki ???????????????????????????????????????/

Opublikowano

to mi nie wyskakuje jak wyskakuje to co masz to bierzesz zgodność w właściwościach mi wyskakuje ramka a w niej same znaki ???????????????????????????????????????/

Zaktualizuj clienta PL'a/Pandory/Balmory(w zależności na którym działa Ci mod) i wgraj moda ponownie, dodaj serwer.

Zainstaluj środowisko MV C++:

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Opublikowano

Ten błąd pojawia się, gdy nieudolnie podmieniasz pliki, np.: w folderze pack. przeinstaluj clienta i wgraj moda od nowa

W folderze z balmorą usuwamy PLIKarrow-10x10.png o nazwie "errorlog", następnie tworzymy nowy dokument tekstowy w którym piszemy "metin2.bin", zapisujemy jako "metin2.bat" i zapisujemy jako typ wszystkie pliki.

Mam nadzieje, że pomoglem wink.png

no tak a dokładniej zrobiłem jak mówisz i wyłącza metka po logowaniu

Opublikowano

czy jak sie dostanie bana na dropku to czy tez na inne konta z postaciami po ip  ? Tak jak to bylo na ravi ?

Opublikowano

tak perm

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

EJ MAM PROBLEM. JA NIEMAM BALMORY W FOLDERZE. W OGOLE NIEMAM FOLDERU Z BALMORA. POPROSTU MAM BALMORE I TYLE. CO ROBIC,

League-of-Legends-Clear-Background-Logo-

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie widzi itemów to pobierzcie  https://rapidu.net/5148393166/balmora2.rar i wklejcie to do klienta z modem Balmora->mod->locale->tu wypakujcie. Teraz wystarczy otworzyć ServerInfo wybrac balmore i wskazać ścieżkę Locale: mod/locale/balmora2 (tak powinna wyglądać). Większość itemów bedzie widać a przynajmniej opis. Wszystko robicie na kopii balmory na modzie 2012sf. Miłego bocenia i uważajcie na bany.

zaraz sprawdzimy czy niema keylogera xD ok CZYSTY.

Ale jest maly problem WO dziala ale mobow nie widzac :( i lipa jest troszke dalo by sie to jakos naprawic ?

Opublikowano

nie moge wstac z ziemi , pokazuje napis "Brak komendy" czy coś takiego. Wygląda to tak jakby okienko po zgonie wgl nie działało.. nawet do miasta sie nie da tp, trzeba za każdym razem zmieniac postac..

Opublikowano

IP i porty są jeszcze aktualne? Wpisałem wszystko w serverinfo i mam błąd podczas łączenia.

Opublikowano

porty i ip jest aktualne. Ja mam problem jeden w grze. Zabił mnie potwór i leżę na ziemi, mija 5sec to wstać nie mogę wyskakuje mi komunikat " Brak takiej komendy" Nawet do miasta nie da się teleportować, jedynie co działa to GHOST ale po co mi on jak nie można na nim nic robić>? ! Proszę o pomoc, gdzie to się poprawia albo jak to naprawić!?

Opublikowano

Czesc, a mi wyskakuje takie coś 

21khz7l.jpg 

pomożecie? W ogole przyznam ze pierwszy raz chce zrobic u siebie moda/hacka na balmorce s2 i nie wiem czy to dobrze w ogole kombinuje, jest moze jakis temat dla głąbów, gdzie jest napisane krok po kroku co robić ? 

Bo jak na razie sciagłem KamerModa, wypakowałem to do foldermu z balmorką, sciaglem tez metin2mod 2012sf  i metin2 mod launch, takie mam pliki nowe i to wywalilem do foldermu z balmora, wczesniej menu sie włączało, logowalem sie na balmorke i przy ładowaniu postaci mnie wywalalo a teraz cos pokrecilem i taki błąd sie pokazuje. bede wdzieczny za pomoc ! pozdrawiam.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1363528-balmora-s2-kamermod-pompamt2/#entry11589599

Pozdrawiam

porty i ip jest aktualne. Ja mam problem jeden w grze. Zabił mnie potwór i leżę na ziemi, mija 5sec to wstać nie mogę wyskakuje mi komunikat " Brak takiej komendy" Nawet do miasta nie da się teleportować, jedynie co działa to GHOST ale po co mi on jak nie można na nim nic robić>? ! Proszę o pomoc, gdzie to się poprawia albo jak to naprawić!?

To jest od twojej winy nie z kamera

sygna.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...